kızlarrr kendınıze ıyı bakın bır dahakı gelişim de guzel haberler verın banaa
canım sağol midem bulanıyor bu gün yaaaaa mız mzı akdınlara döndüm aaaaaaa
kızlarrr kendınıze ıyı bakın bır dahakı gelişim de guzel haberler verın banaa
saol tatlım bende busemde iyiyiz çok şükür zeloş teyzesi..işlerini bitirmene sevindim canım benim..bize daha çok zaman ayırırsın...tatlım istersen sanada hasretlik reçetesi yazayım
leyloşum bende pırasa yapayım diyorum
kuzu kardelenimle uğraşmak hoşuma gidiyo
canım hb nasıllarmış benim meleğimle annesileyloşum şükür yoluna giriyo herşey temizlik bitti gezmeler bitti artık rahat rahat görüşüyom sizlerle hepinizi çok seviyom kuzu
seni gezenti bi günde evde durinş. canım cadım müjdelerle gelir sonra sen bizler topiğimiz coşarrrrrrrrrr görüşürüz canım öpt.byyyyyyyyy
ben gidip meyve öğünümü yiyip gelim kızlar,bu arada bi kilo daha verdim çok şükür.
boş ver o zaman leyloşum ordakile çalışsın sende otur masaya hem çal söle
yapar yapar bu yeter çok fenageçmiş olsun yetercim eniştem hasta olmasa acaba mı diyecem sevinerekten ama yoksa kız siz kaçöamakmı yaptınız eniştemle he sizi gidi sizi
seni senicanım sağol midem bulanıyor bu gün yaaaaa mız mzı akdınlara döndüm aaaaaaa
tatlım menimde dünden bezelye pilavım var öğlene akşama ne yapsam karar veremedim.çiriş otumu yapsam üzerine sarımsaklı yoğurt döksem bilirmisin zelalım sen bu otu yada kenger otumu yapsam:26::26::26::26::26::26: sabahtanda canım ciğer taplaması istedi bunu siz bilmezsiniz bu yöresel yemektir sabah yataktan kalmadan kokusu burnumda bi tüttü olsa bi tabak yerdim
geçmiş olsun yetercim eniştem hasta olmasa acaba mı diyecem sevinerekten ama yoksa kız siz kaçöamakmı yaptınız eniştemle he sizi gidi sizi
tatlım menimde dünden bezelye pilavım var öğlene akşama ne yapsam karar veremedim.çiriş otumu yapsam üzerine sarımsaklı yoğurt döksem bilirmisin zelalım sen bu otu yada kenger otumu yapsam:26::26::26::26::26::26: sabahtanda canım ciğer taplaması istedi bunu siz bilmezsiniz bu yöresel yemektir sabah yataktan kalmadan kokusu burnumda bi tüttü olsa bi tabak yerdim
yapar yapar bu yeter çok fena
seni seni
saram çiriş:44: kenger:44: ciğer tablaması:44:
saol tatlım bende busemde iyiyiz çok şükür zeloş teyzesi..işlerini bitirmene sevindim canım benim..bize daha çok zaman ayırırsın...pırasada var acaba pırasamı yapsam..işin aslı ne pırasa ne kabak hiç bişey yemek istemiyorum ya...artık ööööööö...geldi bana valla...hamur işlerine dalmak istiyorum ama..sabah arkadaş börek getirmiş kendi yapmış tuttu bitane bile yiyemedim... ne zormuş diyet yapmak...
tebrikler azimli kardelenim benim...
bende öyle yapıyorum canım..aldım sazı elime...
yeteerrrrrrrrrrrrr saklanma çık ortaya :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sara ciğer yeme tatlım sakın...bir numaralı düşük nedenidir...ne olur ne olmaz.sakatat yasak..
leyloşum almış sazı eline
bir şarkı vurmuş diline
nakaratları okutur buseme
neşe getirmişler iş yerine
herkesi yoldan çıkarırlar
çalışanlara işi bıraktırırlar
bütün milleti oynatırlar
patronun kulağını çınlatırlar
yeterrrrrrrrrr duydun leyloşumu çık ortaya:82::82::82:
sara ciğer yeme tatlım sakın...bir numaralı düşük nedenidir...ne olur ne olmaz.sakatat yasak..
yapar yapar bu yeter çok fena
seni seni
saram çiriş:44: kenger:44: ciğer tablaması:44:
tamam canım görüşürüz kolay gelsin afiyet olsun geç kalma byyyyyyyyciddimisin yemem o zaman ne olur ne olmaz
tatlım men sana öğleden sonra tariflerini yazrım bu yemeklerin
kızlar ben çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz.
ayyyyyyyy gülmekten öldüm sen çok yaşa emi zeloşum ya..durumumu ne güzelde özetlemişsin.
kuzu ciddimisinnnnn
bu saydıklarının hepsinden istiyom,o otların ne olduğunu bilmesemde,helede ciğeri çok fazla istiyomtatlım menimde dünden bezelye pilavım var öğlene akşama ne yapsam karar veremedim.çiriş otumu yapsam üzerine sarımsaklı yoğurt döksem bilirmisin zelalım sen bu otu yada kenger otumu yapsam:26::26::26::26::26::26: sabahtanda canım ciğer taplaması istedi bunu siz bilmezsiniz bu yöresel yemektir sabah yataktan kalmadan kokusu burnumda bi tüttü olsa bi tabak yerdim
saol tatlım bende busemde iyiyiz çok şükür zeloş teyzesi..işlerini bitirmene sevindim canım benim..bize daha çok zaman ayırırsın...pırasada var acaba pırasamı yapsam..işin aslı ne pırasa ne kabak hiç bişey yemek istemiyorum ya...artık ööööööö...geldi bana valla...hamur işlerine dalmak istiyorum ama..sabah arkadaş börek getirmiş kendi yapmış tuttu bitane bile yiyemedim... ne zormuş diyet yapmak...
tebrikler azimli kardelenim benim...
bende öyle yapıyorum canım..aldım sazı elime...
yeteerrrrrrrrrrrrr saklanma çık ortaya :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yeterrrrrrrrrr duydun leyloşumu çık ortaya:82::82::82:
evet tatlım...kesinlikle sakatat yasak..özellikle ciğer bir numaralı düşük nedenidir...helede ilk aylarda...
bu saydıklarının hepsinden istiyom,o otların ne olduğunu bilmesemde,helede ciğeri çok fazla istiyom
herşeye katlanıılıyo çocuk için tatlım,banada bi hafta tatlı yasaktı,işin aksisi yasak oluncada ne canı çekiyo insanın.
bu saydıklarının hepsinden istiyom,o otların ne olduğunu bilmesemde,helede ciğeri çok fazla istiyom
herşeye katlanıılıyo çocuk için tatlım,banada bi hafta tatlı yasaktı,işin aksisi yasak oluncada ne canı çekiyo insanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?