afiyet olsun kuzubende bugün dolma yaptım kız... zeytinyagli sarma.... gidip bende yemek yiyim.... eline sağlik seker... afiyet olsun.......
hb saram ben iyiyim şükür sadece biraz boğazım ağrıyohoşgeldin zelalım nasılsın
sende hoşgeldin zeynocum nasılsın
sanada merhaba kardelen cim ben rahatsızım biraz canımın sıkıntısının eşimle ilgisi yok çok şükür eşimle aramız iyi sen nasılsın hamilelik belirtileri ne alemde varmı bir gelişme
canalr iyi geceler bençıkıyorum muhabbet yok bu akşam nedense
canalr iyi geceler bençıkıyorum muhabbet yok bu akşam nedense
kuzu nereye gidiyon ya:93::93::93::93:canalr iyi geceler bençıkıyorum muhabbet yok bu akşam nedense
slm kıslarr yetercim bence gitme bak bu kıslarr sen gidince çeneleri düşüyorrgitme kıssssss
slm kıslarr yetercim bence gitme bak bu kıslarr sen gidince çeneleri düşüyorrgitme kıssssss
kuzu nereye gidiyon ya:93::93::93::93:
bencede ececim
kızlar yeter gittiyse başlayalım artıkkonuşmak için yeterin gitmsini bekliozzz cnmmmmm
bugün kıslarr pek suskun
kızlar yeter gittiyse başlayalım artık
ne yapsakki ececimdur bi düşüneyim buldum bülbül suyu içirelim bizim kıjlara
kızlar yeter gittiyse başlayalım artık
ne yapsakki ececimdur bi düşüneyim buldum bülbül suyu içirelim bizim kıjlara
şeker sen yeter gelince görürsünkızlarr yeter gittiğine göree onu çekiştire biliriz artıkkk.yeter ne kötüü ne fena bi kızzz.o varken hiç sohbet olmuooooo.herkes ondan kaçıoooo
çokta pasaklıı geçen evlerine gittimm.veletleriii her yeri batırmışş.ocaktada dolma pişirioduu bi tabak verip al ye demediiiii
güzellll kıssçelerimmm nasılsınızzzz
kızlarr yeter gittiğine göree onu çekiştire biliriz artıkkk.yeter ne kötüü ne fena bi kızzz.o varken hiç sohbet olmuooooo.herkes ondan kaçıoooo
çokta pasaklıı geçen evlerine gittimm.veletleriii her yeri batırmışş.ocaktada dolma pişirioduu bi tabak verip al ye demediiiii
güzellll kıssçelerimmm nasılsınızzzz
merhaba kızlaaaaaaaaar
şeker sen yeter gelince görürsün
hg zeynebimkuzu tedavin nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?