Allah kolaylık versin tatlımşimdiden iyi gezmeler
valla trabzonda clinart diye bir yer var bu ay tedavimi orda oldum rahim filmimide istdaki doktorumun çalıştığı hastanede çektiricem narkozlu çünkü eski yöntemle çekiyorlarmış orda dayanamam fiyatı 460 dedi yaklaşık 7-8 yeri aradım istda en aşağı fiyat veren 320 tl dedi rahim filmi için sizce aşılama konusunda en iyi yer neresi istda kazıklanmak istemiyorum ve paramda boşa gitsin istemiyorum ilaçlarla 1 ayda 4 kilo aldım çocuk doğurcam diye git gide kilo alıyorum habire hormon ilaçları içmekten ama önümüzde ki ay istda dönüyoruz artık çok şükür Allah'ı ma orda aşılama yaptırcam ve rahim filmi tabi film sonucunda tüplerimde falan bir sorun çıkmazsa
kızlar herkese güzel bi hafta sonu diliyorumeşim evde p.tesi geceye geçene kadar rahat gelemem kendi takılıyo nete sonra ben biraz takıldımmı başlıyo sen bana bakmıyon ilgilenmiyon geceye geçince acısını çıkartırım doya doya gelirim hepinizi çoook öpt. byyyyyy
kizlar nasilsinizzzz
sen enişteyle ilğilen canımmmmmmm burdayız nasılsa
kızlar herkese güzel bi hafta sonu diliyorumeşim evde p.tesi geceye geçene kadar rahat gelemem kendi takılıyo nete sonra ben biraz takıldımmı başlıyo sen bana bakmıyon ilgilenmiyon geceye geçince acısını çıkartırım doya doya gelirim hepinizi çoook öpt. byyyyyy
burdayız diyon hani nerdesin kız yeter hıı
nasılsın neler yapıyosun ben gezmeden yeni geldim yemek hazırlıyorumakşam görüşürüz byyyyyyy:79::79::79::79::79:
ecem nasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?