kuzu bunalım yokumudunu yitirmek yok gel bakim benle sana bi şey vercem Eki Görüntüle 184420 Eki Görüntüle 184420 Eki Görüntüle 184420 Eki Görüntüle 184420 Eki Görüntüle 184420 Eki Görüntüle 184421 Eki Görüntüle 184421 Eki Görüntüle 184421 Eki Görüntüle 184420 Eki Görüntüle 184420 Eki Görüntüle 184420 Eki Görüntüle 184420
selam hatun? nasılsın?
son-ece, seker hosgeldin....
tatlım, tavsiye edilen bi doktora gittim oda, yapılmayan bir yere geciyomus, orda da yaz sonu baslicakmis.. burada tanıdıgim baska doktor yok ondan kaldi, anca istanbula gitmem gerekiyor yaptırmak icin...
gecen adet 3. günü bende trioid dahil herseye tekrar baktırdım Allah bin sükür hersey cok normal cikti......... en sonunda rahim filmini cektirdim (anam ağladı yani) şükür onda da bisey yok açık tüpler, myom yok.... esimin spermi var ve gayet iyi cok sükür...
ama gel gör ki olmayınca olmuyor....... bu doktor genede bambaska bisey de olabilir dedi...
bide asilama sansı % 8 imiş
tüp bebek te şans %40-45 arası imiş bunları öğrendim... ben oranlar daha yüksek biliyodum... değilmiş... hakkımızda hayırlısı artık...
hoş buldukkk canımmmm nasılsınnn
selam hatun? nasılsın?
son-ece, seker hosgeldin....
iyiym tatlışım.. saolbiras önce uzun uzun anlattım bilgileri..hehe....
sen nasılsın? keyifler nasıl?
amin canım testlerinin temiz çıkmasına çok sevindim kuzuolsun sende yaza yaptırırsın hem kendinide hazırlamış olursun Rabbim yardımcımız olsun şekerrrrrrr
nasıl çiçeğim biraz moralin düzeldimi moral bozmak yok inş. pozitif alır benim güzel akidişimgüller için tşkkrler cnm benimmm
yeterim eşin nasıl canımkız bizburanın yerlisiyiz korkmaaaaaaaaaaaa
hadi hadi sarılakkkk
çok şükür canım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
hg ececim kız hastaymış nasıl oldu canım çok geçmiş olsunkıslarr ben geldimmmm zelalcimm hoş geldin canımmm özlettin kemndini bi temizlik dedinn piyasadan kayboldun kısss şükür kavuşturanaa
tatlım, yazın pek tavsiye edilmiyo yaptırmak.. artık hayırlısı olsun.....
amin.... Allah hepimizin yardımcısı olsun tatlım....
ben bu yaz gezip-tozmaya vericem kendimi... birde bidahi ki aya insallah spora baslicam.. biraz kaslarım cogalsin..hehe...
çok şükür canımmmmmmm sen nasılsın bakem
amin canım.. insallah..okudum canımmm herşey ylundaymışşş inşallahh tedaviye kalmadan bebişin gelirr bende iyiyim casnımm allaha şükürr
nasıl çiçeğim biraz moralin düzeldimi moral bozmak yok inş. pozitif alır benim güzel akidişim
yeterim eşin nasıl canım
hg ececim kız hastaymış nasıl oldu canım çok geçmiş olsunbende sizleri özledim bebem gezmedeydim
tatlım, yazın pek tavsiye edilmiyo yaptırmak.. artık hayırlısı olsun.....
amin.... Allah hepimizin yardımcısı olsun tatlım....
ben bu yaz gezip-tozmaya vericem kendimi... birde bidahi ki aya insallah spora baslicam.. biraz kaslarım cogalsin..hehe...
gez valla şeker hem kafaya takılmayınca daha çabuk geliyomuş veletlerkas yapcan he
kız benim morelim sen yoksun die bozukmuşşş şimdi iyiyimmm
yetrrrrimm hoş gelidn kuzummm
şekerler bana yemek molasıı şimdi eşim gelir sofrayı hazırlayyım.gelirim yine
kuzu çiçekler bahane diyosun hekız benim morelim sen yoksun die bozukmuşşş şimdi iyiyimmm
yetrrrrimm hoş gelidn kuzummm
şekerler bana yemek molasıı şimdi eşim gelir sofrayı hazırlayyım.gelirim yine
canım çok şükür bu gün 20 dk kadar yürüdük iyi geldieşimede banada
nasıl çiçeğim biraz moralin düzeldimi moral bozmak yok inş. pozitif alır benim güzel akidişim
yeterim eşin nasıl canım
hg ececim kız hastaymış nasıl oldu canım çok geçmiş olsunbende sizleri özledim bebem gezmedeydim
canım yazın neden tavsiye edilmiyooo yazın daha iyi olmaz mıı
kıjlar ya bende soğuk aldım galiba temizlik yaparken kendime bakmadım şimdide boğazlarım ağrıyo:93::93::93::93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?