Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amin canım inşalla.ikimizden başka kimse yok galiba

yok tatlım bak geldi kızlar

yaptım canım sağolasın bi dahaki sefere inşallah

inşallah canım her zaman beklerim

günaydın canlarımmmmmm
sarammmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmm inşşşşşşşşş güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım vardı ne güzel oldu yazdıklarınnn

tatlı arkadaşım menim sen güzel şeyelere layıksın benim burdaki bütün arkadaşlarım da güzel şeylere layık en güzeli de bu

Son düzenleme:
[CirOLOR="darkorchid"]günaydın yetercim nasılsın bugün neler yapacaksın [/COLOR]

hehehehehee gece muhabbettimiz çok güzeldi sen erken gittin ama olsun bi günde seninle kaynatırız böle
ya yok hep böyle diyorsunuz ben burdayken konuşmuyorsunuz bende gidiyorum sabah bir bakıyorum ooooooooooooooooooooooooo almış başını gitmiş sayfalarrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin yeteeeer ben seni görmedim kusura bakma günaydınn

önemli değil canımmm

yaaaaaaaaaaaaaa ne güzel şeyler bunlar sağol bacımm inşş rabbim en kısa zamanda sanada versin ikiz üçüz inşşşşşşşş

girdiğimden beri akşamki yazışmalarınızı okudum bende sizlerler muhabbet etmek istiyorum ama akşam eşim işten geç geliyor.o internetten araba bakınca yada maç seyredince ben kızıyorum görüşemiyoz bütün gün iştesin zaten diye oda her zaman bakmıyor.şimdi ben girsem acayip kızar ondan okumakla yetiniyorum.

ya yok hep böyle diyorsunuz ben burdayken konuşmuyorsunuz bende gidiyorum sabah bir bakıyorum ooooooooooooooooooooooooo almış başını gitmiş sayfalarrrrrrrrrrrrrrrrr

önemli değil canımmm

babababaaaaa hem tavıklar gibi erkenden yatıyo hemde bize kusur buluyo yirim men seni

olsun tatlım sıkma canını biz gündüzlerde güzel sohbetler ediyoz sende onlara katılırsın kocişleri kızdırmayalım onlar bize lazım anladın sen onu:78::78::78::78:

olsun tatlım sıkma canını biz gündüzlerde güzel sohbetler ediyoz sende onlara katılırsın kocişleri kızdırmayalım onlar bize lazım anladın sen onu:78::78::78::78:

doğru söylüyosun canım zaten şu gebelik çalışmalarına başladığımızdan beri adamı daha farklı bir gözle görür oldum(damızlık gibi)hakkımızda hayırlısı bakalım.ben çıkmak zorundayım canım yine ders çalışmam lazım.yarın işyerinden girerim tekrar hepinizi öpüyorumm kocaman kendinizi iyi bakınn

beterim ay pardon yeterim sabah sabah aslında öğlen oluyo oyuna girmiş gel kız buraya

tamam tatlım sen kpss yemi hazırlanıyosun Allah zihin açıklığı versin ve yardımcın olsun tatlım sende kendine iyi bak öptüm byyyyy

tamam tatlım sen kpss yemi hazırlanıyosun Allah zihin açıklığı versin ve yardımcın olsun tatlım sende kendine iyi bak öptüm byyyyy

yok canım kpss için seneye dershaneye gitcem.bebek olursa ondan sonraki sene .ben açıköğretim fakültesi işletme 3.sınıftayım mayıs sonu sınav var.nisanda da ilk vizeler vardı ondan sürekli çalışıyorum.çalışmadan geçilcek gibi değil birde ben lisede çocuk gelişimi okumuştum işletmede de muhasebe,finansal falan var bende sayısaldan hiç anlamam görmedik çünkü ondan zorlanıyorum çalışyorum mecburen iyi not alcam diyede yırtıyorum kendimi.kimi zaman çok oluyor bunalıyorum ,sıkılıyorum ev,iş falan ama mecbur şimdi kadrolu değilim işeyrimde bitirince inşallah olurum

hııımm anladım canım yardımcı kitaplar falan alsan onların çok faydası oluyo inan inşallah geçersin ama zoru atlatmışsın ilk iki sene daha zordur bildiğim kadarıyla çünkü iktisatla ortak dersleriniz var dimi
sen şimdi sözleşmelimisin eğer öyleysen sözleşmelilere devlet kadro veriyo o yüzden çok sıkma canını

babababaaaaa hem tavıklar gibi erkenden yatıyo hemde bize kusur buluyo yirim men seni

amiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah yetercim Allah ağzından duysun inşallah
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş canımmmmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşşşşş
beterim ay pardon yeterim sabah sabah aslında öğlen oluyo oyuna girmiş gel kız buraya

canım kafa dağıtıyorum :119::119::119::119::119::119::119::119:

zelaaaaaaaaaaal bari bugün gel biz seninle kaç gündür konuşamıyoz biliyonmu perşembeden beri rastlaşamadık doğru dürüst özledim men seni

iyi yapıyosun yeterim inşallah yakında bunlar gelir sen o zaman görürsün kafa dağıtmayı

iyi yapıyosun yeterim inşallah yakında bunlar gelir sen o zaman görürsün kafa dağıtmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…