Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saol tatlım bende busemde iyiyiz çok şükür zeloş teyzesi..işlerini bitirmene sevindim canım benim..bize daha çok zaman ayırırsın...pırasada var acaba pırasamı yapsam..işin aslı ne pırasa ne kabak hiç bişey yemek istemiyorum ya...artık ööööööö...geldi bana valla...hamur işlerine dalmak istiyorum ama..sabah arkadaş börek getirmiş kendi yapmış tuttu bitane bile yiyemedim... ne zormuş diyet yapmak...
ben gidip meyve öğünümü yiyip gelim kızlar,bu arada bi kilo daha verdim çok şükür.
tebrikler azimli kardelenim benim...

boş ver o zaman leyloşum ordakile çalışsın sende otur masaya hem çal söle

bende öyle yapıyorum canım..aldım sazı elime...

geçmiş olsun yetercim eniştem hasta olmasa acaba mı diyecem sevinerekten ama yoksa kız siz kaçöamakmı yaptınız eniştemle he sizi gidi sizi
yapar yapar bu yeter çok fena
canım sağol midem bulanıyor bu gün yaaaaa mız mzı akdınlara döndüm aaaaaaa
seni seni

saram çiriş:44: kenger:44: ciğer tablaması:44:

geçmiş olsun yetercim eniştem hasta olmasa acaba mı diyecem sevinerekten ama yoksa kız siz kaçöamakmı yaptınız eniştemle he sizi gidi sizi

nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kız adet olcağım yaaaaa onun marifeti hapesi bulantı baş ağrısı uyku

sara ciğer yeme tatlım sakın...bir numaralı düşük nedenidir...ne olur ne olmaz.sakatat yasak..

yeteerrrrrrrrrrrrr saklanma çık ortaya :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

leyloşum almış sazı eline
bir şarkı vurmuş diline
nakaratları okutur buseme
neşe getirmişler iş yerine
herkesi yoldan çıkarırlar
çalışanlara işi bıraktırırlar
bütün milleti oynatırlar
patronun kulağını çınlatırlar

yeterrrrrrrrrr duydun leyloşumu çık ortaya:82::82::82:

ayyyyyyyy gülmekten öldüm sen çok yaşa emi zeloşum ya..durumumu ne güzelde özetlemişsin.

sara ciğer yeme tatlım sakın...bir numaralı düşük nedenidir...ne olur ne olmaz.sakatat yasak..

ciddimisin yemem o zaman ne olur ne olmaz

yapar yapar bu yeter çok fena

seni seni

saram çiriş:44: kenger:44: ciğer tablaması:44:

tatlım men sana öğleden sonra tariflerini yazrım bu yemeklerin

kızlar ben çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz.

ciddimisin yemem o zaman ne olur ne olmaz

tatlım men sana öğleden sonra tariflerini yazrım bu yemeklerin

kızlar ben çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz.
tamam canım görüşürüz kolay gelsin afiyet olsun geç kalma byyyyyyyy

ayyyyyyyy gülmekten öldüm sen çok yaşa emi zeloşum ya..durumumu ne güzelde özetlemişsin.

leyloşum ben sana yine beste güfte yaparım

bu saydıklarının hepsinden istiyom,o otların ne olduğunu bilmesemde,helede ciğeri çok fazla istiyom

herşeye katlanıılıyo çocuk için tatlım,banada bi hafta tatlı yasaktı,işin aksisi yasak oluncada ne canı çekiyo insanın.

evet tatlım...kesinlikle sakatat yasak..özellikle ciğer bir numaralı düşük nedenidir...helede ilk aylarda...

o zaman artık sakatadları yemicez zaten adında hayır yok sakatad

haklısın tatlım...kardelen sende sakın ciğer falan yeme ha..aman diyim bak...ne olur ne olmaz tatlım.. evet yasak olunca insan yemese bile yiyesi geliyor ya...eziyet resmen insana..çilek reçeli yaptım bir tane çileğini yiyemedim..öylece dolapta duruyor inan ki... hepsi buse hanım için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…