zeynom hgsende geçmişte kaybolmuyasın canım
tamam şimdi oldu ben bir bakayım test sonucuma geleyim
canım adetin 3 . günü yapılan testlerde yumoş rezervin bakılıyo fsh bakarsan anlarsın 10 dan yüksek olmucak ideali 5 in bile altı olmasıistediğin zaman başlayabilirsin ben 21 gün içmeyi düşünüyorum aslı 21 gün sonra 7 günlük ara tekrar 21 gün daha içiliyo
kardelene sölücem sen kaybolunca ben ağladım cadı oynadı dicem
hg canım aramızasenin o dr u bi güzel pataklamak lazım insanlar için çok önemli olan şeyleri bazen hafife alıyolar tatlım inş. kırmızıların gelmez bebişin gelir
ah bu gecmiste ne var bukadar simdi bende merak etim :26::26::26::26::26::26:
bi test olsa hemen gösteriverse tuttu bu sefer tuttu diye.beklemek ne zormuş:44:
hoşbulduk tatlım.inan bekleyen herkes için bütün kalbimle dua ediyorum.her doktora inanmamak lazım bunu anladım.inşallah bekleyen herkesin kırmızılar gelmez:26:
zeynom hgsende geçmişte kaybolmuyasın canım
fsh 6,25 görünüyor normal galiba ?
hoşbulduk tatlım.inan bekleyen herkes için bütün kalbimle dua ediyorum.her doktora inanmamak lazım bunu anladım.inşallah bekleyen herkesin kırmızılar gelmez:26:
selam seker,evet okuyodum sayfaları, kalktım geldim, sara gelmemis onu merak ettim ne yaptı kan testi yaptırdı mı acaba?
kızlar merhaba herkese...........:79::79::79::79:
selam seker,evet okuyodum sayfaları, kalktım geldim, sara gelmemis onu merak ettim ne yaptı kan testi yaptırdı mı acaba?
canım bende bugün araştırdımadı wondfo içinde 50 tane varmış ve 20 tl imiş üstelik yanılma payıda çok azmış
bu eczanelerde varmıdır internetten mi sipariş etmemiz gerekiyor acaba
üf ne geliş amakardelencim hg canım nasılsın şeker :92::92::92::92::92:
normal canım maşallahnumescim sen kaç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın:78::78::78::78:
testi öğrendiğim kızlar internetten almış ama eczanelerdede vardır herhalde bende p.tesi araştırcam bakalım bulabilcekmiyim:86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?