Sabırla Bebeğini Bekleyenler

herhangi bi kasıtla cevap vermemezlik etmedim canım.

haydi şimdi bütün eller havaya
artık girdik hepimiz havaya
kavuşsun eller kavuşsun gönüller
gelsin artık gelsin bebişler

lay lay laaay laay lay lay lay

tey tey teeeeeeey

günaydın canımmm h.b. afiyet olsun canımmm
saol tatlişim..
hadi hadi leyla hanım buseyi bahane edip kendini besliyon mence sen obur leyla obur leyla

günaydın ececim nasılsın balım
evet acayip oburum dimi saracım... nerde yemek varsa leyloş ordadır... cumartesi gör sen oburluğu şekerim bir düşsün inşallah...
kötüyüm canımmm üzerimde bi kırgınlık var yine midem bulanıyoo sanırım ben iyi hasta olacammmm sen nasılsınn
kendine dikkat et tatlişim...

sütümüzü içtik, meyvemizi yedik geldik tatlişim.. nasılsın kardelenim..

haydi şimdi bütün eller havaya
artık girdik hepimiz havaya
kavuşsun eller kavuşsun gönüller
gelsin artık gelsin bebişler

lay lay laaay laay lay lay lay

tey tey teeeeeeey
hayırdır saracım halaya başlamışsın zeloşda gelmedi...halay başı zeloş olsun...

kızlar şimdide men acıktım gidip soframı kurayım kocişim de gelir yemek yiyek sonra gelirim öptüm sizi

kızlar şimdide men acıktım gidip soframı kurayım kocişim de gelir yemek yiyek sonra gelirim öptüm sizi

afiyet olsun tatlım..menüde ne var...bizim daha yemeğe 1 saat var...offfffffffff açlıktan ölecez valla...

afiyet bal olsun,şifa olsun,tombik tombik et olsun buse ye inşallah.

hadi ye de gel bakalım,ama ben o saatte uçuşta olabilirim,ilacın beni uçurma saati yaklaşıyo.

saram tutum bunu

mende acıktım leyloşum ama daha meyveyi yeni yedim,bi buçuk saat daha beklemeliyim.

ayyy kardelenim ya meyve beni kesmiyor dahada çok acıktırıyor ya...normalde 10:30 da meyve ve süt saatim vardı ama bugün yoğunluk vardı gelen giden pc başından kalkamadım..11:00 de yedim meyvemi...12,30 da yemeğe çıkacam....son 45 dakika var...

inşallah Rabbim gönlüne göre verir canım sen de cadıda bizim umudumuz olursunuz
inşş cnm benimmm
]canım merhaba öncelikle bende çok merak ederim böyle olunca ,nasıl dayanıyorsun ya bende merak ettim bak şimdi ,bugün adet gününmüydü?32:
yrn adet günüm cnmmm:18:
maonya kuzum bende özlediim bıdıkı ne olcak böyle bu sıplarla bizim halimizz:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
saraya katılıyrmmm cnm.allah bize çabuk zamanda kendi bedenimizden versinnn
şu olacak sizin haliniz birer bıdık yapıp oturup onları seveceksiniz hadi bakalım iş başına ay pardon şimdi değil akşam iş başına göreviniz bıdık yapmak

:90::90::90::90:

hadi sayalım,dakika tutalım leyloşum,son kiii üç dört

maonya bugün çıbık test yap kız..bizi merakta koyma ....:82::82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…