maoyana canım hoş geldin nerdesin kıs kaç gündür yoktunn mrk ettik senii
kendimde değilim cnm buraya gelipte sizinde morelinizi bozmak istemiyrmmm.yiyenimde olmasaa bütün kafayı yerimm o beni hayata bağlıooo şu günlerde.eşimmm şimdi ona yemek yediriooo.alış verişe gittik herkes beni annesi sanıooo.
slmm kızlarrrr
bugün sabahtan beriii morelim çok bozukk.sebebi yokk.galiba korkuyrmmm teste 1hafta kaldıııne kadarda kendimi kandırsamm pozitif olmaya çalışsamm o ben değil yüzümdekii maske biliyrmmm olmazsa olmasın dünyanın sonu değil diyen bennn.bugün bi tanıdığı gördümm elim ayağım titredii bebek varmı die sorarr dierarsa hamileyimm 1aylık dicektimmm çünküüü çok fesat bi kadınnn ona yok daha gebe değilim die mutlu etmek istemedim o da sormadı zatennn
bugün kuzenim nişanlandıı ve ben gitmedimm.utanıyrmm bunu söylerken ama gebe değilim die gitmedimm.çünkü yengem beni her görüşündeee kiminin parası olur çoçuğu olmaz sorun sendemi eşindemi dio.o kadaer aht ettim yengeme ve kızı evlenir evlenmezz gebe kaldıı.şimdi oğlu nişanlandıı ama ben gitmedimmmannemde sne gelme dediii biliyo çünküü
abimin eşide doğum yaptıı o da benii ayrı çatlatıoo.o gebe olan kuzenimle bir oluppp sadece bebeklerden bahsediolarrr.gözümün içine baka bakaaa.kızlarr ben artık dayanamıyrmmm toplumdan kaçar oldummmmm
canım nenden kendiini bu kadar strese sokuyorsunn helede üzülmek için çok erken allahın takdiri nasip degilene yapabiliriz kii tek düşünecegin şey zamanı degil miş deyip beklemek sıkma canını inşallah allahım kalbine göre verir etrafında ne kadar fesat insan varsada onlar zaten seni üzmek için yapıyorlar o fesatlıgı bence hiç kimseyi takma sadece kendin için ve işin yaşa gerisi boşş
canım inşş hAmişsindirde bu sıkıntılardan kurtulursun
ama bu insanlardan kaçarak onların olduğu ortamlara girmeden çözülecek bir şey değilkicanımm
ne kadar girmesin o insanların içne ne kAdar uzak kalablirisin ki :26:ayrıca bu çocuğu olduğu için bizleri üzen insanlar mantar gibi çoğalıyorlarr ne yapabilirsin kibu insanlarla yaşamayı öğrenmek çocuksuz yaşamayı öğrenmek zorundayız (inşş gerek kalmayacak) ama yapma bunu kendine hiç kimse senin bir damla göz yaşına değmezzzz bir günlük moral bozmana değez ne yapasan kendine yapıyorsun onlar söylerler yaparlar hayatlarına dönerler bizde onalrın açtığı yarayı iyileştimek için çabalarız seni yaralamalarına asla izin verme üzmelerine asla izin verme unutma SEN HER ŞEYDEN DEĞERLİSİN
cnmmm biri bişi sorunca elim ayağım titrio kalbimm o kadar hızlı çarpıo ki duracak sanıyrmmm
canım bak hepimiz yaşıyoruz böyle şeylerikendini korumayı öğrenmelisin savunmayı öğrenmelisinnn birlerine karşı cevap vermeyi öğrenmelisinnnn başka türlü olmaz sen sustukça üzüldükçe ağladıkça üzerine gelirler gerekiyorsa size ne de sizi ilğilendirmez de ama kendine bunu yapamaa
bak kayınvalidem bana dediki oğlum senden boşansın o gün çocuğu olur dedii(benim eşim ağır erkek infertilitesi)bende dedimki al oğlunu evlendir çocuğu olursa getir bana ben bakacağım dedimm bir defasındada sen istemiyormuşsun herkes öyle diyor dedi bende dedmiki evet ben istemiyorum dedim ama biz istiyoruz dedi bende kayınbabamla yapın o halde bir tane dedimm vs vs(bunları yapmaktan hiç mutlu olmadım ama mecburdum ) asla kendini ezdirme ben çevremdekilrede siz karışmayın yaşamayan bilmez diyordum şimdi artık hiç kimdse bana bir şey sormuyor
ama bıraksaydım şimdi beni üzmeye devam edeceklerdi
cnm benim zaten yapı olarak karşıya çok güçlü duruyrmmm.cvplarınıda veriiyrmm.ama içimde o güçlü yapımın altında o kadar pasif biri oldum kii bu çoçuk mevzusu yedi bitirdi benii.ssizinle içimden geçenleri paylaşıyrmm tabiki onlara bişi cvplarını veriyrmmm.
