canım senin için ve burdaki diger arkadaslarım için hep dua ediyorum canım.. sen yüregi kocaman, pırıl pırıl cok tatlı bir insansın... cok seviyorum tatlım seni...
meni sevmirmisin zeynoooooooom
hem de çokk seviyorum tatlı, güzel, hamarat arkidisimmmmmmm...
Canım evet 7 ci aya girdik şaka maka Allahın izniyle...inşallah sağlıkla kucağıma aldığımıda görürüm zeynocum...heyecan ve birazda korku var..ilk doğum olması nedeniyle biraz korkuyorum canım..Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah....Rabbim sizlere yüreğiniz gibi güzel hayırlı evlatlar nasip etsin zeynom benim..tatlı arkadaşım...işim biraz yoğunlaşmıştı anca cevap yazabildim kusura bakma tatlım... birden gelen giden bastırıyor evrakların içinde boğuluyorum...
Allah nurtopu gibi sağlıklı bi evlat versin sana inş.,doğumun da koay geçer inş.:79::79:
helal olsun tatlım ne demek...sadece yanlış anlaşma oldu kendini sıkma tatlım...biz iyi niyetli olduğunu biliyoruz canım..daima seni aramızda görmekten hepimiz mutlu oluruz canım..Rabbim karnındakini sana bağışlasın cümlemizin inşallah...
aminnnn,inş. canım:79::79::79:
kızlar ben yemek yapıcam şimdilik hoşçakalın
güle güle canım ne yemek yapacan onuda deyip öyle git istersen
kuru fasülye pilav salata.............sizler napıcaksınız yemeğe....
canım senin için ve burdaki diger arkadaslarım için hep dua ediyorum canım.. sen yüregi kocaman, pırıl pırıl cok tatlı bir insansın... cok seviyorum tatlım seni...
bende yarın yapacam kuru fasulyeyi bugün ıslattım...bugün kabak yemeği yapacam birde kendime diyet türlüsü yapacam...gel cumartesi gel...
kuru fasülye pilav salata.............sizler napıcaksınız yemeğe....
bende yarın yapacam kuru fasulyeyi bugün ıslattım...bugün kabak yemeği yapacam birde kendime diyet türlüsü yapacam...gel cumartesi gel...
leyla bitki çayları içiyomusun ben yeşil çayı çok seviyorum
kızlarr ya doktor bize ne zaman gün aşırı ilişki dese biz kavga ediyoruz ya böyle aramız çok iyiyken birden bire birşey çıkıyor tartışıyoruz
canım başlarda benim hiç bulantım olmadı ama ilerleyen zamanlarda sadece sabahları olmuştu...iştahım bazen yerinde oluyor bazen olmuyor ya...şu sıralar şeker yüzünden zaten diyet yapıyorum canım...cumartesi sonucu alacaz bakalım...miden bulantın doğal yani...yanında leblebi falan bulundur...tuzlu bisküvi bunlar bastırır bulantını...geçici bir durum...geçer merak etme...iştahın iyi maşşallah,hiç bulantın oldu mu,ben 2-3 gündür askşamları domates ekmek yiyom,yağlı bişey görmek istemiyom,süt içemiyom,et görmek istemiyom,5.6. haftalarda hergün et yiyodum,pekmez içiyodum,ama özellikle bugünlerde miğdem ağzımda
hıııım çok güzelmiş çok severim kuru fasulyeyi afiyet olsun canım ellerine sağlık
cumartesi ziyafet var he leyloşum
canım bitki çayı yasak...hamilelerde oda düşük nedeni..doktorum kesinlikle içme dedi...sadece ıhlamur içebiliyorum...
kızlarr ya doktor bize ne zaman gün aşırı ilişki dese biz kavga ediyoruz ya böyle aramız çok iyiyken birden bire birşey çıkıyor tartışıyoruz
canım başlarda benim hiç bulantım olmadı ama ilerleyen zamanlarda sadece sabahları olmuştu...iştahım bazen yerinde oluyor bazen olmuyor ya...şu sıralar şeker yüzünden zaten diyet yapıyorum canım...cumartesi sonucu alacaz bakalım...miden bulantın doğal yani...yanında leblebi falan bulundur...tuzlu bisküvi bunlar bastırır bulantını...geçici bir durum...geçer merak etme...
ben öyle diyorum yumulacam diyorum ama bakalım doktor ne diycek diyete devam derse yanarım valla saracım ya...diyetisyen doğum sonuna kadar bana gelsin demiş eşime...valla normal çıkarsa hiçde gitmeyi düşünmüyorum...kendimi idare ederim..iki haftadır pilav bile yemedim..o kadar çok sevmeme rağmen...bulgur pilavıyla idare ediyorum hep...sebze yemeklerinden gına geldi ya...hamur işini özledim...inşallah şekerim düşük çıkar..ne olur duanızı eksik etmeyin canlarım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?