kızlar ben çıkıyorum uykum var sizde uyuyun dinlenin yarın görüşürüz öpüyorum sizi byyyyyy
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[ı]allahım bu mübarek günde el açtık sana yalvarıyoruz dualarımızı kabul et.bizleri evlat acısıyla sınama evlat hasretiyle yandırma bizlere ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı akıllı eli ayağı düzgün evlatlar nasip eyle.bu mübarek günde tüm hastalara şifa,dertlilere deva ver .borçlulara borçlarını ödemeyi ve namerte muhtaç olmamayı nasip et.sıkıntıda olanları darda olanları huzura eriştir sıkıntılarını dertlerini gider hayra çevir.
Allahım [ı]yeter [/ı]arkadaşımızın eşine şifa ver bir an önce iyileşsin bu zorlu günleri atlatsınlar ve evleri hayrılı sağlıklı evlat sesleriyle şenlensin mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]metuka [/ı]arkadaşımızın annesine şifa ver fazla acı çektirme arkadaşımıza dayanma gücü ver.arkadaşımıza bu sıkıntılı günlerinde hayırlı sağlıklı evlat nasip etki hem içi huzur bulsun hemde eşiyle beraber bu zorlu günleri atlatıp mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]zelalca [/ı]arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşiyle beraber mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]pikepolat [/ı]arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşiyle beraber mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]cadı[/ı] arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşiyle beraber mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]maonyaa [/ı]arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşiyle beraber mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]kardelen5233[/ı] arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşiyle beraber mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]özlem64[/ı] arkadaşımızın hamileleğini daim et ona hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşiyle beraber mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]edan [/ı]arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşiyle beraber mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]selin [/ı]arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşiyle beraber mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]zeynebim1987[/ı] arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşiyle beraber mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]eda33[/ı] arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşiyle beraber mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]calimero[/ı] arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşiyle beraber mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]casper87[/ı] arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşiyle beraber mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]semi [/ı]arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşiyle beraber mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]son_ece[/ı] arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşiyle beraber mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]88prenses22[/ı] arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşiyle beraber mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]leyla_21[/ı] arkadaşımızın hamileliği sağlıklı geçsin şeker rahatsızlığı iyileşsin ve ona hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşiyle beraber mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]nehir 1001[/ı] arkadaşımızın hamileliği sağlıklı geçsin ve ona hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşiyle beraber mutlu mesut olsunlar.
Allahım [ı]zelalca[/ı] arkadaşımızın yeğeni [ı]ayşenura da[/ı] sağlık sıhhat ver dili çözülsün konuşmaya başlasın sağlık sorunu yaşamasın.
Allahım [ı]banada [/ı]hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eşimle beraber mutlu mesut olalım.
Amin[/ı]
kizlar ben geldim ama geciktim deilmi
senle bayadır konuşamadık eda cım.iyi geceler tatlım kendine ii bak ben yeni geldim ama
ben progestan kullandığım için,erkencikten uykum geliyo sara cım,şimdi bi postada gündüz uyucam,az sonra ilacımı alırım.hoşgeldin zeynocum misafirlerinin gitmesini sevindim artık seninle sohbet edebiliriz
ziyaretin makbulü kısa olanıdır
iyi geceler tatlım görüşmek üzere byyyyyy
selam kardelencim ben geldim ama sen gitmişsin
denemekten zarar gelmez sonuçta duaların faydası olur zararı olmaz sağol yetercim
iyi geceler tatlım menim
iyi geceler yetercim tatlı rüyalar byyyyy
keşke canım ama başka bi topikten alıntı yapmıştı yetercim
geldim ama sen gitmişsin
hoşgeldin edacım
sağol ececim bunuda deneyebiliriz hep bilinen otlar
zelalım buhar banyoları için şimdi erken havalar biraz daha ısınsın sonra çünkü buhar banyosundan sonra üşütmemek lazım Allah korusun kaş yapayım derken göz çıkartmamak lazım
geldim edacım nasılsın
tamam canım kocişi kızdırma sen iyi geceler öptüm byyyyyy
geçmiş olsun canım,zor oluyo baş ağrısı.hoşbulduk canım bugun çok uyudum gece nasıl uyuycam bilemiyorum acayip bir baş ağrım vardı ensemden başlayan ve tansiyondan oluyormuş en sonunda doktorumu aramak zorunda kaldım parol alabilrsin dedi onu aldım eşim sağolsun yemek falan hazırlardı birazda masaj yaptı iyiym şimdi biride okudu beni geçti inşallah tutmaz tekrar ayda 1 vuruyor
çok nadir çatlamayan oluyomuş canım,sende okumuşun zaten.ediyor canım iğnemi vuruldum çarşamba günü diğer ilaçlarada devam ediyorum tansiyon olabilir gerçekten babam babaannem yüksek tansiyon hastası ama ayda 1 oluyor bana birde birşey merak ediyorum çatlama iğnesi kesin çatlatıyor mu yumurtayı
progesteron testi yaptırmanı söylemedi mi dr un,adetinin 21. günü yapılıyo ve o nun değerine göre çatlayıp çatlamadığı belli oluyo.inşallah canım bir ara akıntım oldu ama durdu şimdi oda kötü o kadar iğne vuruluyoruz çatlıyor mu çatlamıyor mu anlaşılmıyor ne saçma bunun içinde çağırması lazım aslında doktorrum dimi ama
nasıl olur yaaaa,dr a kaç lira ödüyosun sen?parayı almaya biliyorlar ama bir klomen tedavisi oldum ilaçlarla birlikte 600 milyon tuttu aşılama ve tüp bebek fiyatları nasıl biliyormusunz ve bu konuda iyi olan hastane çünkü bir daha ki ay gidicem de
kısss,hep gecikiyon sen,nerelerde kalıyon,bebiş nasıl?kizlar ben geldim ama geciktim deilmi
selam sara m,nasılsın kuzu?herkese günaydııııııııııııııııııın
mutlu hafta sonları müjdeli haberlerle dolu bi hafta sonu olur inşallah
senle bayadır konuşamadık eda cım.
en kısa zamanda görüşelim inşallah.
ben progestan kullandığım için,erkencikten uykum geliyo sara cım,şimdi bi postada gündüz uyucam,az sonra ilacımı alırım.
geçmiş olsun canım,zor oluyo baş ağrısı.
çok nadir çatlamayan oluyomuş canım,sende okumuşun zaten.
progesteron testi yaptırmanı söylemedi mi dr un,adetinin 21. günü yapılıyo ve o nun değerine göre çatlayıp çatlamadığı belli oluyo.
nasıl olur yaaaa,dr a kaç lira ödüyosun sen?
klomen 10 luk 9 lira,30 luk 20 küsür,ovitrelle 80,yaklaşık üç senedir hemde bu fiyatta,progestan desen 15 falan.bunlar reçetesiz aldığında bu fiyat,bide sigorta karşılıyosa,dahada düşüyo.
burda aşılama bile o kadar pahalıya malolmuyo,napmış senin dr un?
kısss,hep gecikiyon sen,nerelerde kalıyon,bebiş nasıl?
selam sara m,nasılsın kuzu?
casper selin günaydın kızlar niye konuşmuyosunuz:26::26::26::26::26:
hoşgeldin edan nasılsın
çok sağol iyi diyelim iyi olsun
çok yorgunum dün eltimlerdeydim bugünde yemeğe birsürü misafirim
var anlaşılan bugünde çook yorulacam :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?