Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ibrahim saraçoğlunun incir kürü var yumurta çoğaltıcı onu yapamaıosan bile bol bol incir kurusu ye cnm

aynı doktora gitiğimiz arkadaşıma verdi bi ilaç ama bana vermedi birde tüp bebek önerdii onun için tekrar soramadım ama o arkadaşın ilacının adını öğrenebilirsem sorarım ve burda yazarım

ben de rezervlerımı ogrenmek ıcın kan verdım dun bakalım ne olacak

bırde bısey sorucam..ınternette felan...kadınların omur boyu kullanacakları yumurtalarla dogdukları yazıyor...

bu ılaclar bunu nasıl arttırıyor kı..

gercekten aklım sastı bu ıse..

canım oyle bır ilaç,, bıtkı kuru,, falan var mıkı acaba

cnm bi sorunun yoksa dr gerek görmezse kullanma.hatta sorun varken bile çok oluyo ikiz üçüz .duymuşsundur senelerce çocuğu olmayıp bu ilaçlarla çoğul gebelik yaşayanı.normal yol en iyisi olmuyorsa ve gerek görülürse başlanır.genelde 1 senede olmuyorsa başlıyorlar tedavi.kendiliğinden sakın ilaç kullanma

slmmmmmmmmm kızlar nasılsınız bakalım

hoşgeldin canım.çok geçmiş olsun.Allah senide hepimizide çok bekletmesin inşallah.
canım bende bugün araştırdım adı wondfo içinde 50 tane varmış ve 20 tl imiş üstelik yanılma payıda çok azmış

zeloşum o ne ki hassas gebelik testimi?

kızlarrrrrrr slmm topiğinizde banada yer varmııı

hoşgeldin canım topiğimizde yalnız sana değil herkese yer var canım.kapımız herkese açık.

Son düzenleme:
kızlar 2.5 yıllık evliyim.

ilk 3ay vajinusmustum.

sonra onu atlattık.bebek istemeye başladık.önce sorun eşimde çıktı.ameliyat oldu.sonra baktık hala olmuo.rahim filmi sonucu benim tüplerimin tıkalı olduğu anlaşıldı.

geçtimiz ekim ayında ameliyat oldum dr çok ümit bağlama açılmama şansı daha yüksek çünkü zor bi ameliyat dedi.yapılan dualar sayesinde 2 saat süren bi ameliyatla açıldılar ama hala bebek yok beklemedeyim.2aydır adetim 45günde bir olduuu her geçikmeye hamileyim sandım.kanda negatif çıkmasına rağmen.meğer yumurtalarım tembeleşmiş.geçen ay karından iğnelerle yumurtam oluştu çatlatma iğnesi oldum ama dün yine adet oldum.bu ayda aynı tedaviye devamm.

sizin hikayeleriniz neler

o bence yumurtalık tır hani iki tane ya ondan dolayı bir sayfada okumuştum rezervlerim azalıyo her geçen yıl falan diye demekki artada bilir..

canım belin nasıl oldu, senin sırtüstü yatman lazım biliyosun di mi? oturmakta aynı ayakta durmak gibi beline baski yapar... yat dinlen biraz, en büyük ilacı bu....

hoşbulduk kızlarrr.

dün adet oldummm onun için biraz üzgünüm

bende oldum canım, öyle moral bossmak yassakkkkssss.....

sagduyunun sesi.... dinleyin bence....

sara ??? altta adını gördüm sanki? naptın seker?

zelalim cabuk gel gülüm....

metuka kısa cümleler bize, uzunlar yeni arkadaslara, öyle olsun bakalım....

Son düzenleme:
kızlar gezdim tozdum geldiiiiiiim.benim kırmızılar henüz yoklar.bakalım pazartesi kan tahlili yapacam.

kızlar eşim geldi ben çıkıyorum:) her fırsatı değerlendirin çalışma dönemindeki arkadaşlar ...

manolyaa allah hayrlısını verisn benim bir arkadaşımın yumurtalıklarından biri alındı 5 ay sonra hamile kaldı.

görüşürüz canım byyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…