kız ben böle değildimmmm,yaşarken oldummm2gündür böyleyimmm.espiri yapmazsam beni bilmezlerrr
kız ben böle değildimmmm,yaşarken oldummm2gündür böyleyimmm.espiri yapmazsam beni bilmezlerrr
kızlar şu avatar resimdeki küçük kız benim nasılım sizce??
bu kızlar böyle maalesef bi geliyolar bi gidiyolar.gelirler birazdan diye düşünüyorum bu arada merhaba nasılsınız
bende merak ediyorum zeloşu...karşılamadık kaç gündür..umarım iyidir
saol zeynocum..iyiyim çok şükür bitanem..busede iyi teyzesi annesini tekmeleyip duruyor...diyete devam ediyorum...cumartesi doktor randevumuz var...tekrar şeker testi yapılacak..umarım düşmüştür..duanızı eksik etmeyin..sende yoksun ne zamandır...senide merak etmiştim..girip yazmana sevindim tatlım..işlerim yoğun topice fazla bakamıyorum..ara ara girip yazıyorum canım..çok öpüyorum seni zeynom...
Allah sağlıkla kucağına aldırsın inş.merhaba kızlar siteye yeni üye oldu..bende 16 haftalık hamıleyım,inş..güzel vakit geçiririz
ciddi mi sensinnn kızz şeker bişimişsin şimdi ki halin yok muu mrk ettim senii
şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım ya ben yemek yapmadım yoruldum kıs hasta akşam dr götürdüm igne yaptılar ama sabah kalktıgında hala kötüydü ögleye kadar bekledim baktım hala kötü onu hast götürdüm çarşıdada biraz işim vardı onları halledeyim derken yoruldum gelirken artık hazır bişiler aldık onu yedik akşamada kıza sadece bi çorba yaparım sadece
çok şekersinn cnmmmmm
kızlar yarım saat sonra aranıza dönerimm çamaşırım katlamam gerekkkk
Geçmiş olsun canım ya...inşallah tez zamanda iyileşir canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?