Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aminnn allahımın takdiri canımm demekki vakti gelmemişş canım çok çaba verdim allahım takdir ederse olacak inşallahh benim yumöuyrtalarım çok güzel gelişiyorda ama nasip işte

tabiiki herkes yaşadığı kadar bilir acıyı. farklılık gösterir kişiden kişiiye. ben de bir ilginçlik yok arkadaşım. madem öyle iyice okusaydın benimde nasıl hamile kalabildiğimi annlardınç kendiliğinden olmuş beklenmemiş bir bebek değil benimki.uğraştım çok elimden geleni yaptım olmadı ama geçte olsa geldi. büyüklük taslamış gibi görünmüş olabilirim ama emin ol bu beni tanımadığındandır... rabbim tabiiki hayırlısını versin hepimize. çoğu sözümdede bıunu vurguluyorum zaten.hamile kaldım diye doğurabilcem anlamına gelmiyor ki bunu yakinen de gördüm biliyorum. sadece arkadaşımdan değil canımın canı ablamda da yaşadık biz 2003 senesinde... mümkünse benden uzak dur canım sıkkın kimseyi sıkmak istemiyorum. iyi geceler

doğru tahmin benim sinirlimi sinirli bir prensim var kuşum 23+5 haftalık kocaman oldu artık

ayyyy canımmmm allahım mı söyletti sana kısss keşkeee keşkeeee inşallahhhhhhhh allahım bütün isteyenleri tez zamanda yavrusunu nasip ederrrr

ay ne güzell nehircim cinsiyet tahminlerim tutar genelde ama ısındığım sevdiğim kişilerde birazda 6. hissim kuvvetlidir kendim hariç bir başkası için olabilecekler bazen içime doğuyor malesef ececim ALLAH söyletti valla inşallah bu seneyi hepimiz bitiririz

aminn aminn aminnnnnnnn

sanırım yanlış anladın arkadaşım ben sadece nacisane fikrimi paylaştım seninle amacım sana akıl vermek seni yazdıklarınla kınamak değildi.
ALLAH hamileliğini tamamına erdirsin rabbim kucağına almayı nasib etsin.
ben evlat sahibi olamayınca yaşanan acıyıda okadar uğraştan sonra evladını kaybetmeninde nekadar acı olduğunu bildiğim için ikisinin acısınıda ayrı ayrı yaşadım için paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…