Sabırla Bebeğini Bekleyenler

gel beklerim canım başım gözüm üstüne edacım sende gel men size dolmalar börekler yaparım

inşallah tatlı ist topu topu bir defa geldim kagıthaneye sabah geldim kahvaltı yaptım bi defile izledim öğlen pizzamı yedim hooopp uğaca ist maceram bukadar

inşallah tatlı ist topu topu bir defa geldim kagıthaneye sabah geldim kahvaltı yaptım bi defile izledim öğlen pizzamı yedim hooopp uğaca ist maceram bukadar

bende ist 1 kere gittm 2 gün kaldım ama bişi anlamadım saolsun kardeşim gezdirdi çok kalabalık bi yer ya

herkeslere günaydınnnnnnn iyi pazarlarrr gece kuşaları yatmadınız şimdide pazar kayfi yapacaksınız değimiii

canlar gece ne güzel muhabet olmuş böyleeeeeeee
valla çok şey kaçırmışım yafffffffffffffff

günaydıııııııııııın kızlar

herkese mutlu pazarlar bugün gönlünüzden ne geçiyosa Allah size onu versin

saracım hoşgeldin günaydın nasılsın

günaydın canım iyiyim az önce uyandım bi topiğe bakayım dedim gidip kahvaltı hazırlayacam sen kahvaltını yaptın mı yapmadıysan gel beraber yapalım

günaydın canlarımmmmmm
sarammmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmm inşşşşşşşşş güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım vardı ne güzel oldu yazdıklarınnn

herkeslere günaydınnnnnnn iyi pazarlarrr gece kuşaları yatmadınız şimdide pazar kayfi yapacaksınız değimiii

günaydın yetercim nasılsın bugün neler yapacaksın

canlar gece ne güzel muhabet olmuş böyleeeeeeee
valla çok şey kaçırmışım yafffffffffffffff

hehehehehee gece muhabbettimiz çok güzeldi sen erken gittin ama olsun bi günde seninle kaynatırız böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…