ben kendimi düşündüm bebeğim olsun diye ağlarken mi daha çok acı çektim diye hayır. allah korusun şimdi karnımdakini toprağa vermek beni çıldırtır dayanılmaz böyle birşeye. çünkü bebeği küçük değildi. 39. haftada kordonu dolanmış o yüzden kaybettik. ödüm kopuyo şimdi benim uçuk çıktı dudağımda hemde 3 tane
amin canımmmm. minik prensimizgayet iyi. ben kendimi iyi hissetmiyorum ama o çok mutlu oynuyo sürekliultrasondada izlerken gülümsedi durdu bize harika resimleri oldu bakabaka bir hal oldum sorma valla sen nasılsın?
bu bekleyiş çok sinir bozucu sanırım kafayı yemek üzereyimbu ayda tutmycağını biliyorum ama yinede stres var işte öyle yani eve sığamıyorum bir türlü
7 mayıs canım 8 mayıs'ta eşimin doğum günü son_ece ayıp olmazsa birşey sorabilr miyim sizin sorun ne tam olarak
ayyy üzmek istemezdim ki ben seni özür dilerimben sadece kendimi düşündümde öyle dedim tabi herkes benimle aynı düşüncek diye birşey yok. kusuruma bakma emi allahm herkesin evladını bağışlasın korusun inşallah. allahım sanada isteyen herkeslerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
selamün aleyküm.
az kalmış sabretinşallah harika bir doğum günü hediyesi olur sevgili eşine hadi bakalım dualarını et bol bol. allah büyük umutsuz olma hiç
7 mayıs canım 8 mayıs'ta eşimin doğum günü son_ece ayıp olmazsa birşey sorabilr miyim sizin sorun ne tam olarak
nehircim öncelikle sakin ol birinde böyle oldu diye herkeste olacak diye biley yok hem iyi düşün ki iyi olsun bizim minik prensimize bişey olmasına Allahım izin vermez
yerim onun resimlerini men Allah onu sana çok bağışlasın ve kucağına almayı nasip etsin tatlıııııımm
bende iyiyim işte ne olsun bu ay hiç belirti yok bende ne göğüs ağrısı ne baş dönmesi ne kasık batması sanırım bu ayda olmadı sağlık olsun Allah büyük.
nehircim leyladanda istedim senden de isteyecem doğuma girerken bizlere dua edermisin doğum anındaki dua kabul olurmuş derler o yüzden
zeynepcim iyi düşün iyi olsun tatlım niye bu kadar karamsarsın Allah büyük sakin ol herşey sabırla oluyo tatlım
aminnn inşallahh evlendiğimizden beri en büyük hayalim buydu inşallah olur bu sefer
selamün aleyküm.
aminnn inşallahh evlendiğimizden beri en büyük hayalim buydu inşallah olur bu sefer
tabi mutlaka da çok etkilendim valla sormaayyyyyyyyy etmemmi kızzz valla hep dualarımdasınız yemin ederim. annem bana dinle alakalı hiç birşeyi öğretmedi. kendin araştır öğren dedi zamanında. ama tek dediği asla kendin için dua etme dedi. ben deme biz de herşey kolaylaşır hayatında dedi. duaların yanlız kendine değil ben ve benim gibiler diye olsun dedi. bende bunu hiç ama hiç unutmuyorum. allahım hepimize nasip edicekinanıyorum ben
edacım hoşgeldin tatlım nasılsın
çok sağol tatlım Allah senide bi avazda kurtarsın inşallah eşinle bebişinle mutlu bi hayatın olsun inşallah
merhabalar...
uzak kaldım kızlar sizden özleştik valla. yakın bir arkadaşım ölü doğum yaptı. onunla ilgilendim hep. ama artık yorgun düştüm onlarda kuşadasına gittiler annelerine o yüzden bende evime ve sizlere kavuştum. üzüldüm çok yaa allahım korusun hepimizi. allah böyle şeyler yaşatıcağına olmuyo diye üzsün daha iyi onu anladım
hoşgeldin canım.
hoşbulduk canım nasılsınben iyiyim bu arada benimde hiç uykum yok artık sohbet ederizgec vakte kadar:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?