saram sende ben en verimli çağımızda evlenmişiz
tatlım bilmiyorum ama elini yüzünü soğuk suyla yıkasın şakaklarına masaj yapmayı dene inşallah iyi gelir
geleoooorrrrruum kızlarrrr
tamam canım tşkr ederrimm dün dışarıda çok oynamıştı arkadaşıda su dökmüşş şaka yapacam dşye sanırım üşüttü en iyisi yarın dr gitmek
tamam tatlım çabuk gel
bencede en iyisi doktora götürmen canım Allah şifa versin.
evet canım evlenmek için bencede en uygun zamandı ama işte veletler gecikmeseler zamanında gelseler herşey daha iyi olacak
aminnn uff eşimin evde omamasının sıkıntısı işte biride bu dr gidemiyorummm uyuyunca geçer diye bekledim ama geçmedi yeni uyandı çocukk inleyip duruyo yaaa gerçi hanımefendinin canı pek tatlıdır geçen sene kalp grafigini çekeceklerinde bile ciyak ciyak bagırdııııama baş agrısını bilen biriyimmm
evet canım evlenmek için bencede en uygun zamandı ama işte veletler gecikmeseler zamanında gelseler herşey daha iyi olacak
gelecekler alahın izni ileeeeeeee
bencede en uygun zamanı seçmişsin saracım bizim gibi erkenden evlemnipte ömrünü yedirmemişsinnn
tatlım ateşini ölç bakalım ateşi varmı varsa onu düşürmeye çalış
aminnn uff eşimin evde omamasının sıkıntısı işte biride bu dr gidemiyorummm uyuyunca geçer diye bekledim ama geçmedi yeni uyandı çocukk inleyip duruyo yaaa gerçi hanımefendinin canı pek tatlıdır geçen sene kalp grafigini çekeceklerinde bile ciyak ciyak bagırdııııama baş agrısını bilen biriyimmm
ii akşamlar kızlar ben geldimmm huuuuu
bencede en uygun zamanı seçmişsin saracım bizim gibi erkenden evlemnipte ömrünü yedirmemişsinnn
ii akşamlar kızlar ben geldimmm huuuuu
ölçtüm canımmm az var akşam üstü bi duş aldırdımm şimdi pek ateşi yokk
canım masaj iyi gelir ama yarın mutlaka dr götür
hoş geldinnnnnnnnnnii akşamlar kızlar ben geldimmm huuuuu
inşallah yetercim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?