Hımmm ne güzelmiş bıdık çok hoş bir söz canım...teşekkürler yetercim...çok öptüm tatlım seni...bıdık busede öpüyor yeter teyzesi...
aynı isimden iki topik oluyomu canım sen bi araştır bak kızlarda gelsin konuşalım benim için bi sakıncası yok sadece dikkat edelim ceza almayalım o kadar yani
merhabar..........:79::79::79::79::79:
saram buradan açacakmışız elbette canım..linkini veriyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiy...albimizle.html
merhaba prensesim sen nasılsın
kıyamam size leyloşum ne yapsak sizin iş yerindeki saati eski halinemi getirsek çaktırmadanşu saatler alındı sinir oluyorum ya...12:30 da çıkış bekle bekle vakit gelmiyor...acıktım valla...
kolay gelsin saram meleğimmmmmmmmmmkızlar bende çıkayım öğlene yemek hazırlayayım öğleden sonra görüşürüz Allaha emanet olun hepiniz byyyyyyy
saram kuşum bizim adımızdan bi tane dahamı topik var yoksa dua içinmi başka açmamız gerek :44::44::44::44:
aynı isimden iki topik oluyomu canım sen bi araştır bak kızlarda gelsin konuşalım benim için bi sakıncası yok sadece dikkat edelim ceza almayalım o kadar yani
saram banada oluyo canım kokoreç bile çekiyo o kadar yanikızlar bişey sölimmi ama bana gülmeyin az önce canım çok feci bi şekilde sıcak ekmek istedi hani fırından yeni çıkar ya dumanı üstünde tutar sıcak sıcak sanki burnumunda dibinde tütüyo kokusu şimdide mandalina çekiyo canım sanki mandalina ağaçlarının altındayım yani o kadar ben iyice coştum yani reglime yakın hamileler gibi aşeriyorum ben sizde de olurmu
canım saram biz kendi kendimize dua işini çöze biliriz
dün yönetime mesaj atım topiklerde duayı yasaklanmasıyla ilğili diorlarki dua bülümüzü var orada sayfa açın kendinize topiğiniz için oaradan takip edin isterseniz yapalım nedersinizzzzzzzz her hafta bir kişye okuyalım canlarrrrrrrrrrrrr
ececim çok geçmiş olsun canım inş. bi şeyin yoktur güzel haberlerle gelirsinkıslarr bende çıkıyorumm hepinize hayırlı günlerr ögleden sob,nra hast gidecem kasıklarım çok agrıyorr acaba kist mi oluştu ilaçlardan dolayıı kendi dr gimeyecem burda bi dr gdeyim diyorumm ne dersinizz
Eki Görüntüle 184664 Eki Görüntüle 184664 Eki Görüntüle 184664
günaydın fıstıklar..
(kalpler zelosdan alıntıdır)
tünaydın canım nasılsın
tatlım zelos, selam canım, nasılsın?
saracım uyanamıyom bu ara çok uykum geliyo ne olcek benim bu halim sabah adam bile yinemi uyucan elinden gelse 24 saat uyucaksın diyosen kuşum bebeğim canının sıkıntısı biraz daha iyimi havalarda çok bunaltıyo insanı
iyiyim balım sen nasılsın
tatlısım ya bugün bende kalkmak istemedim aynen... Saat 10.00 da böyle sürünerek kalktım....dün sabah 7 de cakı giibi uyanıktım.. Havalardan mı acabağğ??:26::26::26:
saracım uyanamıyom bu ara çok uykum geliyo ne olcek benim bu halim sabah adam bile yinemi uyucan elinden gelse 24 saat uyucaksın diyosen kuşum bebeğim canının sıkıntısı biraz daha iyimi havalarda çok bunaltıyo insanı
aaaaaaaaa saram gitmiş
şeker sen yine 10 da uyanmışsın ben sabah adam kahvaltı yaptı saat 9 da bende onla uyudum bi gözümü açtım saat 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?