Sabırla Bebeğini Bekleyenler

fsh 6,25 görünüyor normal galiba ?

hg canım aramızasenin o dr u bi güzel pataklamak lazıminsanlar için çok önemli olan şeyleri bazen hafife alıyolar tatlım inş. kırmızıların gelmez bebişin gelir

hoşbulduk tatlım.inan bekleyen herkes için bütün kalbimle dua ediyorum.her doktora inanmamak lazım bunu anladım.inşallah bekleyen herkesin kırmızılar gelmez:26:

hoşbulduk tatlım.inan bekleyen herkes için bütün kalbimle dua ediyorum.her doktora inanmamak lazım bunu anladım.inşallah bekleyen herkesin kırmızılar gelmez:26:

amin canım amin kaç yıllık evlisin tatlım ben 12 yıllık artı 34 yaşındayım calimerocum

selam seker, evet okuyodum sayfaları, kalktım geldim, sara gelmemis onu merak ettim ne yaptı kan testi yaptırdı mı acaba?

kızlar merhaba herkese...........:79::79::79::79:

merhaba canım sen de hoş geldin ben de merak ettim
şüphem olsa hiç beklemez özlede baktırırdım hemen

selam seker, evet okuyodum sayfaları, kalktım geldim, sara gelmemis onu merak ettim ne yaptı kan testi yaptırdı mı acaba?

kızlar merhaba herkese...........:79::79::79::79:

selam canım sara kocişiyle geziyo testi p.tesi yapcakmış inş. pozitif alır canım kardeşimiz

normal canım maşallahnumescim sen kaç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın:78::78::78::78:

30 yaşındayım ve 2 yıldır uğraşıyoruz tabii 8 ay önce varikosel ameliyatı geçirdi eşim bu sebepten 1,5 yıllık emeklerimizin boşuna olduğunu öğrendik
doktorumuz 4 ay daha bekleyip aşılama yaptırmamızı önerdi sabırla ve ğmitle bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…