günaydıııııııııııın kızlar
herkese mutlu pazarlar bugün gönlünüzden ne geçiyosa Allah size onu versin
amin canım inşalla.ikimizden başka kimse yok galiba
yaptım canım sağolasın bi dahaki sefere inşallah
günaydın canlarımmmmmm
sarammmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmm inşşşşşşşşş güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım vardı ne güzel oldu yazdıklarınnn
ya yok hep böyle diyorsunuz ben burdayken konuşmuyorsunuz[CirOLOR="darkorchid"]günaydın yetercim nasılsın bugün neler yapacaksın [/COLOR]
hehehehehee gece muhabbettimiz çok güzeldi sen erken gittin ama olsun bi günde seninle kaynatırız böle
hoşgeldin yeteeeer ben seni görmedim kusura bakma günaydınn
yok tatlım bak geldi kızlar
inşallah canım her zaman beklerim
tatlı arkadaşım menim sen güzel şeyelere layıksın benim burdaki bütün arkadaşlarım da güzel şeylere layık en güzeli de bu
ya yok hep böyle diyorsunuz ben burdayken konuşmuyorsunuzbende gidiyorum sabah bir bakıyorum ooooooooooooooooooooooooo almış başını gitmiş sayfalarrrrrrrrrrrrrrrrr
önemli değil canımmm
girdiğimden beri akşamki yazışmalarınızı okudum bende sizlerler muhabbet etmek istiyorum ama akşam eşim işten geç geliyor.o internetten araba bakınca yada maç seyredince ben kızıyorum görüşemiyoz bütün gün iştesin zaten diye oda her zaman bakmıyor.şimdi ben girsem acayip kızar ondan okumakla yetiniyorum.
yaaaaaaaaaaaaaa ne güzel şeyler bunlar sağol bacımminşş rabbim en kısa zamanda sanada versin ikiz üçüz inşşşşşşşş
olsun tatlım sıkma canını biz gündüzlerde güzel sohbetler ediyoz sende onlara katılırsın kocişleri kızdırmayalım onlar bize lazım anladın sen onu:78::78::78::78:
doğru söylüyosun canım zaten şu gebelik çalışmalarına başladığımızdan beri adamı daha farklı bir gözle görür oldum(damızlık gibi)hakkımızda hayırlısı bakalım.ben çıkmak zorundayım canım yine ders çalışmam lazım.yarın işyerinden girerim tekrar hepinizi öpüyorumm kocaman kendinizi iyi bakınn
tamam tatlım sen kpss yemi hazırlanıyosun Allah zihin açıklığı versin ve yardımcın olsun tatlım sende kendine iyi bak öptüm byyyyy
yok canım kpss için seneye dershaneye gitcem.bebek olursa ondan sonraki sene .ben açıköğretim fakültesi işletme 3.sınıftayım mayıs sonu sınav var.nisanda da ilk vizeler vardı ondan sürekli çalışıyorum.çalışmadan geçilcek gibi değil birde ben lisede çocuk gelişimi okumuştum işletmede de muhasebe,finansal falan var bende sayısaldan hiç anlamam görmedik çünkü ondan zorlanıyorum çalışyorum mecburen iyi not alcam diyede yırtıyorum kendimi.kimi zaman çok oluyor bunalıyorum ,sıkılıyorum ev,iş falan ama mecbur şimdi kadrolu değilim işeyrimde bitirince inşallah olurum
babababaaaaa hem tavıklar gibi erkenden yatıyo hemde bize kusur buluyo yirim men seni
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş canımmmmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşamiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah yetercim Allah ağzından duysun inşallah
beterim ay pardon yeterim sabah sabah aslında öğlen oluyooyuna girmiş gel kız buraya
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş canımmmmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşşşşş
canım kafa dağıtıyorum :119::119::119::119::119::119::119::119:
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş canımmmmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşşşşş
canım kafa dağıtıyorum :119::119::119::119::119::119::119::119:
iyi yapıyosun yeterim inşallah yakında bunlar gelirsen o zaman görürsün kafa dağıtmayı
canım amin inşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?