annemin yan komşusununda çoçuğu yıllarca olmadı.kızı hiç tanımayızz hiç kimseyle konuşmazdıı şimdi 1. 5aylık bebeği varr doğum yaptı.dün annemlerdeydim ben kapıyı çalerken oda pusete bebeği koymuş kapıdan çıkıodu annemle konıştuuu ilk defaa benledeee.annem dedikii aa kızzz bebeği olduktan sonra konuşmaya başlamışş kendine gelmiş dedii.çok zoruma gitti.annem bile bunu diosa dedimmmaama kızda çok yabanii.ben herkese selamımı veririm sohbetimide ederimm.annemin öyle demesii o kadar zoruma gitti ki azarladım annemii
kendime geldimm kızlarrr merak etmeyinn.ara sırada olacak o kadarr değilmiiii
güzellik bir kere şunu untma biz bunalrı yazrken bizim içimizde ne fırtınlar kopuyor ne yangınlar varrr ama önemli olan dışardan insanlara kendini üzdürmemk içindeki şavaş zaten seninleee
birde bak ben şunu öğrendimmmm benceeeeeee belkide karşımızdaki insanların söylediklerine çok fazla mana aryıyoruz yaramız var yaaa hasasız yaaaaa onların söylediklerinde art niyet yok belkide (tabi hepsini kapsamıyor )birde san bir şeyler yazmışın onu yopylayacağım bak bulursam
NE ZORDURRRRRRRRRR evlilğin ilk aylarında aslında doğal yoldan bebğinin olmayacağını bilmekne zordur tedavilere gidip negatif almak hatta tedavilerin yayrım kalması ne zordur etrafın nezamançocuk yapacaksınız sizinle evleneler 2.3 yaptı sorularıyla muhatab olmak ne zordur tam 7 yılı yalnız geçirmek her ay umut edip ay sonunda olmadığını görüp yıkılmak:26: ne zordur senden sonra evlenlerin bebeklerini senin gözüne sokmaları ne zordur her gece yatağına yatığında bebeğiyin eksikliğini hisetmek onsuz uyuyup onsuz uyanmak ne zordur gittiğim mağazalarda bebek kıyafetlerine bakma ve onları giydirecek bir bebğinin olmaması ne zordur bebğin yokken eşinle aile olmaya çalışmak ne zordur bebeğin olmadığı için insanalrın sizi aile olara kabul etmmeleri
ne zordurrrrrrrrr
geceleri hep rüyana gelmesi onu sadece rüyalrda koklamak ne zordurneden diye sormak sorularına cevap bulamamak ne zordur her an onsuzluğun acısyla kavrumak ne zordur
ne zaman geleceğini ne kadar bekleyeceğini bilememk ne zordur
anne olmak için için bu kadar yanarken bu yangını söndürememek ne zaman anne olacağını hatta olup olmayacağını bilememk ne zordur
bu acının ne zaman biteceğini bilememk acaba biteckmi sorunusu sormak
belikde yalnız yaşayıp yalnız ölmek
HANGİSİ DAHA ZORDUR BİLMİYORUMMM
bak bunları yazmışımm
ne zordur bebeğin yokken eşinle aile olmaya çalışmak şuan eşimle birbirimize giriyrzzz bu lafffffff tam bizi anlatıo olsa gerekkk
ya aslında hepimizin sıkıntıları aynı değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?