Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kız ben böle değildimmmm,yaşarken oldummm2gündür böyleyimmm.espiri yapmazsam beni bilmezlerrr

sende haklısın insan yavrusunun olmasını çok istiyor heledee bi umutlanıyorsaaa umudunun yıkılşması gerçekten çok yıpratıyorr ama senin umudunun yıkılması için daha çok erkenn canımmm son ana kadarr kendini bence hiçç üzme umudunu yıkmaa

bir zamanlar;adamın biri allahtan bir çiçek ve bir kelebek dilemiş.
fakat allah bunların yerine ona bir kaktüs ve bir tırtıl verir.
adam üzülür,neden dileği yanlış anlaşılmıştır bir anlam veremez.
sonra şöyle düşünür;allahın ilgilenmesi gereken o kadar çok insan varki ve sorgulamamaya karar verir.
bir zaman sonra adam öylece bıraktığı dileğinin ne durumda olduğuna bakmaya gider fakat gördüklerine inanamaz.
dikenli ve çirkin kaktüsten bie çiçek ortaya çıkmıştı;ve göz zevkini bozan tırtıl harika bie kelebeğe dönüşmüştü.
allah ne yaptığını bilir...
onun yolu herzaman en doğrusudur.bize tamamen yanlış görünsede.
eğer allahtan birşey isterseniz,ve o size başka bişey verirse GÜVENİN.
ONUN herzman size ihtiyaç duyduğunuz şeyi doğru zamanda vereceğine emin olabilirsiniz.
istekleriniz;herzman ihtiyacınız olan şeyler değildir!
allah dilediklerimizi herzman yerine getirir.o yüzden kuşkulanmadan,şikayet etmeden ona inanmaya devam etmeliyiz.
BUGÜNÜN DİKENİ YARININ ÇİÇEĞİDİR.

bu kızlar böyle maalesef bi geliyolar bi gidiyolar. gelirler birazdan diye düşünüyorum bu arada merhaba nasılsınız

selam casper, sevimli hayalet... nasılsın? ben zeynep..nam-ı diger pikepolat...memnun oldum tatlım..

anaaaaa.. zelosum ugramıyo mu kac gündür??:26::26::26: nerlerde acabağ??

sevindim tatlım, iyi olmana, insallah düsmüsdür sekerin.... ama senin sekerligin baki tabee ben de seni öptüm seker...

merhaba kızlar siteye yeni üye oldu..bende 16 haftalık hamıleyım,inş..güzel vakit geçiririz
Allah sağlıkla kucağına aldırsın inş.
hosgeldin tatlım....

Geçmiş olsun canım ya...inşallah tez zamanda iyileşir canım..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne kaynatmısınız yafffffffffffffffffff

maonya tatlım...özelin dolmuş sana mesaj atamıyorum canım..silermisin_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…