Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkese günaydııııııııııııııııııın

mutlu hafta sonları müjdeli haberlerle dolu bi hafta sonu olur inşallah

herkesin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum.

inşallah bizde bir gün çocuklarımızı izlemeye gideriz bu güzel bayram da

iyi geceler tatlım kendine ii bak ben yeni geldim ama
senle bayadır konuşamadık eda cım.
en kısa zamanda görüşelim inşallah.
ben progestan kullandığım için,erkencikten uykum geliyo sara cım,şimdi bi postada gündüz uyucam,az sonra ilacımı alırım.
geçmiş olsun canım,zor oluyo baş ağrısı.
çok nadir çatlamayan oluyomuş canım,sende okumuşun zaten.
progesteron testi yaptırmanı söylemedi mi dr un,adetinin 21. günü yapılıyo ve o nun değerine göre çatlayıp çatlamadığı belli oluyo.
parayı almaya biliyorlar ama bir klomen tedavisi oldum ilaçlarla birlikte 600 milyon tuttu aşılama ve tüp bebek fiyatları nasıl biliyormusunz ve bu konuda iyi olan hastane çünkü bir daha ki ay gidicem de
nasıl olur yaaaa,dr a kaç lira ödüyosun sen?
klomen 10 luk 9 lira,30 luk 20 küsür,ovitrelle 80,yaklaşık üç senedir hemde bu fiyatta,progestan desen 15 falan.bunlar reçetesiz aldığında bu fiyat,bide sigorta karşılıyosa,dahada düşüyo.
burda aşılama bile o kadar pahalıya malolmuyo,napmış senin dr un?
kizlar ben geldim ama geciktim deilmi
kısss,hep gecikiyon sen,nerelerde kalıyon,bebiş nasıl?
herkese günaydııııııııııııııııııın

mutlu hafta sonları müjdeli haberlerle dolu bi hafta sonu olur inşallah

selam sara m,nasılsın kuzu?

günaydın kardelen cim iyiyim sabah sabah uyandım ev işleriyle uğraşıyorum öğleden sonrada gezmeye gidecem arkadaşlarıma fırına milföy hamuruyla börek attım hadi gel beraber kahvaltı edek diyecem ama sen yine diyettesin kesin

ya bu klomen tedavisi banada pahalı geldi cidden böylemi oluyo ben bi defa fostimon iğnesi kullanmıştım doktorumun önerisiyle yumurta takibi için 10 tane iğne 500 liraydı ssk karşıladığı için ben 100 lira ödemiştim o kadar ki fostimon klomende daha etkili diye biliyorum yanlışmıyım:26::26::26::26::26:

slm kızlar günaydın inşallah hepiniz iyisinizdir ya sizlerle muhabbet etmek istiyorum ama bir türlü fırsat olmuyor.bugünde ders çalışmam lazım ondan pek fazla giremicem nete hepinizi öpüyorumm

çok sağol iyi diyelim iyi olsun
çok yorgunum dün eltimlerdeydim bugünde yemeğe birsürü misafirim
var anlaşılan bugünde çook yorulacam :26::26::26::26::26:

allah yardımcın olsun canım ya yemeğe misafir geldimi çok zor oluyor özellikle benim için çalıştığımdan dolayı neler yapcağını belirledinmi peki? çıkmadan azıcık sizinle muhabbet edeyim bende sende çıkana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…