kıjlar ya bende soğuk aldım galiba temizlik yaparken kendime bakmadım şimdide boğazlarım ağrıyo:93::93::93::93:
canım akidişim benimmmmmmmmmmtatlım, doktor dedi bana, bilmem sıcakta daha zor tutuyormus.. onların yalancısıyım... ya simdi ya yaz sonu yaptır dediler.... gerçi bu kıprısın sıcağı iddalıdır yani ondan belki....
ayy ayyy.. kuşum sana corba yapayım, sıcak çay vereyim.... hasta olmasın arkidisim benim....
h.b. canımmm evet canım ya hasta kıss halada hastaaa inleyip duruyoo neyi var anlamadım kiii dr götürdüm ilaçlarını verdimm ama hala ne istiyo anlamadımm valla benii bunalıma soktuuu hiç böyle yapmazdı ya
geçmis olsun tatlım... ilgi bekliyodur annesi..h.b. canımmm evet canım ya hasta kıss halada hastaaa inleyip duruyoo neyi var anlamadım kiii dr götürdüm ilaçlarını verdimm ama hala ne istiyo anlamadımm valla benii bunalıma soktuuu hiç böyle yapmazdı ya
kuzu çiçekler bahane diyosun hehep iyi ol canım inş.
maşallah yeterim inş. böle böle günlük yaşantınıza dönceniz artık
kıjlar ben şimdilik kaçtım dolma yapcam (saramın kulakları çınlasın)akşama gelirim inş. görüşürüz öpt.byyyyyyyyy
h.b. canımmm evet canım ya hasta kıss halada hastaaa inleyip duruyoo neyi var anlamadım kiii dr götürdüm ilaçlarını verdimm ama hala ne istiyo anlamadımm valla benii bunalıma soktuuu hiç böyle yapmazdı ya
canım dün acile gittin ya keşke bu gün dahiliyeye gitseydiniz yada çocuk dr
birde ilaçalr zaten 3günden önce eki etmez
canım bugün yine götürdüm ögleden sonraa iyi degildii götürdümm dr daa aynısını söyledii
kızlarr dolmaya aş eriyrmm.cnm çiğ köfte istiooooooodolmaa sarmaaaaaaaaaaaaaa
kuzum gelgelemesen özelden adresi yaz ben yaparım gönderirim şimdi yeğencği açmı bırakalımmmm
annesi gibi obur olucakk veletttttttt
sağol canım,inşallah.karedelen cim inşallah hamilesindir bebeğin gelir sana ve seni bırakmaz yinede hayırlısı olsun Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin özellikle hayırlı olması çok önemli bence inşallah bebişin gelir Allah gönlüne göre verir ve seni çok bekletmez
leyla nasılsın gülüm ben biraz keyifsizim içimden bağıra bağıra ağlamak geliyo çocuk yüzünden değil onunda hayırlısını istiyorum eğer mutluluk getirecekse huzur sağlayacaksa gelsin yoksa gelmesin bugün kafam çok karışık neyse buseyi öp benim için sende busede Allaha emanet olun.
rabbim kolaylık versinkızlar %99 boş gebelik %1 olma olasılığı var kese boyu 1.72 cm cuma ya vardır yada kürtajj
keyifler güzel tatlım,sendede iyidir inşallah.evet tatlım, ne zamandır konusamadık seninle, nasılsın? keyifler nasıl seker?
evet canım, ama bi türlü yakalayamadık, ben geldigimde görmüyorum pek kimseyi, aksamları da esimle vakit geciriyorum, pek giremiyorum henuz...ama o da normale döner yakında... onun disinda pek bi haber yok bende.. iyi diyelim iyi olalım ins.... sen nasılsın güzelcim?
slm şekerler özledim hepinizi
hatun kişi... nerelerdesin?:26::26::26:
hmmm... cadı, tüp yaptırdı mı? öyleyse nasıl? merak ettim tatlı cadı hatun seni
sağol canım,inşallah.
bu arada senin sıkıntın neden,eşinle mi aran limoni yoksa?
rabbim kolaylık versin
keyifler güzel tatlım,sendede iyidir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?