kızlar ben çıkıyorum,hayırlı geceler herkeze.
kuşum herkes ne okumak istiyosa onu okusa sonra okunanlar liste yapılsa hem birden fazla dua okunmuş olur ne dersiniz:26::26::26:
zelalcimm saranın söyledigii daha mantıklı geldi bana canım ya :26::26:
canım ben meryem süresini netten buldum ordan türkçesini okuyorummm olmaz mııı
ecem biz nuracaların topikte okuyoruz biliyorsun bende türkçe okuyorum çünki arapça bilmiyorummm
kızlar ben çıkıyorum,hayırlı geceler herkeze.
kızlar nehir geliyomu ben onu kaç gündür göremiyom:26::26:
bende görmüyorum belki yine neti sorunludur
olur canım eğer netten bulduğun tam ve doğruysa neden olmasın ama dua kitapları var ordan okusan daha doğru olur gibi geliyo bana çünkü bi harf hatası bile hem günah hemde yanlış olur diye düşünüyorum ama sen bilirsin tabi.
ecem biz nuracaların topikte okuyoruz biliyorsun bende türkçe okuyorum çünki arapça bilmiyorummm
olur canım eğer netten bulduğun tam ve doğruysa neden olmasın ama dua kitapları var ordan okusan daha doğru olur gibi geliyo bana çünkü bi harf hatası bile hem günah hemde yanlış olur diye düşünüyorum ama sen bilirsin tabi.
kızlar kusura bakmayınnnnnn biraz bu konuda ısrar etmiş gibi oldum ama koçişşşşşşşşşşş cıyak cıyak bağırıyorrrrrrrrrrrr her an kaça bilirimmmmmmmmmmmmmmmm
şimdi ayetel kürsü ile başlıyoruz her kişiye ayrı ayrı okuyoruz (313 aytel kürsi 1 kişiye )tamamıdırrrr liste birincede yeni bir dua belirleyip ona geçiyoruzzzzzzzzzzzzzz
evet canım arapçayı bilmiyorsanız türkçeden okumayın günahkar olursunuz..........ne biliyorsanız onu okuyun rabbim dileklerimizi zaten biliyor..........
evet ya olabilir oda kendine çok alıştırdı bizi
kızlar kusura bakmayınnnnnn biraz bu konuda ısrar etmiş gibi oldum ama koçişşşşşşşşşşş cıyak cıyak bağırıyorrrrrrrrrrrr her an kaça bilirimmmmmmmmmmmmmmmm
şimdi ayetel kürsü ile başlıyoruz her kişiye ayrı ayrı okuyoruz (313 aytel kürsi 1 kişiye )tamamıdırrrr liste birincede yeni bir dua belirleyip ona geçiyoruzzzzzzzzzzzzzz
kuzu niye ki benim bildiğim türkçe dua okunur:44::44::44::44::44:
yeterim ne yapsak adımızı hürrem diyemi değiştirsek:86::86::86::86::86::86:kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84: biz esnelerdir bir eşşek sıpası doğuramadıkbakın hürreme 3 çocuğu doğuracakkkk
kıslarr nehirden bahsediyorsuunuz degil mii bikaç gün önce topikteydi sanırım 2-3 gündür girmiyoo saracım sde karataş vardı ya onla tartışmışlardı hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?