kızlar ya progestanı 2 gündür hap olarak yutuyorum günde 3 kez içiyorum kimi saat içtiğimde müthiş bir baş dönmesi yapıyor kimi saatte hiç bir etki yapmıyor çok entresan ya hep yapar etki yada hiç yapmaz dimi ama
kızlar ya progestanı 2 gündür hap olarak yutuyorum günde 3 kez içiyorum kimi saat içtiğimde müthiş bir baş dönmesi yapıyor kimi saatte hiç bir etki yapmıyor çok entresan ya hep yapar etki yada hiç yapmaz dimi ama
eşim dalga geçiyor hapçı diyor bana
sara ... bizim topigimizde hamileler cogaldikca, birbirimize daha iyi kenetlenelim olur mu tatlım...
yeni arkadaslara da hep ve herzaman yardımcı olalım....... olur mu canım?
zeynep hg tatlım....
sen niye kullanıyorsun canım progestanı.........
biz zaten senin söylediğinden farklı bişey yapmıyoruz zeynocum sende biliyosun
zelalim olsa cok güzel besteler yapardı...
kızlar ballı çörekli hatunlar
canım katmer istiyor
yapabileniniz var mı?
ben bilmiyorum ama sara güzel yapar eminim......
ben bilmiyorum ama sara güzel yapar eminim......
canııımyok kız katmer yapmayı bilmiyorum bilsem yapardım ama durun netten bi araştırayım deneyeyim zehirlenmezsem sizede söyleleyim sizde yapın
canııımyok kız katmer yapmayı bilmiyorum bilsem yapardım ama durun netten bi araştırayım deneyeyim zehirlenmezsem sizede söyleleyim sizde yapın
Canım evet 7 ci aya girdik şaka maka Allahın izniyle...inşallah sağlıkla kucağıma aldığımıda görürüm zeynocum...heyecan ve birazda korku var..ilk doğum olması nedeniyle biraz korkuyorum canım..Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah....Rabbim sizlere yüreğiniz gibi güzel hayırlı evlatlar nasip etsin zeynom benim..tatlı arkadaşım...Leylos saka maka az kaldı doğuma... heyecan varmı tatlım?
kızlar üzmeyelim, üzülmeyelim... hep cok sevelim, sevilelim.... ben cok duygusal oldum artık... reklamlarda bile ağlıyorum bazen...:78:
evet tatlım kapımız herkese açık bir insan kendi nasılsa herkesi öyle görür leylacım biz iyi niyetli olduğumuz için herkeside öyle görüyoruz.
zeynom üste yazdım cevabı tatlım...evet heyecan var..Allah nasip ederse öbür ay busenin alışverişini yapmayı düşünüyoruz canım..duanızı eksik etmeyin benden ve kızımdan bizlerde sizlere daima duacıyız...doğumda inşallah tek tek hepinizin adını sayacam...
iyiyiz güzelim, sen nasılsın?
Leylos tatlı annecik, doguma az kaldı di miiii???
helal olsun tatlım ne demek...sadece yanlış anlaşma oldu kendini sıkma tatlım...biz iyi niyetli olduğunu biliyoruz canım..daima seni aramızda görmekten hepimiz mutlu oluruz canım..Rabbim karnındakini sana bağışlasın cümlemizin inşallah...yanlış anlaşıldığım için üzüldüm,ama ben sürekli kendimden bahsetmeyeyim diye fazla yazmadım,yazılanları okudum arada bi,sizin ne kadar samimi olduğunuzu zaten biliyom,hakkınızı helal edin,ikizlerimin biri gidince,1 hafta kadar etkisinden kurtulamadım,günük telefonla konuştuğum kişilere bile söyleyemedim,soran olursa diyebildim,sonra diğerinin kalp atışını duyunca kendime geldim biraz,ona da bişey olcak diye çok korktum
merhaba kızlarr nasılsınızzzz
Canım evet 7 ci aya girdik şaka maka Allahın izniyle...inşallah sağlıkla kucağıma aldığımıda görürüm zeynocum...heyecan ve birazda korku var..ilk doğum olması nedeniyle biraz korkuyorum canım..Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah....Rabbim sizlere yüreğiniz gibi güzel hayırlı evlatlar nasip etsin zeynom benim..tatlı arkadaşım...işim biraz yoğunlaşmıştı anca cevap yazabildim kusura bakma tatlım... birden gelen giden bastırıyor evrakların içinde boğuluyorum...
zeynom üste yazdım cevabı tatlım...evet heyecan var..Allah nasip ederse öbür ay busenin alışverişini yapmayı düşünüyoruz canım..duanızı eksik etmeyin benden ve kızımdan bizlerde sizlere daima duacıyız...doğumda inşallah tek tek hepinizin adını sayacam...
helal olsun tatlım ne demek...sadece yanlış anlaşma oldu kendini sıkma tatlım...biz iyi niyetli olduğunu biliyoruz canım..daima seni aramızda görmekten hepimiz mutlu oluruz canım..Rabbim karnındakini sana bağışlasın cümlemizin inşallah...
slm zeynepcim hg tatlişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?