kızlar bu gün yeğenim kahvaltıya gelcek demiştim yaa sizeee kahvaltıdan sonraaaa sokta top oynamak sitedi bizde indikkk oynarken düştü başını çarptı çok fena şişti ve kanadı çok korktuk acile gittikkk filim falan çektiler bir şeyi yokmuş çok şükürr ..............
kızlar yaa bir filim çektimek bu kadarmı zor olur sanırım yarım saat sürdüüüü çığlık çığlığaaaa bağıroyor itdemem diyeeeeeeee sıpaaaaaaaaaaa
ben geldimmm yavru kuşlarımmm.cik cik ciiiiiiiiiikkk
kızlar kardelen bugün hiç gelmedi değilmi?onuda merak ettim ...nerde bu hatun...gelirdi hergün...
leyloşum,ben annemlere gitcem,bu hafta olamıcam tatlım,bugünde üttüm falan vardı,dışardada işlerim vardı,giremedim hiç.
maonya cım,test yaptım de ne olur?
geçmiş olsun yetercim yeğenin şimdi iyimi
hoşgeldin maonyaaacım
:90::90::90:yapmadım cnm sen gelene kadar ben anca test yaparımm merak etmeee.
sonuçtan korkuommm napımmm
güzel haberler almayı nasip etsin rabbim
kızlarr yaa ben bugun progesteron testi yaptıramadımmm burda hiç bir devlet hastanesi yapmıyormuş özel bir hastane var oraya yaptırmak içinde gün almak gerekiyormuş moralim çok bozuldu birde sabah 8 de kalktım gittim:2::2::2::2:
inşş cnm.it demicemmi diooo :90:aklım yiyenin de kaldı
kızlarr yaa ben bugun progesteron testi yaptıramadımmm burda hiç bir devlet hastanesi yapmıyormuş özel bir hastane var oraya yaptırmak içinde gün almak gerekiyormuş moralim çok bozuldu birde sabah 8 de kalktım gittim:2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?