Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet tatlım izinliiyim yarın bugece kocişte yok ama yarından sonra gündüzde

hııııımmm o halde bugece sohbet edek tatlım özledim seni

en geç 3 ay içinde hamile kalıcaksın bak gör ALLAH boş çıkarmaz bu kadar çabayı

amiiiiiiiiiiiiin inşallah zeynebim.kız zeynep madem tahminde bulunuyosun ben ne zaman hamile kalacam banada bi tahminde bulun bakam

inşallah seninde gönlünden ne geçiyosa o olur canımbenim.

hııııımmm o halde bugece sohbet edek tatlım özledim seni

amiiiiiiiiiiiiin inşallah zeynebim.kız zeynep madem tahminde bulunuyosun ben ne zaman hamile kalacam banada bi tahminde bulun bakam

tamam canım edriz tabi bende özledim seni valla bugün full calıştım ama buraya gelince tüm yorgunlugum gitti

banane banane bende tahmin istiyorum sorumnumu yazayım güzin abla bir defa düşük bir defada kalbi durdugu iin kürtaj oldum

birşey diyim mi edacım benim ablam ve bir kaç arkadaşım kürtaj oldu ve biri düşük yaptı sonra şak diye hamile kaldı sizinde eşinde ve sende sorun yoksa en kısa zamanda kalırsın bence adım çıkıcak valla öyle içimden geçeni söyledim sadece he yanlış anlamayın kızlar

kız bana niye cevap vermiyon küserim haaaa

bizde belli bi sorun yok tatlım ben bi düşük yaşadım bundan bi sene önce tekrar hamile kalmak için uğraşıyoruz işte

bir kere hamile kaldıysa demek kalabiliyorsun arkadaşım bak hep sen bize teselli veriyorsun ama emin ol tam olmuyor artık dediğin bir an sürprizzzz gelicek az bir zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…