Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar ya progestanı 2 gündür hap olarak yutuyorum günde 3 kez içiyorum kimi saat içtiğimde müthiş bir baş dönmesi yapıyor kimi saatte hiç bir etki yapmıyor çok entresan ya hep yapar etki yada hiç yapmaz dimi ama

sara ... bizim topigimizde hamileler cogaldikca, birbirimize daha iyi kenetlenelim olur mu tatlım...
yeni arkadaslara da hep ve herzaman yardımcı olalım....... olur mu canım?

zeynep hg tatlım....

yok canım ben de kullanıyorum bazen çok kötü oluyor...........bazen de olmuyor...

sen niye kullanıyorsun canım progestanı.........

sara ... bizim topigimizde hamileler cogaldikca, birbirimize daha iyi kenetlenelim olur mu tatlım...
yeni arkadaslara da hep ve herzaman yardımcı olalım....... olur mu canım?

zeynep hg tatlım....

biz zaten senin söylediğinden farklı bişey yapmıyoruz zeynocum sende biliyosun

iğrenç bi ilaç o ya,zaten kaşıntılı akıntım vardı,onu içince arttı,yeşile çevirdi,doktor ilk 3 ay ilaç yazamam demişti,dedim 25 gündür çekiyom,ilaç yazamazmısınız diye,bi fitil yazdı,kullanabileceğin tek ilaç bu dedi,ama progestanı içince tekrar artıyo,önlem olsun diye yazmıştı bana,bi de arada bi kasığım ağrıyo deyince,dün akşam aldım bi tane başım döndü yıkılacaktım yere,acayip sersemleştiriyo ya,kullanmayacam bi daha,hem kaşıntı mı da arttırıyo,hem de bebeği ilaç manyağına çevirdik,troit ilacı,folik asit,bi de bu ikisini içersem halim duman

canııım yok kız katmer yapmayı bilmiyorum bilsem yapardım ama durun netten bi araştırayım deneyeyim zehirlenmezsem sizede söyleleyim sizde yapın

tatlım, küçükken annem yapardı, özel tüplü sacı vardı onun icin.. herseyi eliyle hazırlayıp yapardı önceden....
şimdi yap desem, hazır yufkadan tava da kızartıp yapıyo.. öyleside digeri gibi iyi olmuyo tabee...

bende ultra süper becerikli hamarat oldugum için cok becerip te yaparım yanim....

Leylos saka maka az kaldı doğuma... heyecan varmı tatlım?

kızlar üzmeyelim, üzülmeyelim... hep cok sevelim, sevilelim.... ben cok duygusal oldum artık... reklamlarda bile ağlıyorum bazen... :78:
Canım evet 7 ci aya girdik şaka maka Allahın izniyle...inşallah sağlıkla kucağıma aldığımıda görürüm zeynocum...heyecan ve birazda korku var..ilk doğum olması nedeniyle biraz korkuyorum canım..Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah....Rabbim sizlere yüreğiniz gibi güzel hayırlı evlatlar nasip etsin zeynom benim..tatlı arkadaşım... işim biraz yoğunlaşmıştı anca cevap yazabildim kusura bakma tatlım... birden gelen giden bastırıyor evrakların içinde boğuluyorum...
evet tatlım kapımız herkese açık bir insan kendi nasılsa herkesi öyle görür leylacım biz iyi niyetli olduğumuz için herkeside öyle görüyoruz.

iyiyiz güzelim, sen nasılsın?

Leylos tatlı annecik, doguma az kaldı di miiii???
zeynom üste yazdım cevabı tatlım...evet heyecan var..Allah nasip ederse öbür ay busenin alışverişini yapmayı düşünüyoruz canım..duanızı eksik etmeyin benden ve kızımdan bizlerde sizlere daima duacıyız...doğumda inşallah tek tek hepinizin adını sayacam...
helal olsun tatlım ne demek...sadece yanlış anlaşma oldu kendini sıkma tatlım...biz iyi niyetli olduğunu biliyoruz canım..daima seni aramızda görmekten hepimiz mutlu oluruz canım..Rabbim karnındakini sana bağışlasın cümlemizin inşallah...
merhaba kızlarr nasılsınızzzz

slm zeynepcim hg tatlişim...

canım senin için ve burdaki diger arkadaslarım için hep dua ediyorum canım.. sen yüregi kocaman, pırıl pırıl cok tatlı bir insansın... cok seviyorum tatlım seni...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…