biz acıların kadını,küçük emrahın manevi anneleriyizzz
aynenn öyleeee bacımmmm hepimizin derdi aynı düşünceleride aynıı telefonda konuşuyordum yazamadımmm ama bütün yazdıkların bencedeee hepimizinnn içindeki acılarıı ifade ediyorrr
işte onun için diyorum ya en değerlisi biziz diyeeğerki üzülmekle olsaydı üzntüyle ben başrırdım göz yaşıyla ben başarırdımm ben sinir has oldum bu insanlar yüzünden antdepresanlar kulandımmm ilaçlarda öldürecekti beniii dr iç 2 tane mecnun gibi gezersin dedi ben 5 tane içiyordum ama uyku yok yemek yok sinir herkesle kavga ediyordummm ne oldutam 3 ay aralıksız kanama oldu .......... herkesler hayatını yaşadı ben se bu sıkıtılarııı keşke hiç o ilaçlrı kulanmasaydımmm keşke kendimi hiç üzmeseydim kimse için değmezmişşşşş yaşayp görmek gerekiyormuş (tabiki bu gün böyle diyorummm yarın zırlarken görürseniz hiç şaşmayın )
işte onun için diyorum ya en değerlisi biziz diyeeğerki üzülmekle olsaydı üzntüyle ben başrırdım göz yaşıyla ben başarırdımm ben sinir has oldum bu insanlar yüzünden antdepresanlar kulandımmm ilaçlarda öldürecekti beniii dr iç 2 tane mecnun gibi gezersin dedi ben 5 tane içiyordum ama uyku yok yemek yok sinir herkesle kavga ediyordummm ne oldutam 3 ay aralıksız kanama oldu .......... herkesler hayatını yaşadı ben se bu sıkıtılarııı keşke hiç o ilaçlrı kulanmasaydımmm keşke kendimi hiç üzmeseydim kimse için değmezmişşşşş yaşayp görmek gerekiyormuş (tabiki bu gün böyle diyorummm yarın zırlarken görürseniz hiç şaşmayın )
ya aslında yetercim ben o kadar gaylesiz bi insanım ki yani gaylesiz derken etrafın ne dedigini asla takmayan bi insanım ben kimin ne dedigide asla umrumda degil benim için tek önemli olan kendi düşüncem duygularım ve eşimin düşünceler duygularııı bu zaman kadar hep derdim kendi kendime acaba ne sorun var neden olmuyor diye son tedaviden sonra kesinlikle şunu kabullendim daha zamanının gelmedgini rabbim inanıyorum ki yavrumu banada nasip edecek inşallah bu zaman daha fazla yıpranmadan gelir
bugün parktaa herkess bi çoçuğunu parka getirmişş diğerii karnındaaaaaaaaa[/QUOT eşim gidegi gün çarşıya çıktık biraz dolaşalım diyee ya her adım atışımda o hamişleri görüyordummm ve dedigim şeyy bende böyle olacagımmm allahımın izni ileee ya bu kadınlara neden bu hmile olmak bu kadar yakışıyorr ben çok begeniyorumm hamişlerin o görünüşlerini
ya aslında yetercim ben o kadar gaylesiz bi insanım ki yani gaylesiz derken etrafın ne dedigini asla takmayan bi insanım ben kimin ne dedigide asla umrumda degil benim için tek önemli olan kendi düşüncem duygularım ve eşimin düşünceler duygularııı bu zaman kadar hep derdim kendi kendime acaba ne sorun var neden olmuyor diye son tedaviden sonra kesinlikle şunu kabullendim daha zamanının gelmedgini rabbim inanıyorum ki yavrumu banada nasip edecek inşallah bu zaman daha fazla yıpranmadan gelir
ben kendime gelmiştimmm.ama yererinn yazısııı benii yineee emrahın annesiii modeline soktuuuu
evet aynen vallacnm bizz böle deliyiz işte bi gün teselli veririz ertesi gün biz zırlarızzz
geçer canım neler geçti bu günlerde geçerbugünlerde dilimde hep bu şarkıı
buda gelir buda geçer alışmalıyızz dayanmalıyızzzz
geçermii acaba bu günlerr geçermiiiiii
inşş bir gün bizde götürürz bebişlerimiz parkabugün parktaa herkess bi çoçuğunu parka getirmişş diğerii karnındaaaaaaaaa
ben kendime gelmiştimmm.ama yererinn yazısııı benii yineee emrahın annesiii modeline soktuuuu
cnımm şimdi senin pozitif düşünmen gerekiyor pozitif düşün ki bebişin gelsinnnnnnn allahın izni ile inanıyorummm bebişin olacakkk
kızlar yadıklarınızı okudum ve çok etkilendim alıntı yapmadan yazacağım.
