Eki Görüntüle 183186 Eki Görüntüle 183186 Eki Görüntüle 183186 Eki Görüntüle 183186 Eki Görüntüle 183186
ben kaçıyorum kendinize ççooook ciciii bakınn byy byy
evet canım,ben diyetteyim,arada kaçamak yapsamda,genel olarak dikkat ediyorum,progestan çok iştah açıyo,şimdi dahada az yemeliyim,bide kilo bağlıyo sanırım,aynı şekilde dikkat etsem bile veremiyorum çünkü.günaydın kardelen cim iyiyim sabah sabah uyandım ev işleriyle uğraşıyorum öğleden sonrada gezmeye gidecem arkadaşlarıma fırına milföy hamuruyla börek attım hadi gel beraber kahvaltı edek diyecem ama sen yine diyettesin kesin
ya bu klomen tedavisi banada pahalı geldi cidden böylemi oluyo ben bi defa fostimon iğnesi kullanmıştım doktorumun önerisiyle yumurta takibi için 10 tane iğne 500 liraydı ssk karşıladığı için ben 100 lira ödemiştim o kadar ki fostimon klomende daha etkili diye biliyorum yanlışmıyım:26::26::26::26::26:
kolay gelsin eda cım.çok sağol iyi diyelim iyi olsun
çok yorgunum dün eltimlerdeydim bugünde yemeğe birsürü misafirim
var anlaşılan bugünde çook yorulacam :26::26::26::26::26:
allah yardımcın olsun canım ya yemeğe misafir geldimi çok zor oluyor özellikle benim için çalıştığımdan dolayı neler yapcağını belirledinmi peki? çıkmadan azıcık sizinle muhabbet edeyim bende sende çıkana kadar
evet canım,ben diyetteyim,arada kaçamak yapsamda,genel olarak dikkat ediyorum,progestan çok iştah açıyo,şimdi dahada az yemeliyim,bide kilo bağlıyo sanırım,aynı şekilde dikkat etsem bile veremiyorum çünkü.
klomen tedavisi pahalı değil canım,bence arkadaşın dr u abartmış,ben iğneyle bile tedavi görürken o kadar para ödemedim.
kolay gelsin eda cım.
canım ben lahmacun düşünüyodum ee eltim dün yapmıştı o yüzden ben
fırına tavuk atmayı düşünüyorum yanına pilav çorba salata ve tatlı olarakta irmik helvası yapacam çook yorulaccam valla evdede benden başka kimse yok neyse hayırlısıyla bugünde geçer
menüyü belirlediğine göre halledersin canım ya akşama kadar olur ama yorulcan tabii olsun ertesi gün dinlenirsin bol bol sana çok kolay gelsinn acaba bizde bu akşam sana mı gelsek yemeğe
casper selin günaydın kızlar niye konuşmuyosunuz:26::26::26::26::26:
valla arkadaşlar her gittiğimiz doktor bir sperm testi istiyor 60tl o 250tl kloemn tedavisi estraderm 100 lük 5 günde bitiyor 15 tl de o 75 etti birde iğnem 80 eşimede bir ilaç verdi 120 aldı eczacı etti 585 tl durum bu arkadaşlar bir daha ki ay rahim filmi çektircem 460 milyon uçak parası da 250 yi geçicek tüp bebek yaptırsam daha iyi olucak sanırım
kuzular güznydınnnnnnnnnn şöyle bir geçmişe bakayım dedim ama ne mümkünnnn ne çok konuşmusunuz bende geri döndümmmmmmmmmm
keyifler nasıl bakalımmmmmmmm
valla arkadaşlar her gittiğimiz doktor bir sperm testi istiyor 60tl o 250tl kloemn tedavisi estraderm 100 lük 5 günde bitiyor 15 tl de o 75 etti birde iğnem 80 eşimede bir ilaç verdi 120 aldı eczacı etti 585 tl durum bu arkadaşlar bir daha ki ay rahim filmi çektircem 460 milyon uçak parası da 250 yi geçicek tüp bebek yaptırsam daha iyi olucak sanırım
iyiyim canım sen nasılsın
sağol kuzum çok şükür
sabah erkenden kalktım eşim uyurken temizlik yaptım sonrada kahvaltı falan ancak oturdum birazdanda hem eşimi yürütmek için hemde çok özledim iki sokak yukarda yeğenimler oturyor onu görmeye gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?