Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kısçelerimmmm nasılsınız güzel anne adaylarımm benim acil bir sorum var progestan hapını fitil olarak kullanıyorum günde 3 defa atıyorum ama doktor bu ara gün aşırı ilişki önerdi bu fitil 1 saate akıp gidiyor zaten ve spermleri öldürmüyor mu acaba ağızdan hap olarak atmak daha mı iyi acaba

benim bilgim yok zeynepcimmmmm

sana afiyet olsun kuzummm sen yap kahvaltını ben kahveye gelirim birazdannnn

tamam tatlım birazdan kahveni yaparım men

keşke gerçekten komşu olsaydık şimdi seninle kahve içip sohbet etseydik
:93::93::93::93::93:

günaydınn hatunlarr nasılsınızzzz

günaydın ececim nasılsın gece yatmaz gündüz uyanmaz hatunum menim

tatlım menim hiç bir fikrim yok doktorunu arasan teli varsa eğer daha sağlıklı olur mence

doktor 2 türlü alabilrsin dedi ama ağızdan alındığında bulantı falan yapıyormuş birde mideye dokunuyormuş bende gastrit olduğu için alttan atıyorum bende ama çıkıyor hemen ve sanki spermleri engeller gibime geliyor fitil olarak kullanınca

kızlar men kaçtım eşimle dışarı çıkıp gezecez akşam geldiğimde görüşürüz sizlere hoş ve bol sohbetler öpüyorum hepinizi byyyyyyyy

tatlım benim ilk taransferimde dr bana bir pregesteron vermişti hem ağızdan hemde vajinal yoldan kulanıldığını söyledi ben ağızdan kulalanalrdandım dr o zaman vajinal yoldan kulandığınızda bir süre yatakta uzanın demitii ger gelire diye bir soru sorana da zaten vicut alınması gerekeni emiyor dışarıya çıkan kısım çıkması gerekndir sakın buna takılmayın demiştiiii

aynen öyle saracım gece yatmayı bilmiyom sabah kalmayı valla 12 dde uyandım başım agrıyo koçişle konuşuyodum canlarr cvp geç yazdımm

kızlar men kaçtım eşimle dışarı çıkıp gezecez akşam geldiğimde görüşürüz sizlere hoş ve bol sohbetler öpüyorum hepinizi byyyyyyyy

kuzum ne çok istersdim ne çok ama kısmet işteeeeeeeee
hadi bakalım iycene gez gelllll iyi eğlencelerrrrrrrrrr

yetercim çok sağol demek öyle kullanıyım alttdan da alsan bir uyuşukluk baş ağrısı yapıyor zaten o zaman spermler üzerinde bir etkisi olmaz hani mantıken düşündüğünde öyle geliyor ama yoktur o zaman

canım dr öyle demişti bize

Niyetim haddime düştüğü kadarıyla sevmekti seni..Haddim olana ; son nefesime kadar beklemek düştü seni

Uzaktan seviyorum seni.. Kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan.. "Sadece seviyorum"

ALLahım Onun Bana GeLmesi İçin ÖyLe Bir Dua Öğret Ki Bana,
O BiLe "Aminn" Desin.....

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

son_ece hznbksl
kısss neden cvp vermiyonnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…