kuzular ben bugün olmucam kızkardeşime gitcem şimdi diceniz sen hasta değilmisin eeeeeee ee bacılar ben hızlı yaşıyombugün biraz daha iyiyim ben bi gezeyim tozayım gelirim akşama görüşürüz hepinizi çooook öpt.byyyyyyyy
not: kıjlar ya cadımdan hala bi haber yokmu
günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrr
kuzular ben bugün olmucam kızkardeşime gitcem şimdi diceniz sen hasta değilmisin eeeeeeeee bacılar ben hızlı yaşıyombugün biraz daha iyiyim ben bi gezeyim tozayım gelirim akşama görüşürüz hepinizi çooook öpt.byyyyyyyy
not: kıjlar ya cadımdan hala bi haber yokmu
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr günüzüz aydın istediğniz gibi mucizelerle dolu olsunnnnnn
topikt rengarenk çok güzel olmuşşşşşşşşş
günaydın canım
canım iyi olmana çok sevindim Allah hastalık dert deva vermesin sana .gez toz tabi yakışır benim akidişime kendine çok dikkat et seni çok özledim men akşam çabuk gel taam mı.
cadı dün geldi sonucu malesef negatifmiş hasta olmuş.
tamam kuşum erken gelmeye çalışırım kaç gündür hastalık temizlik derken şöle güzel bi muhabbet edemedik artık ederiz inş. bende özledimkuşum ya cadıma çok üzüldüm şimdi o çok perişan olmuştur bu sefer onun umudu çoktu galiba akşama görüşürüz canım çok öpt.byyy
Eki Görüntüle 187390 Eki Görüntüle 187390 Eki Görüntüle 187390 Eki Görüntüle 187390
yeterim kuzum bunlarda sana
Eki Görüntüle 187389 Eki Görüntüle 187389 Eki Görüntüle 187389 Eki Görüntüle 187389 Eki Görüntüle 187389
günaydın tatlım nasılsın
geçen hafta aldığım patlıcanım vardı onu kızarttım bi güzell.ama baya çok oldu.heder olucaktııı.kahvaltımıda yaptım şimdi evi süpürücemmm 16gündür bizim evde temizlik yapılmıooo.düşünün evin halini.saçlarım çok dökülüo benim banyo bütün saçç olduuu
hoş geldinnnn
selam edacım nasılsın canım
iyidir canım sen nasılsın benimde akşama yemeğe misafir var ne yapacam diye kararsızım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?