Sabırla Bebeğini Bekleyenler

şu olacak sizin haliniz birer bıdık yapıp oturup onları seveceksiniz hadi bakalım iş başına ay pardon şimdi değil akşam iş başına göreviniz bıdık yapmak

ayy kız tam çalışacaktık koçişle misafir geldii

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
pikepolat son_ece sara_28+ aşk_meleği yeteeeeer

günaydın arkadaslar.... nasılsınız?

kötüyüm canımmm üzerimde bi kırgınlık var yine midem bulanıyoo sanırım ben iyi hasta olacammmm sen nasılsınn

üzüldüm canım ya çok geçmiş olsun bak geçmezse bi doktora git fazla ilerlemeden ilaç alırsın iyileşirsin ben iyiyim bugün belimin ağrısıda daha iyi

canım ya o zaman bizimm hocalar bize yanlış mı ögrettilerr bize türkçede okunur demişlerdii ve çocuklugumuzdan beri öyle okuyoruzz
canım,hocalar insanlar hepten uzaklaşmasın diye,olur diyolar ama,rabbim kuranı kerimi arapça indirmiş,arapça öğrenmemiz en doğrusu olur,kaldı ki rabbim herkeze en kolay gelcek dildede gönderebilirdi,ama arapça gönderdiyse vardır bi hikmeti.
hepten okumayı bırakmamalı ama en kısa zamanda,gençliğimiz elimizdeyken,fırsatımız varken öğrenmeliyiz.
illaki arapçadan okuduğumuzdada yanlışlarımız oluyo ama türkçe okumak çok farklı,daha fazla yanlış çıkıyo.
hem hiç yanlış çıkmasa bile,herşeyi doğru okusak bile,rabbimizin gönderdiğini okumaya çalışmak en güzeli.
kesinlikle katılıyorum,konu kapanmış gibi ama bende fikrimi söylemeden geçemedim işte.
uçkunu bende çok seviyom mayhoş bi tadı var
seninde bilmediğin yiyecek yok sara cım,bi resmini görsem,ne kadar şişkjosun bi baksam sana
kardelen ece hg niz canlarım...kızlar benim süt saatim geldi..buseyi besleyip geleyim...çok öptüm...

selam tatlım,gitmişin bile sütünü içmeye.

ayy kız tam çalışacaktık koçişle misafir geldii

bak tatlım men onada bi çare buldum bi kağıda görev dolayısıyla kapalıyız yazıp kapının üstüne asıyosun gelen gidiyo gelen gidiyo tabi sizin hakkınızda ne düşündükleri artık malum onu boşverin siz çalışmaya devam tamam mı bıdık gelince herkes kapıdaki yazının anlamını anlar ama umursamaz çünkü o sırada bıdığı sevmekle meşgul olurlar

üzüldüm canım ya çok geçmiş olsun bak geçmezse bi doktora git fazla ilerlemeden ilaç alırsın iyileşirsin ben iyiyim bugün belimin ağrısıda daha iyi

sevindim senin adına canım yaaa neren agrırsa orası canın derler ya ayne öyleee insan en ufak agrıda bile kendini kötü hissediyorrr tamam canım bugünlük bi yere gitmemm evde uzanmayı düşünüyorumm yarın giderim dr

sanada günaydın kardelencim heee men şişkoyum ama yakışıyo bana kilo akıllım ya hem söz konusu yemek bilmediğim yok gibidir bak buda doğru tespit hem çok çeşit bilirim hem çok lezzetli yaparım hemde herkes bayılır yemeklerime

biz sana boşuna mı hamarat sara diyoruz arkadasim.... heralda yanim, herseyleri biliyosundur sen...bilip de konuşuyoruz demek ki..hehehe

pike cim selam tatlım,niye kapalı msn?

kardelen cim merak ettim sen özel mesajlara cevap vermiyomusun sana yaklaşık 10 gün önce bi mesaj yazmıştım sen hala cevap vermedin gerçi ben o sana sorduğum sorunun cevabını gidip doktordan öğrendim sonra ama o an için çok merak etmiştim:26::26::26::26::26::26:

kızlar, benim acil gidip biseyler yeyem lazım.. görüsürüz sonra... topik açık kalsın... ama cevap yazmassam bilin ki yokum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…