kızlar ben biraz çıkıyorum,görüşürüz sonra
evet onca ilaçlar iğneler yiyoz gıkımız çıkmıyo onlar pekmeze bile burun kıvrıyoinş. bebişlerimiz gelince hepsini unutcaz canım
ibrahim saraçoğlunun incir kürü var yumurta çoğaltıcı onu yapamaıosan bile bol bol incir kurusu ye cnm
aynı doktora gitiğimiz arkadaşıma verdi bi ilaç ama bana vermedi birde tüp bebek önerdii onun için tekrar soramadım ama o arkadaşın ilacının adını öğrenebilirsem sorarım ve burda yazarım
ibrahim saraçoğlunun incir kürü var yumurta çoğaltıcı onu yapamaıosan bile bol bol incir kurusu ye cnm
canım oyle bır ilaç,, bıtkı kuru,, falan var mıkı acaba
merhaba kızlar.uzun zamandır takip ediyorum.sohbet ortamınız çok güzel.mart ayı formuna yazmıştım burası daha aktif sanırım.ben 2 yıllık evliyim .gebeliği sınavlar nedeniyle erteliyordum.8 ay önce ara kanamalarım oldu.doktor usg da baktı.bana çikolata kistim olduğunu gebe kalmamın normalden biraz zor olduğunu söyledi.günlerce ağladım.1 ay sonrasında tekrar kontrole gittiğimde bana kistimin kaybolduğunu çikolata kisti olsa asla kendiliğinden kaybolmayacağını söyledi.normal kadınlarda bazı adet periotlarında oluşup kendiliğinden kaybolabiliyormuş.:ben inanmayıp 4 doktora daha gittim.gebe kalmama bi engel yokmuş.ne yapayım ben o dru şimdi.madem emin değilsin o zaman niye sıkıntıya sokuyorsun benineyse böylece öncesinde :hiç aklımızda yokken bizde çalışmalara başladık.geçen ay olmadı.bu ay 12 mart bat.beklenmeyen daha doğrusu :26:
canım bende bugün araştırdımadı wondfo içinde 50 tane varmış ve 20 tl imiş üstelik yanılma payıda çok azmış
kızlarrrrrrr slmm topiğinizde banada yer varmııı
evet onca ilaçlar iğneler yiyoz gıkımız çıkmıyo onlar pekmeze bile burun kıvrıyoinş. bebişlerimiz gelince hepsini unutcaz canım
slmmmmmmmmm kızlar nasılsınız bakalım
ben de rezervlerımı ogrenmek ıcın kan verdım dun bakalım ne olacak
bırde bısey sorucam..ınternette felan...kadınların omur boyu kullanacakları yumurtalarla dogdukları yazıyor...
bu ılaclar bunu nasıl arttırıyor kı..
gercekten aklım sastı bu ıse..
hoşbulduk kızlarrr.
dün adet oldummm onun için biraz üzgünüm
cnm bi sorunun yoksa dr gerek görmezse kullanma.hatta sorun varken bile çok oluyo ikiz üçüz .duymuşsundur senelerce çocuğu olmayıp bu ilaçlarla çoğul gebelik yaşayanı.normal yol en iyisi olmuyorsa ve gerek görülürse başlanır.genelde 1 senede olmuyorsa başlıyorlar tedavi.kendiliğinden sakın ilaç kullanma
merhaba yetercim.nasılsın canım eşin nasıl oldu?yoğun bakımdan çıktı mı?
kızlar gezdim tozdum geldiiiiiiim.benim kırmızılar henüz yoklar.bakalım pazartesi kan tahlili yapacam.
kızlar eşim geldi ben çıkıyorum:) her fırsatı değerlendirin çalışma dönemindeki arkadaşlar ...
manolyaa allah hayrlısını verisn benim bir arkadaşımın yumurtalıklarından biri alındı 5 ay sonra hamile kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?