Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım ben meryem süresini netten buldum ordan türkçesini okuyorummm olmaz mııı

olur canım eğer netten bulduğun tam ve doğruysa neden olmasın ama dua kitapları var ordan okusan daha doğru olur gibi geliyo bana çünkü bi harf hatası bile hem günah hemde yanlış olur diye düşünüyorum ama sen bilirsin tabi.

kızlar kusura bakmayınnnnnn biraz bu konuda ısrar etmiş gibi oldum ama koçişşşşşşşşşşş cıyak cıyak bağırıyorrrrrrrrrrrr her an kaça bilirimmmmmmmmmmmmmmmm
şimdi ayetel kürsü ile başlıyoruz her kişiye ayrı ayrı okuyoruz (313 aytel kürsi 1 kişiye )tamamıdırrrr liste birincede yeni bir dua belirleyip ona geçiyoruzzzzzzzzzzzzzz

ya canım ben kitabını bulamadım türkçe yazanını hatta dün çıktıgımdada baktım ama burda bulamadım hemen hemen her duanın türkçe okunuşu yazı ama meryem süresinin yusuf süresinin türkçe okunuşlu kitabını bulamadım aslında bende istemiyom nette okumayı ama mecburiyetten ya bide canım bende birkaç yasin kitabı var mesela her kitabta farklı okunuşu yazı yo ben hangisinin dogru oldugunu bilmiyorum kiii niyetleniyorummm allahım kabull eder inşallahhh

canım ben meryem süresini netten buldum ordan türkçesini okuyorummm olmaz mııı

ecem biz nuracaların topikte okuyoruz biliyorsun bende türkçe okuyorum çünki arapça bilmiyorummm

evet canım arapçayı bilmiyorsanız türkçeden okumayın günahkar olursunuz..........ne biliyorsanız onu okuyun rabbim dileklerimizi zaten biliyor..........

kuzu bence tamamdır

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84: biz esnelerdir bir eşşek sıpası doğuramadık bakın hürreme 3 çocuğu doğuracakkkk

tatlım bide meryem suresini okuyalım bi haftada hem ayetel kürsiyi hem meryem suresini okuyabiliriz sanırım canım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84: biz esnelerdir bir eşşek sıpası doğuramadık bakın hürreme 3 çocuğu doğuracakkkk
yeterim ne yapsak adımızı hürrem diyemi değiştirsek:86::86::86::86::86::86:
kıslarr nehirden bahsediyorsuunuz degil mii bikaç gün önce topikteydi sanırım 2-3 gündür girmiyoo saracım sde karataş vardı ya onla tartışmışlardı hatta

aaaaaa benim haberim yok hayırdır niye kıyamam ben ona üzmesinler nehirimi o iki canlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…