maoniii avatarındaki bebek arabasını süren sen misin gı?
nolduuu niye öyle yaptınn
kendimle konuşuyrmm bi diyorum gidim kan tahlili vereyimmm sonra kulağıma diğer aylarda telefondaki ses gelio sonuç negatif dedikleriii:18::18::18:gidemiyrmmmo kadar korkuyrm kiii
kendinizee iyi bakınnnnnnnn
bu gün yine geldir bana(ve çok kez olduğu gibi sebebini bile bilmiyorum:26:) her şeye ağlıyorum sabahtan bu yana annler günü geliyo anne olamdığıma gelmeyen bebeklerimime negatifle sonuçlanan tedavilerime eşimin has olmasınaa tarkanın şarkısına transfer haberi aldığım arkadaşımaaa her şeye ağlıyorummm neferet ediyorum bu duygu patlamalarından ama bir türlü alt edemiyorum RABBİM YARDIMINI ESİRGEME
napalımmm kuzummm ağla ağla elden ne geliokiiiii.banada bahane çıktıııı kendimi zor tutuodum zatennn.annemin bi arkadaşının gelini yeni evlendii kız bayada şişmandı hamileymiş,yine annemin komşusunun kzı evlenelii 4ay falan oldu 2aylık hamileymişşş ben yıllardır sürünüyrm hastane köşelerinde.geçen gün öyle bi ağladımki yiyenim geldi diden ağlıosun die sarıldı o dönmeyen diliyle.sarıldım yavrucağa hıçkıra hıçkıra ağladımmm dayanacak gücüm kalmadııı.çevremdeki herkes sen hasta olursun bu kadar çoçuk düşünmeyle dioalrr
ben artık unutm benden sonra kaç kişi evlendi kaç çocuk yaptılarartık çok normal geliyor insanlar evlenip 1 ay sonra hamile haberi almak 2 ay olmadı teyzemin kızı evledi geçen hafta hamile dedilerrr ben se 7 sendir sayısını unutuğun kadar ay oldu hala bir bebğim yok ve biliyorumda olmayacakkk RABBİM SEN BİLİRİSİN diyorum ne olur sabır ver dayan ma gücü ver diyorum ama olmuyorrr her şey üst üste üstüme üstüme geliyor [/INDENT]
ben artık unutm benden sonra kaç kişi evlendi kaç çocuk yaptılarartık çok normal geliyor insanlar evlenip 1 ay sonra hamile haberi almak 2 ay olmadı teyzemin kızı evledi geçen hafta hamile dedilerrr ben se 7 sendir sayısını unutuğun kadar ay oldu hala bir bebğim yok ve biliyorumda olmayacakkk RABBİM SEN BİLİRİSİN diyorum ne olur sabır ver dayan ma gücü ver diyorum ama olmuyorrr her şey üst üste üstüme üstüme geliyor [/INDENT]
kendinizee iyi bakınnnnnnnn
allah yardımcımız olsun cnm bizimde sınavımız böyleymiş...
cnm ben çıkmak zorundayım akşama grşrzzz
yetercim seni çok iyi anlıyorum ama sakin ol elbet Allah bir gün bizede gülecek.metanetini korumazsan hasta olursan dahamı iyi olacak dostların üzülüp düşmaların sevinecek o zaman biliyorum çok zor dayanmak da zor ama elden gelen bişey yok.hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz Allahtan tek dileğim bizi çok fazla bekletmesin kimseye imrendirmesin içinden geldiği ağla bağır çağır ama sonra rahatla hiç bişeyi içinde yaşama yoksa sonunda panik atak olursun Allah yardımcın olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?