Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım akidişim benimmmmmmmmmm
h.b. canımmm evet canım ya hasta kıss halada hastaaa inleyip duruyoo neyi var anlamadım kiii dr götürdüm ilaçlarını verdimm ama hala ne istiyo anlamadımm valla benii bunalıma soktuuu hiç böyle yapmazdı ya

kuzu kıyamam ben ona Rabbim acil şifalar versin inş.

h.b. canımmm evet canım ya hasta kıss halada hastaaa inleyip duruyoo neyi var anlamadım kiii dr götürdüm ilaçlarını verdimm ama hala ne istiyo anlamadımm valla benii bunalıma soktuuu hiç böyle yapmazdı ya
geçmis olsun tatlım... ilgi bekliyodur annesi.. öpüp kokla birasss... güzel kızım, tatlı kızım de birass...

kuzu çiçekler bahane diyosun hehep iyi ol canım inş.

maşallah yeterim inş. böle böle günlük yaşantınıza dönceniz artık

inşşşşşşşşşşş canım yaaaaaaaaaaaa özledim eşimin sağlıklı olduğu günleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaaaaaaaaa her gün fırına ekmek almaya ben gidiyorum iyleşseydiiiiiii ekemği o alırdı yaffffffffff

kızlar dolmalar sarmalar ooffffffffff oofffffffffffffffff

canım dün acile gittin ya keşke bu gün dahiliyeye gitseydiniz yada çocuk dr
birde ilaçalr zaten 3günden önce eki etmez

canım bugün yine götürdüm ögleden sonraa iyi degildii götürdümm dr daa aynısını söyledii

bebğim bu gün gittiğinizi bilmiyordum yaaa
canım ilaçlarını düzenli kulannn canımmmmmmm

kızlarr dolmaya aş eriyrmm.cnm çiğ köfte istiooooooodolmaa sarmaaaaaaaaaaaaaa

sağol canım,inşallah.
bu arada senin sıkıntın neden,eşinle mi aran limoni yoksa?
kızlar %99 boş gebelik %1 olma olasılığı var kese boyu 1.72 cm cuma ya vardır yada kürtajj
rabbim kolaylık versin
keyifler güzel tatlım,sendede iyidir inşallah.

slm şekerler özledim hepinizi

hoşgeldin zelalım nasılsın

hatun kişi... nerelerdesin?:26::26::26:

hmmm... cadı, tüp yaptırdı mı? öyleyse nasıl? merak ettim tatlı cadı hatun seni

sende hoşgeldin zeynocum nasılsın

sağol canım,inşallah.
bu arada senin sıkıntın neden,eşinle mi aran limoni yoksa?

rabbim kolaylık versin

keyifler güzel tatlım,sendede iyidir inşallah.

sanada merhaba kardelen cim ben rahatsızım biraz canımın sıkıntısının eşimle ilgisi yok çok şükür eşimle aramız iyi sen nasılsın hamilelik belirtileri ne alemde varmı bir gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…