maonyam se şu sıralar negatif düşünceler içinde olmamalısın biliyorum çok zordur ama en azından bebeğin için bunu yapmalısın çünkü insan neyi çağırırsa o gelirmiş dikkat et bırak insanlar ne isterse konuşsunlar onla Allahı unutuyolar Allah onları nasıl cezalandıracak bilmiyolar sen Allaha havale et gerisini boş ver yaşın daha çok genç elbet anne olacaksın sen hep bunu düşün ağzı olan konuşuyo canım etraf gereksiz insanlarla dolu işte napacaksın.eşinlede bu yüzden tartışma erkekler daha hassas oluyolar belli etmeselerde çünkü onlarda dışarıda aynı sorularla karşılaşıyolar ve onlar için daha üzücü oluyo anlayışlı olmak bize düşüyo tamam mı tatlım benden sana abla tavsiyesi.
yetercim en çok kaynanana verdiğin cevabı beğendim ve çok güldüm hani şu kayınababamla yapın bitane demişsin ya Allah seni ne yapmasın emi çok iyi yapmışsın.sende sıkma canını eşin iyileşsin ayaklansın elbet sizinde bebişleriniz gelecek Allah büyük be tatlım.zelalımın bi sözünü çok beğeniyorum şöyleki: bebekler yemeğin salatalarıdır biz salatayı çok severiz ama emeği salatasız yemeyide biliriz demişti bu çok hoşuma gitmişti çok haklı dimi tatlım.
bak ben daha 3 yıllık evliyim ama yaşım 36 bu yüzden acelem telaşım yaşım biraz daha genç olsa belki bu kadar acele etmiycem ama korkuyorum işte biyolojik takvim ilerliyo her geçen yaş riskli hamilelik şansını artırıyo Allah yardımcımız olsun her ay umutla beklemek ve sonunda olmadığını görmek çok zor çok.
bak ne anlatacam bu sefer kaynananamlara gittiğimde kaynananmın eltisi çok fazla soruyo çocuk varmı yok doktora gittinmi sanki ona ne vazifeyse bu sefede sordu ben yine yok dedim ve güldüm başka cevap vermedim kaynananamda dediki Allah hayırlısını versin elbet olacak daha gençler hem kendileri bilir Allah kimseyi kimseye imredirmesin deyince kadın bi bozum oldu ve sustu benimde çok hoşuma gitti.kaynanamın yanında çekyetta oturuyodum elimi eline aldı güldü eltisi dahada sormadı.insanlar çeşit çeşit ne yapacaksın.
saram sağlık olsun kuzum ya ben aslında mantıklı davranmaya çalışan biriyim ama bazan duygu patlaması oluyor bendeee işte o dönemlerdede böyle şeyler yazıyorum aslında bunları yazınca rahatlıyorummm iyi geliyor bana yazmak sağlık olsun bende inanıyorum bebğimiz bebeklerimizn geleceğineee ama işte insan oğluyuz
çok haklısın yazmak bazen iyi geliyo bende bazen keşke kimseni olmadığı bi yere gitsem avazım çıktığı kadar bağırsam diyorum anca öyle rahatlarım o kadar doluyum yani ama sabırdan başka bişey gelmiyor elden
çok haklısın yazmak bazen iyi geliyo bende bazen keşke kimseni olmadığı bi yere gitsem avazım çıktığı kadar bağırsam diyorum anca öyle rahatlarım o kadar doluyum yani ama sabırdan başka bişey gelmiyor elden
kızlarr acilll yardım istiyorummm benim kızın başı agrıyor ya 2 gündür agrıyor diyorr sabah bi agrı kesici verdim ama hala agrıyormuşşş daha 11 yaşında bilip bilmeden yanlış bişi de kullandırmak istemiyorumm kendi antibiyotigi kalmamış olsaydı ondan verecektimmm yarın dr götürecem ama bugünlük ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?