Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hadi bakalım git gez gellllllll bacınlaaaaaaa dertleş sohbet et oohhhhhhh mis gibi
canım dün ben girmedim topiğe ama görmedim cadi yııııı

günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrr

günaydın canım

canım iyi olmana çok sevindim Allah hastalık dert deva vermesin sana .gez toz tabi yakışır benim akidişime kendine çok dikkat et seni çok özledim men akşam çabuk gel taam mı.

cadı dün geldi sonucu malesef negatifmiş hasta olmuş.

Son düzenleme:

tamam kuşum erken gelmeye çalışırım kaç gündür hastalık temizlik derken şöle güzel bi muhabbet edemedik artık ederiz inş. bende özledim kuşum ya cadıma çok üzüldüm şimdi o çok perişan olmuştur bu sefer onun umudu çoktu galiba akşama görüşürüz canım çok öpt.byyy

evet canım ya cadıya bende çok üzüldüm ama dünyanın sonu değil elbet gelecek mucizesi kendiside doğal olarak çok üzgündü Allah hiçbirimizi daha fazla bekletmesin inşallah.

arzuya selam söyle canım ayşenuruda öp benim yerime byyyyyy

geçen hafta aldığım patlıcanım vardı onu kızarttım bi güzell.ama baya çok oldu.heder olucaktııı.kahvaltımıda yaptım şimdi evi süpürücemmm 16gündür bizim evde temizlik yapılmıooo.düşünün evin halini.saçlarım çok dökülüo benim banyo bütün saçç olduuu

afiyet olsun canım patlıcan kızartmasına bayılırım üzerinede domates sosu ohhhh yemede yanında yat ev işi yaparken kendini çok yorma tamam mı

Son düzenleme:
iyidir canım sen nasılsın benimde akşama yemeğe misafir var ne yapacam diye kararsızım yaa

canım mercimek çorbası yeşil fasulye yemeği pilav salata tatlı olarakda hazır puding yap olmazmı benim naçizane fikrim böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…