benim bir arkadaşımında yumurtalıkları bezelye tanesi kadar ve adet olmuyor 6 ayda 1 oda ilaç doktor iğneyle büyütüp aşılama yaptı 3üz lerine hamile şimdi ama eşinde bir sorun yoktu seninde eşinde yoksa birşey olur
allah gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhhhhhh
aminnn allahımın takdiri canımm demekki vakti gelmemişş canım çok çaba verdim allahım takdir ederse olacak inşallahh benim yumöuyrtalarım çok güzel gelişiyorda ama nasip işte
iyi olmana sevindim mende iyiyim hiç uykum yok bugün nedense sohbet edek valla sen yarın izinlimisin
merhaba nehir.
topiğinizi gezinirken dikkatimi çekti yorumun ilginç arkadaşım.
rabbimin her işinde vardır bizim göremediğimiz bilemediğimiz bi hayır vardır.
büyük konuşma her yaşanan yaşandığı yeri acıtır RABBİM herşeyin hayırlısını versin.
aminnn allahımın takdiri canımm demekki vakti gelmemişş canım çok çaba verdim allahım takdir ederse olacak inşallahh benim yumöuyrtalarım çok güzel gelişiyorda ama nasip işte
ececim inşallah gelecek bebişin
inşallah saracım inşallahhh sabırla bekliyorummmm
aminnn canımmmm senin bebişin cinsiyeti belli mi senin için erkek geçiyor içimden ben biraz yeniyim ya burda tam olarak kimin nesi var bilmiyorum
en geç 3 ay içinde hamile kalıcaksın bak gör ALLAH boş çıkarmaz bu kadar çabayı
canım sen tedavi falan mı oldun bu ay ben bazen kacırıorum konuları allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşalllllaaaaaaahhhhh
ayyyy canımmmm allahım mı söyletti sana kısss keşkeee keşkeeee inşallahhhhhhhh allahım bütün isteyenleri tez zamanda yavrusunu nasip ederrrr
doğru tahminbenim sinirlimi sinirli bir prensim var kuşum 23+5 haftalık kocaman oldu artık
ayyyy canımmmm allahım mı söyletti sana kısss keşkeee keşkeeee inşallahhhhhhhh allahım bütün isteyenleri tez zamanda yavrusunu nasip ederrrr
amiiin amiin amiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
canım benim geçen ay tüp bebek tedavim yarım kaldıı
ay ne güzell nehircim cinsiyet tahminlerim tutar genelde ama ısındığım sevdiğim kişilerde birazda 6. hissim kuvvetlidir kendim hariç bir başkası için olabilecekler bazen içime doğuyor malesef ececim ALLAH söyletti valla inşallah bu seneyi hepimizbitiririz
tabiiki herkes yaşadığı kadar bilir acıyı. farklılık gösterir kişiden kişiiye. ben de bir ilginçlik yok arkadaşım. madem öyle iyice okusaydın benimde nasıl hamile kalabildiğimi annlardınç kendiliğinden olmuş beklenmemiş bir bebek değil benimki.uğraştım çok elimden geleni yaptım olmadı ama geçte olsa geldi. büyüklük taslamış gibi görünmüş olabilirim ama emin ol bu beni tanımadığındandır... rabbim tabiiki hayırlısını versin hepimize. çoğu sözümdede bıunu vurguluyorum zaten.hamile kaldım diye doğurabilcem anlamına gelmiyor ki bunu yakinen de gördüm biliyorum. sadece arkadaşımdan değil canımın canı ablamda da yaşadık biz 2003 senesinde... mümkünse benden uzak dur canım sıkkın kimseyi sıkmak istemiyorum. iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?