Sabırla Bebeğini Bekleyenler

nehircim öncelikle sakin ol birinde böyle oldu diye herkeste olacak diye biley yok hem iyi düşün ki iyi olsun bizim minik prensimize bişey olmasına Allahım izin vermez

amin canımmmm. minik prensimizgayet iyi. ben kendimi iyi hissetmiyorum ama o çok mutlu oynuyo sürekli ultrasondada izlerken gülümsedi durdu bize harika resimleri oldu bakabaka bir hal oldum sorma valla sen nasılsın?

yerim onun resimlerini men Allah onu sana çok bağışlasın ve kucağına almayı nasip etsin tatlıııııımm
bende iyiyim işte ne olsun bu ay hiç belirti yok bende ne göğüs ağrısı ne baş dönmesi ne kasık batması sanırım bu ayda olmadı sağlık olsun Allah büyük.
nehircim leyladanda istedim senden de isteyecem doğuma girerken bizlere dua edermisin doğum anındaki dua kabul olurmuş derler o yüzden

bu bekleyiş çok sinir bozucu sanırım kafayı yemek üzereyim bu ayda tutmycağını biliyorum ama yinede stres var işte öyle yani eve sığamıyorum bir türlü

zeynepcim iyi düşün iyi olsun tatlım niye bu kadar karamsarsın Allah büyük sakin ol herşey sabırla oluyo tatlım

canım sende kusura bakma ya inan insan çok yıpranıyo üzüldüm ama canın sagolsun sen kendi adına söylemişsin ben üzerime alındım sende kusura bakma aminnn inşallahhh rabbim daha fazla bekletmez

tabi mutlaka da çok etkilendim valla sorma ayyyyyyyyy etmemmi kızzz valla hep dualarımdasınız yemin ederim. annem bana dinle alakalı hiç birşeyi öğretmedi. kendin araştır öğren dedi zamanında. ama tek dediği asla kendin için dua etme dedi. ben deme biz de herşey kolaylaşır hayatında dedi. duaların yanlız kendine değil ben ve benim gibiler diye olsun dedi. bende bunu hiç ama hiç unutmuyorum. allahım hepimize nasip edicekinanıyorum ben

benim bir arkadaşımında yumurtalıkları bezelye tanesi kadar ve adet olmuyor 6 ayda 1 oda ilaç doktor iğneyle büyütüp aşılama yaptı 3üz lerine hamile şimdi ama eşinde bir sorun yoktu seninde eşinde yoksa birşey olur

çok sağol tatlım Allah senide bi avazda kurtarsın inşallah eşinle bebişinle mutlu bi hayatın olsun inşallah

merhaba nehir.
topiğinizi gezinirken dikkatimi çekti yorumun ilginç arkadaşım.
rabbimin her işinde vardır bizim göremediğimiz bilemediğimiz bi hayır vardır.
büyük konuşma her yaşanan yaşandığı yeri acıtır RABBİM herşeyin hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…