edacım sen kaç yaşındasın memleket nire senin kıslarr ugün amma meraklı oldum dimii :26:
kızlar gecen bi hamile geldi magazaya sancısı tuttu kıvranıo aglıo kızı oturttuk üstelik dr kontrolünden geliomuş yanında bir arkadası var 8 aylık hamişmiş bi görseniz hepimiz müşteriyi falan unuttuk hepimiz su götürüoz gazeteyle kızı yelliyoz ayaklarını altına sandalye koyuyoz falan kızın eşide sehir dısındaymış sanırım kocasındanda korkuo hayır aramayın eşimi ne geziosun orda der dio nesen ambulans avm nin hemsiresi falan götürdüler kızı bizde güvenlikten telinin aldık akşam aradık kızı biz x magazadan arıoz nasıl olsunuz die iyiymiş bişi yokmuş sonb aylar oldugu için olabilirmiş böle kasılmalar cok sevindi ama aradık die
26 yasındayım tatlım mersinden katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başılar diliyorum
hııııııım Allah yardımcısı olsun ama oda evinde otrsun yoksa yollarda doğuracak
26 yasındayım tatlım mersinden katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başılar diliyorum
ececim sen nerdensin kıııııızzz kaç yasındasın kendini tanıtsana ayooooollllll
o zamn bende saramı tanıtayım
36 yasında ist dan katılıo cok hamarat bir hatundur sarması dolması ve portakallı keki harika yapar
o zamn bende saramı tanıtayım
36 yasında ist dan katılıo cok hamarat bir hatundur sarması dolması ve portakallı keki harika yapar
vay vay vayyyy saracım ne zaman yiyecegiz dolmanıı bak ayın 7 sinde felan adapazarına gelecem kısmetse kardeşime ordan ist 2 saatlikkk isterim dolmamı
çok tatlısınız kızlar yaaa
o senin tatlılıgın cimcimem
o senin tatlılıgın hayatımm:78::78:
gel beklerim canım başım gözüm üstüne edacım sende gel men size dolmalar börekler yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?