Sabırla Bebeğini Bekleyenler

şu saatler alındı sinir oluyorum ya...12:30 da çıkış bekle bekle vakit gelmiyor...acıktım valla...

şu saatler alındı sinir oluyorum ya...12:30 da çıkış bekle bekle vakit gelmiyor...acıktım valla...
kıyamam size leyloşum ne yapsak sizin iş yerindeki saati eski halinemi getirsek çaktırmadan nasılsınız canlarım özledim sizi annesi busemizi çok aç bırakma rejimin nasıl bu arada kuzu laf aramızda rejimide hiç sevmem Allah kolaylık versin canım
kızlar bende çıkayım öğlene yemek hazırlayayım öğleden sonra görüşürüz Allaha emanet olun hepiniz byyyyyyy
kolay gelsin saram meleğimmmmmmmmmm

aynı isimden iki topik oluyomu canım sen bi araştır bak kızlarda gelsin konuşalım benim için bi sakıncası yok sadece dikkat edelim ceza almayalım o kadar yani
saram kuşum bizim adımızdan bi tane dahamı topik var yoksa dua içinmi başka açmamız gerek :44::44::44::44:
saram banada oluyo canım kokoreç bile çekiyo o kadar yani
evet yeterim ne güzel olur hadi toplanında başlayalım
kıslarr bende çıkıyorumm hepinize hayırlı günlerr ögleden sob,nra hast gidecem kasıklarım çok agrıyorr acaba kist mi oluştu ilaçlardan dolayıı kendi dr gimeyecem burda bi dr gdeyim diyorumm ne dersinizz
ececim çok geçmiş olsun canım inş. bi şeyin yoktur güzel haberlerle gelirsin

zeynom aramızda kalsın benimkide saramdan alıntıdır

tünaydın canım nasılsın

saracım uyanamıyom bu ara çok uykum geliyo ne olcek benim bu halim sabah adam bile yinemi uyucan elinden gelse 24 saat uyucaksın diyosen kuşum bebeğim canının sıkıntısı biraz daha iyimi havalarda çok bunaltıyo insanı

tatlısım ya bugün bende kalkmak istemedim aynen... saat 10.00 da böyle sürünerek kalktım....dün sabah 7 de cakı giibi uyanıktım.. havalardan mı acabağğ??:26::26::26:

tatlısım ya bugün bende kalkmak istemedim aynen... Saat 10.00 da böyle sürünerek kalktım....dün sabah 7 de cakı giibi uyanıktım.. Havalardan mı acabağğ??:26::26::26:

şeker sen yine 10 da uyanmışsın ben sabah adam kahvaltı yaptı saat 9 da bende onla uyudum bi gözümü açtım saat 1

ay canım ya ben de progestan kullanıyom ondan herhalde hep uyumak istiyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…