Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ya hamileysen...içme canım ya....normal çay iç...

barışmasına barışıyoruz da nedense hep o zamanlarda kavga ediyoruz ya yani durup durup ayın o zamanlarını buluyoruz kavga etmek için

saol bitanem..Allah razı olsun saracım...evet canım ya yasak olmasa o kadarda insanın canı çekmez ama işte...valla ben aş bile ermedim yani...kolay kolay pek öyle bişey istemez canım..çok öpüyorum seni..çıktın sanırım..yarın görüşürüz inşallah...

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21

herkes gitmiş...aaaaaaaaaa yalnız kalmışım... zilli zeloşşşşşşş sen nerdesin yav..cadıda gelmedi bizi merakta bıraktı bugün...inşallah müjdeyle gelir yarın...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21
yalnızım yalnızlardayım..
hem çalar hem söylerim..
kendim çalar
kendim dinlerim
ah zilli zeloş bu melodi sana gelsin tatlişim..akşam girince okursun inşallah...

kızlar men geldim ama her an gidebilirim eşimi bekliyorum birazdan gelecek o gelinceye kadar size takılayım dedim

leyloşum hepiniz bana benzemeye başladınız eeeee yakında bi grup kurarız artık
canım benim misafirim geldi o gitti yemek saati geldi eşimi yolladım geldim şimdide sen gitmişsin
barışmasına barışıyoruz da nedense hep o zamanlarda kavga ediyoruz ya yani durup durup ayın o zamanlarını buluyoruz kavga etmek için
kuzu leyloşumun dediği gibi yumul adama kupayı al sonra yine küs

gelecekteki bebişini düşün yumul adama... o konuda küslük olmaz... kız yazdıklarıma kendim bile gülüyorum zeynepcim... adama bir öpücük ver hemen barışırsınız...

kızlarr ya doktor bize ne zaman gün aşırı ilişki dese biz kavga ediyoruz ya böyle aramız çok iyiyken birden bire birşey çıkıyor tartışıyoruz

zeynepcim adamı baştan çıkar sonra sırtını dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…