ohoooo o yasak bu yasak neyse bebiş gelsinde herşeye razıyım ama geldiğinde poposuna poposuna vuracam bana çektirdiklerinden dolayı
şaka bi yana ben şimdide yeşil çay içtim ama daha hamile olmadığım için bişey olmaz heralde dimi
canım başlarda benim hiç bulantım olmadı ama ilerleyen zamanlarda sadece sabahları olmuştu...iştahım bazen yerinde oluyor bazen olmuyor ya...şu sıralar şeker yüzünden zaten diyet yapıyorum canım...cumartesi sonucu alacaz bakalım...miden bulantın doğal yani...yanında leblebi falan bulundur...tuzlu bisküvi bunlar bastırır bulantını...geçici bir durum...geçer merak etme...
öyle yapayım,çok şükür hiç çıkarmadım,çıkarmam da,yengemin de kan şekeri yüksekti biraz,hergün iğne vuruluyodu,sezeryanla oldu doğumu,15 gün öncesinden,2 kilo 850 gr doğdu bebeği,ama 2 ay dolmadan 4 buçuğa çıktı maşallah,merak etme geçer inş.
dualarımız sizinle leylacım merak etme allahın izniyle hiç bişey çıkmayacak şekerin düşecek sende istediğin kadar tatlı yiyeceksin aslında biliyomusun yasak olmasa belkide canın o kadar istemeyecek yasak olan tatlı olur ya o hesap
canım başlarda benim hiç bulantım olmadı ama ilerleyen zamanlarda sadece sabahları olmuştu...iştahım bazen yerinde oluyor bazen olmuyor ya...şu sıralar şeker yüzünden zaten diyet yapıyorum canım...cumartesi sonucu alacaz bakalım...miden bulantın doğal yani...yanında leblebi falan bulundur...tuzlu bisküvi bunlar bastırır bulantını...geçici bir durum...geçer merak etme...
öyle yapayım,çok şükür hiç çıkarmadım,çıkarmam da,yengemin de kan şekeri yüksekti biraz,hergün iğne vuruluyodu,sezeryanla oldu doğumu,15 gün öncesinden,2 kilo 850 gr doğdu bebeği,ama 2 ay dolmadan 4 buçuğa çıktı maşallah,merak etme geçer inş.
şekeri kaçtı canım hatırlıyormusun...?insülin iğnesimi oluyordu...benim aslında açlık şekerim düşük çıktı..sadece şeker yüklemesi yapılınca oran yükseldi..bir anlam veremedim yani..bakalım cumartesi normal kan alınıp şeker tahlili yapılacak..inşallah geçer tatlım...
barışmasına barışıyoruz da nedense hep o zamanlarda kavga ediyoruz ya yani durup durup ayın o zamanlarını buluyoruz kavga etmek için
şekeri kaçtı canım hatırlıyormusun...?insülin iğnesimi oluyordu...benim aslında açlık şekerim düşük çıktı..sadece şeker yüklemesi yapılınca oran yükseldi..bir anlam veremedim yani..bakalım cumartesi normal kan alınıp şeker tahlili yapılacak..inşallah geçer tatlım...
yüksekti 200 müş,evet insulin iğnesi vuruluyodu
yüksekti 200 müş,evet insulin iğnesi vuruluyodu
şeker yüklemesinden sonra tekrar şeker tahlili yapılınca kaç çıkmış biliyormusun?
şeker yüklemesinden sonra tekrar şeker tahlili yapılınca kaç çıkmış biliyormusun?
bilmiyorum,yengem kanada da yaşıyo,sadece bu kadarını duymuştum
bilmiyorum,yengem kanada da yaşıyo,sadece bu kadarını duymuştum
anladım canım..saol verdiğin bilgiler için..inşallah benimki düşük çıkar ya...
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21
yalnızım yalnızlardayım..
hem çalar hem söylerim..
kendim çalar
kendim dinlerim
ah zilli zeloş bu melodi sana gelsin tatlişim..akşam girince okursun inşallah...
canım benim misafirim geldi o gitti yemek saati geldi eşimi yolladım geldim şimdide sen gitmişsinToplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21
herkes gitmiş...aaaaaaaaaa yalnız kalmışım...zilli zeloşşşşşşş sen nerdesin yav..cadıda gelmedi bizi merakta bıraktı bugün...inşallah müjdeyle gelir yarın...
kuzu leyloşumun dediği gibi yumul adama kupayı al sonra yine küsbarışmasına barışıyoruz da nedense hep o zamanlarda kavga ediyoruz ya yani durup durup ayın o zamanlarını buluyoruz kavga etmek için
gelecekteki bebişini düşün yumul adama...o konuda küslük olmaz... kız yazdıklarıma kendim bile gülüyorum zeynepcim... adama bir öpücük ver hemen barışırsınız...
kızlarr ya doktor bize ne zaman gün aşırı ilişki dese biz kavga ediyoruz ya böyle aramız çok iyiyken birden bire birşey çıkıyor tartışıyoruz
kızlar men geldim ama her an gidebilirim eşimi bekliyorum birazdan gelecek o gelinceye kadar size takılayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?