kıyamam size leyloşum ne yapsak sizin iş yerindeki saati eski halinemi getirsek çaktırmadannasılsınız canlarım özledim sizi annesi busemizi çok aç bırakma rejimin nasıl bu arada kuzu laf aramızda rejimide hiç sevmem Allah kolaylık versin canım
kolay gelsin saram meleğimmmmmmmmmm
saram kuşum bizim adımızdan bi tane dahamı topik var yoksa dua içinmi başka açmamız gerek :44::44::44::44:
saram banada oluyo canım kokoreç bile çekiyo o kadar yani
evet yeterim ne güzel olur hadi toplanında başlayalım
ececim çok geçmiş olsun canım inş. bi şeyin yoktur güzel haberlerle gelirsin
zeynom aramızda kalsın benimkide saramdan alıntıdır
saracım uyanamıyom bu ara çok uykum geliyo ne olcek benim bu halim sabah adam bile yinemi uyucan elinden gelse 24 saat uyucaksın diyosen kuşum bebeğim canının sıkıntısı biraz daha iyimi havalarda çok bunaltıyo insanı
tatlım zelos, selam canım, nasılsın?
tatlısım ya bugün bende kalkmak istemedim aynen... saat 10.00 da böyle sürünerek kalktım....dün sabah 7 de cakı giibi uyanıktım.. havalardan mı acabağğ??:26::26::26:
aaaaaaaaa saram gitmiş
şeker sen yine 10 da uyanmışsın ben sabah adam kahvaltı yaptı saat 9 da bende onla uyudum bi gözümü açtım saat 1
ay canım ya ben de progestan kullanıyom ondan herhalde hep uyumak istiyorum......
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
pikepolat 88prenses22 sara_28+
anam şimdi de saracım var zelosum gitmiş....nere uçtun kıss? :26:
saram hosgeldin tatlım....
kızlar cadı dan haber varmı, onu merak ediyorum, kacıncı günü bugün bilen var mı?:26:
saram ya.... şu 1-2 ay icinde sen, zeloş, metuka, cadi, ece ben ve butopige gelen bütün kızlar ve diger isteyen herkes insallah sırayla hamile kalıp, evladlarımız büyütmek nasip olur insallah hepimize.... cok dua ediyorum bunun için...... insallah Allah'ım duy sesimizi...
yeter, kardelen,serpil, aysegül, tweety, eda, selin, semi, zeynep ve diger bütün kızlarrrrrrrrböyle olun...insallah....
tatlım sen neden progestan kullanıyon:26::26::26::26::26:
yeter, kardelen,serpil, aysegül, tweety, eda, selin, semi, prenses, zeynep ve diger bütün kızlarrrrrrrrböyle olun...insallah....
prensesim nasılsın tatlımay canım ya ben de progestan kullanıyom ondan herhalde hep uyumak istiyorum......
balım ben bu gidişle dünya güzeli olcam farkında olmadanUyu güzelim güzellik uykusu olsun sana....
üstünde bir kırgınlık varsa vücud dinlenmek istemiştir tatlım, arada olur...
kuşum ben topluluğa uyarım[ı]tatlım bizim adımıza ikinci topikyok yeter yönetimle konuşmuş dua bölümü varmış orada yapın paylaşımlarınızı demişleryeterde topiğimizin ismiylemi açalım dua bölümünü dedi bende bi araştır dedim oluyosa bence sorun yok tabi sizlerde kabul ederseniz.[/ı]
[ı]inşallah hayırlı haberlere vesile olur bu hallerin hem rglinde azmış belki üstüne görüyosundur inşallah yürekten istiyorum bunu [/ı]
[ı]zeynooooom hoşgeldin[/ı]
[ı]havalardanda olabiliy bebiştende olabiliy inşallah[/ı]
[ı]gitmedim canım annem aramıştı telefonda konuştum[/ı]
[ı]Uykucu güzeli arkadaşım menim[/ı]
öle şeker biz saramla vardiyalı çalışıyoztoplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
pikepolat 88prenses22 sara_28+
anam şimdi de saracım var zelosum gitmiş....Nere uçtun kıss? :26:
Saram hosgeldin tatlım....
Kızlar cadı dan haber varmı, onu merak ediyorum, kacıncı günü bugün bilen var mı?:26:
kızlar kızlar gelem mii yananızdan öpem miii
zeynom amin kuzum amin ne güzel dua ediyosun sende her zaman bizlerin dualarındasın canımmmsaram ya.... şu 1-2 ay icinde sen, zeloş, metuka, cadi, ece ben ve butopige gelen bütün kızlar ve diger isteyen herkes insallah sırayla hamile kalıp, evladlarımız büyütmek nasip olur insallah hepimize.... Cok dua ediyorum bunun için...... Insallah allah'ım duy sesimizi...
yeter, kardelen,serpil, aysegül, tweety, eda, selin, semi, prenses, zeynep ve diger bütün kızlarrrrrrrrBöyle olun...insallah....
iki ay önce adet düzensizoliğim oldu ondan kullanıyom canım........doktorum bebek olursa da tutunmasını sağlar demişti........
anam isim unuttum diye strese girdim...:78::78: vallah herkes bak....
prensesim nasılsın tatlımkuzu progestan uyku yapıyomu ben bilmiyodum gerçi bize uyumayada bahane lazım
balım ben bu gidişle dünya güzeli olcam farkında olmadan
kuşum ben topluluğa uyarımsiz nasıl uygun görürseniz ben katılırım çiçeğim sen üstüne görmemi demiştin tabi ben sana bugünki ateşimi sölemedim kaç gündür ölçmüyodum du bakim ne alemde diye bugün ölçtüm hazırmısın 35.7 saram bebem ben cidden artık aldırmıyorum banane kendime böle takılcam gülcem gezcem tozcam üstüne düştükçe sorun çıkıyo iyice anladım
öle şeker biz saramla vardiyalı çalışıyoz
aaa sen bizi öpcenmi zeynebim nasıl olur du bi koşu eşimden izin alayım hg bebem nasılsın canım öp tabi
zeynom amin kuzum amin ne güzel dua ediyosun sende her zaman bizlerin dualarındasın canımmm
prensesim nasılsın tatlımkuzu progestan uyku yapıyomu ben bilmiyodum gerçi bize uyumayada bahane lazım
balım ben bu gidişle dünya güzeli olcam farkında olmadan
kuşum ben topluluğa uyarımsiz nasıl uygun görürseniz ben katılırım çiçeğim sen üstüne görmemi demiştin tabi ben sana bugünki ateşimi sölemedim kaç gündür ölçmüyodum du bakim ne alemde diye bugün ölçtüm hazırmısın 35.7 saram bebem ben cidden artık aldırmıyorum banane kendime böle takılcam gülcem gezcem tozcam üstüne düştükçe sorun çıkıyo iyice anladım
öle şeker biz saramla vardiyalı çalışıyoz
aaa sen bizi öpcenmi zeynebim nasıl olur du bi koşu eşimden izin alayım hg bebem nasılsın canım öp tabi
zeynom amin kuzum amin ne güzel dua ediyosun sende her zaman bizlerin dualarındasın canımmm
Kızlar saramın banliyö trenini ödünç aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?