cadıcımm çok üzüldüm canım ya tüp bebek mi yaptırdınız ben aşılama sanıyordumm canım sorun neydi sizde ya aynı dert bendede eşim aynı eşin gibi konuşuyorrr
cadıcımm çok üzüldüm canım ya tüp bebek mi yaptırdınız ben aşılama sanıyordumm canım sorun neydi sizde ya aynı dert bendede eşim aynı eşin gibi konuşuyorrr
kızlarr benim eşimin ne aldığım kilolar ne kullandım ilaçlar umrunda değil.eşinize kızmayın ilgili bi eş bence bu tepkileri vermelii
off off benim eşimm daha tedavi ye yeni başladıgımda hayaller kurmaya başladıı eşimde çok umutluydu tabi bende ama olmayınca çok büyük yıkım yaşadık canımm allah büyük umudumnu kaaybettme allahım büyükkk
saol canim .... benim birsi tupum tikali diyeride idare eder esimin hic bir sorunu yok ... tup bebek yaptik 9 bebeyim vardi 4 sefer birer tane transver edildi son sefer iki olucakti ama canlanmadilar 5 taneden tek bir tane canlandi onu transver etiler ama oda olmadi .......... burdaki dok. fazla ilgilenmiyor canim ben ondan olmadini dusunuyorum turkiyede olsaydim simdiye kadar kesin hamileydim ..... transverden sonra bir vitamin veriyorlar sadece baskada hic birsey .....ben okuyorum baska topiklere igne jel hap birsuru birsey burda yok en doal yolu buimus .... ama bu seferde sonuc yok
allah her istiyene nasip eder insalla bizede
maonyacım benim eşime kızmam hala umudum varkn bişilerin arkasına saklanmasııı sonuçta tam herşey bitmiş degill ben sonuna kadar mücadele verme taraftarıyım sonunda kiloda alsam ilaçta kullansam farketmiyoo canım da acısaaa yeter kii sonuna kadar mücadele verelim diyorum ama
maonyacım benim eşime kızmam hala umudum varkn bişilerin arkasına saklanmasııı sonuçta tam herşey bitmiş degill ben sonuna kadar mücadele verme taraftarıyım sonunda kiloda alsam ilaçta kullansam farketmiyoo canım da acısaaa yeter kii sonuna kadar mücadele verelim diyorum ama
hımm yani sendede yumurta gelişimin de sorun var yanii benimde tüpümün biri kapalıymış canım ama dr um tüp bizim için sorun degil onla işiiz yok demişti
canim hic birsey bitmis deyil kilolar benimde umrumda deyil isterse 100 kilo olem yeterki bebek gelsin sonra nasilsa verilir
teste iki gun kala adet oldum esimin israriyla test yaptim o halen umutluydu ama teste kocaman bir negatif .... doktoru aradik 4 mayis asprah verdi gelin konusalim niye boyle oluyo diye hersey bukadar yolundayken neden olmuyo diye .... esim istemiyor diyor okadar igne yedin okadar kilo aldin hersey yolunda doktor her seferde bu sefer olcak deyipte olmuyor ben senin bu stresi bir daha yasamani istemiyom diyor .... ikna edebilirsem dok.gidicam herseyin hayirlisi ...........
benim gazmsız herifimm hiç bişeyle ilgilenmez adet olunca sanki hiç olmuyacak gibi hareketler ederr beni çıldırtırrr
cok saol canim ama malesef olmadi ..... 23 adet olmam gerekirdi ... ben 25 gece oldum bende inanamadim okadar basim donuyordu istahli istahli yemek yiyodum esimle hayaler kuruyoduk
umudunu asla yitirme cadıcım...doktorunuda hiç bırakma...umutsuz olduğun anda insanın umutları yeşeriyor...benim tam 3 ay boyunca süt hormonu düşmedi...doktorun ilaç vermesine rağmen..ama en son verdiği ilacı bitiremeden hamile kaldım...Rabbimin ol demesi yeterli...inançlı ol bitanem...yürekten inanırsan Rabbine sığınırsan Rabbimin insana veremeyeceği şey yoktur...ben bunu bilir bunu söylerim...eşinide ikna et..doktora gidin canım...
benim gazmsız herifimm hiç bişeyle ilgilenmez adet olunca sanki hiç olmuyacak gibi hareketler ederr beni çıldırtırrr
birleşip dövelim bu kocişleri ececim...moral bozmakta üstlerine yok zaten...sanırım bu kocalar bu konuda hep aynı herhaldeee üff benim gıcık kocacım da aynısını yapıyorr adet oluncaaa herşey bitti gibi davranıyoo
inşallah bitanem...Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah ececim...aslaa rabbimden uumudumu kesmedimmm inanıyorumm bizimde yüzümüz gülecekk
ben 80kilo olmuşumm boyumda kısa:2:sen kaç kg sin
bence hic cildirma erkekler bizim disa vurdumuz duygulari onlar icinde yasar .... bende cildiriyordum ta ki yengesi gelip deyince ... karim cok uzuluyo ben ona baktikca icim parcalaniyo helede o ignelari karnina vururken ama ona beli etmemeya calisiyom .........
bence hic cildirma erkekler bizim disa vurdumuz duygulari onlar icinde yasar .... bende cildiriyordum ta ki yengesi gelip deyince ... karim cok uzuluyo ben ona baktikca icim parcalaniyo helede o ignelari karnina vururken ama ona beli etmemeya calisiyom .........
umudunu asla yitirme cadıcım...doktorunuda hiç bırakma...umutsuz olduğun anda insanın umutları yeşeriyor...benim tam 3 ay boyunca süt hormonu düşmedi...doktorun ilaç vermesine rağmen..ama en son verdiği ilacı bitiremeden hamile kaldım...Rabbimin ol demesi yeterli...inançlı ol bitanem...yürekten inanırsan Rabbine sığınırsan Rabbimin insana veremeyeceği şey yoktur...ben bunu bilir bunu söylerim...eşinide ikna et..doktora gidin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?