- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
herhangi bi kasıtla cevap vermemezlik etmedim canım.kardelen cim merak ettim sen özel mesajlara cevap vermiyomusun sana yaklaşık 10 gün önce bi mesaj yazmıştım sen hala cevap vermedin gerçi ben o sana sorduğum sorunun cevabını gidip doktordan öğrendim sonra ama o an için çok merak etmiştim:26::26::26::26::26::26:
herhangi bi kasıtla cevap vermemezlik etmedim canım.
saol tatlişim..günaydın canımmm h.b. afiyet olsun canımmm
evet acayip oburum dimi saracım...hadi hadi leyla hanım buseyi bahane edip kendini besliyon mence senobur leyla obur leyla
günaydın ececim nasılsın balım
kendine dikkat et tatlişim...kötüyüm canımmm üzerimde bi kırgınlık var yine midem bulanıyoo sanırım ben iyi hasta olacammmm sen nasılsınn
canım,hocalar insanlar hepten uzaklaşmasın diye,olur diyolar ama,rabbim kuranı kerimi arapça indirmiş,arapça öğrenmemiz en doğrusu olur,kaldı ki rabbim herkeze en kolay gelcek dildede gönderebilirdi,ama arapça gönderdiyse vardır bi hikmeti.
hepten okumayı bırakmamalı ama en kısa zamanda,gençliğimiz elimizdeyken,fırsatımız varken öğrenmeliyiz.
illaki arapçadan okuduğumuzdada yanlışlarımız oluyo ama türkçe okumak çok farklı,daha fazla yanlış çıkıyo.
hem hiç yanlış çıkmasa bile,herşeyi doğru okusak bile,rabbimizin gönderdiğini okumaya çalışmak en güzeli.
kesinlikle katılıyorum,konu kapanmış gibi ama bende fikrimi söylemeden geçemedim işte.
seninde bilmediğin yiyecek yok sara cım,bi resmini görsem,ne kadar şişkjosun bi baksam sana
selam tatlım,gitmişin bile sütünü içmeye.
hayırdır saracım halaya başlamışsın zeloşda gelmedi...halay başı zeloş olsun...haydi şimdi bütün eller havaya
artık girdik hepimiz havaya
kavuşsun eller kavuşsun gönüller
gelsin artık gelsin bebişler
lay lay laaay laay lay lay lay
tey tey teeeeeeey
hayırdır saracım halaya başlamışsın zeloşda gelmedi...halay başı zeloş olsun...
kızlar şimdide men acıktım gidip soframı kurayım kocişim de gelir yemek yiyek sonra gelirim öptüm sizi
afiyet bal olsun,şifa olsun,tombik tombik et olsun buse ye inşallah.
saol tatlişim..
evet acayip oburum dimi saracım...nerde yemek varsa leyloş ordadır... cumartesi gör sen oburluğu şekerim bir düşsün inşallah...
kendine dikkat et tatlişim...
sütümüzü içtik, meyvemizi yedik geldik tatlişim..nasılsın kardelenim..
kızlar şimdide men acıktım gidip soframı kurayım kocişim de gelir yemek yiyek sonra gelirim öptüm sizi
afiyet bal olsun,şifa olsun,tombik tombik et olsun buse ye inşallah.
hadi ye de gel bakalım,ama ben o saatte uçuşta olabilirim,ilacın beni uçurma saati yaklaşıyo.
afiyet olsun tatlım..menüde ne var...bizim daha yemeğe 1 saat var...offfffffffff açlıktan ölecez valla...
bak tatlım men onada bi çare buldum bi kağıda görev dolayısıyla kapalıyız yazıp kapının üstüne asıyosun gelen gidiyo gelen gidiyo tabi sizin hakkınızda ne düşündükleri artık malum onu boşverin siz çalışmaya devam tamam mı bıdık gelince herkes kapıdaki yazının anlamını anlar ama umursamaz çünkü o sırada bıdığı sevmekle meşgul olurlar
mende acıktım leyloşum ama daha meyveyi yeni yedim,bi buçuk saat daha beklemeliyim.
inşş cnm benimmminşallah Rabbim gönlüne göre verir canım sen de cadıda bizim umudumuz olursunuz
yrn adet günüm cnmmm:18:]canım merhaba öncelikle bende çok merak ederim böyle olunca ,nasıl dayanıyorsun ya bende merak ettim bak şimdi ,bugün adet gününmüydü?32:
saraya katılıyrmmm cnm.allah bize çabuk zamanda kendi bedenimizden versinnnmaonya kuzum bende özlediim bıdıkı ne olcak böyle bu sıplarla bizim halimizz:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
şu olacak sizin haliniz birer bıdık yapıp oturup onları seveceksiniz hadi bakalım iş başına ay pardon şimdi değil akşam iş başınagöreviniz bıdık yapmak
haydi şimdi bütün eller havaya
artık girdik hepimiz havaya
kavuşsun eller kavuşsun gönüller
gelsin artık gelsin bebişler
lay lay laaay laay lay lay lay
tey tey teeeeeeey
ayyy kardelenim ya meyve beni kesmiyor dahada çok acıktırıyor ya...normalde 10:30 da meyve ve süt saatim vardı ama bugün yoğunluk vardı gelen giden pc başından kalkamadım..11:00 de yedim meyvemi...12,30 da yemeğe çıkacam....son 45 dakika var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?