evet tatlım izinliiyim yarın bugece kocişte yok ama yarından sonra gündüzde
en geç 3 ay içinde hamile kalıcaksın bak gör ALLAH boş çıkarmaz bu kadar çabayı
edacım geç oldu ama kusura bakma valla aşşagı bqakmadıgım için hemen farketmedim geldiginiii HOŞ GELDİN CANIMM
canım inşallah tes vakitte hamiş oldugun haberini alırız sağlıkla gelsin bebişin önce annesinin göbüşine sonra kollarına
ay ne güzell nehircim cinsiyet tahminlerim tutar genelde ama ısındığım sevdiğim kişilerde birazda 6. hissim kuvvetlidir kendim hariç bir başkası için olabilecekler bazen içime doğuyor malesef ececim ALLAH söyletti valla inşallah bu seneyi hepimizbitiririz
canım hoşbulduk önemli diil gönüller bir olsun
hııııımmm o halde bugece sohbet edek tatlım özledim seni
amiiiiiiiiiiiiin inşallah zeynebim.kız zeynep madem tahminde bulunuyosun ben ne zaman hamile kalacam banada bi tahminde bulun bakam
amiiiiiiiiiiiiin inşallah zeynebim.kız zeynep madem tahminde bulunuyosun ben ne zaman hamile kalacam banada bi tahminde bulun bakam
ayyyy canımmmm allahım mı söyletti sana kısss keşkeee keşkeeee inşallahhhhhhhh allahım bütün isteyenleri tez zamanda yavrusunu nasip ederrrr
ama nasıl bilem o kadarrrrsizde sorun neydi:44::44::44:
banane banane bende tahmin istiyorum sorumnumu yazayım güzin ablabir defa düşük bir defada kalbi durdugu iin kürtaj oldum
ama nasıl bilem o kadarrrrsizde sorun neydi:44::44::44:
banane banane bende tahmin istiyorum sorumnumu yazayım güzin ablabir defa düşük bir defada kalbi durdugu iin kürtaj oldum
güzin ablamı mııııı allah seniii
bizde belli bi sorun yok tatlım ben bi düşük yaşadım bundan bi sene önce tekrar hamile kalmak için uğraşıyoruz işte
ece merhaba nasılsın sana bi bakıyım dedim ama fırça yedim neyse ben gidiyim topiğime.
birşey diyim mi edacım benim ablam ve bir kaç arkadaşım kürtaj oldu ve biri düşük yaptı sonra şak diye hamile kaldı sizinde eşinde ve sende sorun yoksa en kısa zamanda kalırsın bence adım çıkıcak valla öyle içimden geçeni söyledim sadece he yanlış anlamayın kızlar
bizde belli bi sorun yok tatlım ben bi düşük yaşadım bundan bi sene önce tekrar hamile kalmak için uğraşıyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?