yetercim kahvaltı hazırladım hadi gel beraber yiyek
kısçelerimmmm nasılsınız güzel anne adaylarımm benimacil bir sorum var progestan hapını fitil olarak kullanıyorum günde 3 defa atıyorum ama doktor bu ara gün aşırı ilişki önerdi bu fitil 1 saate akıp gidiyor zaten ve spermleri öldürmüyor mu acaba ağızdan hap olarak atmak daha mı iyi acaba
sana afiyet olsun kuzummm sen yap kahvaltını ben kahveye gelirim birazdannnn
günaydınn hatunlarr nasılsınızzzz
kısçelerimmmm nasılsınız güzel anne adaylarımm benimacil bir sorum var progestan hapını fitil olarak kullanıyorum günde 3 defa atıyorum ama doktor bu ara gün aşırı ilişki önerdi bu fitil 1 saate akıp gidiyor zaten ve spermleri öldürmüyor mu acaba ağızdan hap olarak atmak daha mı iyi acaba
kısçelerimmmm nasılsınız güzel anne adaylarımm benimacil bir sorum var progestan hapını fitil olarak kullanıyorum günde 3 defa atıyorum ama doktor bu ara gün aşırı ilişki önerdi bu fitil 1 saate akıp gidiyor zaten ve spermleri öldürmüyor mu acaba ağızdan hap olarak atmak daha mı iyi acaba :0:
tamam tatlım birazdan kahveni yaparım men
keşke gerçekten komşu olsaydık şimdi seninle kahve içip sohbet etseydik :93::93::93::93::93:
günaydın ececim nasılsın gece yatmaz gündüz uyanmaz hatunum menim
tatlım menim hiç bir fikrim yok doktorunu arasan teli varsa eğer daha sağlıklı olur mence
tamam tatlım birazdan kahveni yaparım men
keşke gerçekten komşu olsaydık şimdi seninle kahve içip sohbet etseydik :93::93::93::93::93:
günaydın ececim nasılsın gece yatmaz gündüz uyanmaz hatunum menim
tatlım menim hiç bir fikrim yok doktorunu arasan teli varsa eğer daha sağlıklı olur mence
kızlar men kaçtımeşimle dışarı çıkıp gezecez akşam geldiğimde görüşürüz sizlere hoş ve bol sohbetler öpüyorum hepinizi byyyyyyyy
yetercim çok sağol demek öyle kullanıyım alttdan da alsan bir uyuşukluk baş ağrısı yapıyor zaten o zaman spermler üzerinde bir etkisi olmaz hani mantıken düşündüğünde öyle geliyor ama yoktur o zaman
ALLahım Onun Bana GeLmesi İçin ÖyLe Bir Dua Öğret Ki Bana,
O BiLe "Aminn" Desin.....
selncimm nasılsın canım
mutfaktaydım tatlımiyyiyim şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?