Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amin canım testlerinin temiz çıkmasına çok sevindim kuzuolsun sende yaza yaptırırsın hem kendinide hazırlamış olursun Rabbim yardımcımız olsun şekerrrrrrr

amin canım testlerinin temiz çıkmasına çok sevindim kuzuolsun sende yaza yaptırırsın hem kendinide hazırlamış olursun Rabbim yardımcımız olsun şekerrrrrrr

tatlım, yazın pek tavsiye edilmiyo yaptırmak.. artık hayırlısı olsun.....
amin.... Allah hepimizin yardımcısı olsun tatlım....
ben bu yaz gezip-tozmaya vericem kendimi... birde bidahi ki aya insallah spora baslicam.. biraz kaslarım cogalsin..hehe...

güller için tşkkrler cnm benimmm
nasıl çiçeğim biraz moralin düzeldimi moral bozmak yok inş. pozitif alır benim güzel akidişim
kız bizburanın yerlisiyiz korkmaaaaaaaaaaaa

hadi hadi sarılakkkk
çok şükür canım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
yeterim eşin nasıl canım
kıslarr ben geldimmmm zelalcimm hoş geldin canımmm özlettin kemndini bi temizlik dedinn piyasadan kayboldun kısss şükür kavuşturanaa
hg ececim kız hastaymış nasıl oldu canım çok geçmiş olsun bende sizleri özledim bebemgezmedeydim

gez valla şeker hem kafaya takılmayınca daha çabuk geliyomuş veletlerkas yapcan he

çok şükür canımmmmmmm sen nasılsın bakem

iyiyim tatlım, hamd olsun.... esin daha iyi oldu mu seker? topladı mı kendini artık?

okudum canımmm herşey ylundaymışşş inşallahh tedaviye kalmadan bebişin gelirr bende iyiyim casnımm allaha şükürr
amin canım.. insallah..

hehe..güya yolunda ama 1.5 senedir ne gelen vaarrr..ne giden.. neyse bizim havamısss küsel olsunnnnnnnnn....

kız benim morelim sen yoksun die bozukmuşşş şimdi iyiyimmm

yetrrrrimm hoş gelidn kuzummm

şekerler bana yemek molasıı şimdi eşim gelir sofrayı hazırlayyım.gelirim yine

canım çok şükür bu gün 20 dk kadar yürüdük iyi geldieşimede banada

canım yazın neden tavsiye edilmiyooo yazın daha iyi olmaz mıı

kıjlar ya bende soğuk aldım galiba temizlik yaparken kendime bakmadım şimdide boğazlarım ağrıyo:93::93::93::93:

gez valla şeker hem kafaya takılmayınca daha çabuk geliyomuş veletlerkas yapcan he

evek seker, öyle düsünüyorum, umarım vazgeçmem.... valla bu bebek davasına spor yapmayı bıraktım.. belli bölgeler aldı basını gidiyo, bana kilo almissin dediler canım daraldı.... madem tüp te olmuyo simdi, en iyisi biseyler yapmak dedim....

sağol canımmmm sende kayifler nasıl

kuzu çiçekler bahane diyosun hehep iyi ol canım inş.
canım çok şükür bu gün 20 dk kadar yürüdük iyi geldieşimede banada

maşallah yeterim inş. böle böle günlük yaşantınıza dönceniz artık

h.b. canımmm evet canım ya hasta kıss halada hastaaa inleyip duruyoo neyi var anlamadım kiii dr götürdüm ilaçlarını verdimm ama hala ne istiyo anlamadımm valla benii bunalıma soktuuu hiç böyle yapmazdı ya

canım yazın neden tavsiye edilmiyooo yazın daha iyi olmaz mıı

tatlım, doktor dedi bana, bilmem sıcakta daha zor tutuyormus.. onların yalancısıyım... ya simdi ya yaz sonu yaptır dediler.... gerçi bu kıprısın sıcağı iddalıdır yani ondan belki....

kıjlar ya bende soğuk aldım galiba temizlik yaparken kendime bakmadım şimdide boğazlarım ağrıyo:93::93::93::93:

ayy ayyy.. kuşum sana corba yapayım, sıcak çay vereyim.... hasta olmasın arkidisim benim....

kıjlar ben şimdilik kaçtım dolma yapcam (saramın kulakları çınlasın)akşama gelirim inş. görüşürüz öpt.byyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…