Sabırla Bebeğini Bekleyenler

geçmiş olsun yetercim yeğenin şimdi iyimi
ben geldimmm yavru kuşlarımmm.cik cik ciiiiiiiiiikkk

hoşgeldin maonyaaacım

kızlar kardelen bugün hiç gelmedi değilmi?onuda merak ettim ...nerde bu hatun...gelirdi hergün...

leyloşum,ben annemlere gitcem,bu hafta olamıcam tatlım,bugünde üttüm falan vardı,dışardada işlerim vardı,giremedim hiç.
maonya cım,test yaptım de ne olur?

leyloşum,ben annemlere gitcem,bu hafta olamıcam tatlım,bugünde üttüm falan vardı,dışardada işlerim vardı,giremedim hiç.
maonya cım,test yaptım de ne olur?

:90::90::90:yapmadım cnm sen gelene kadar ben anca test yaparımm merak etmeee.

sonuçtan korkuommm napımmm

kızlarr yaa ben bugun progesteron testi yaptıramadımmm burda hiç bir devlet hastanesi yapmıyormuş özel bir hastane var oraya yaptırmak içinde gün almak gerekiyormuş moralim çok bozuldu birde sabah 8 de kalktım gittim:2::2::2::2:

hayırlısı olsun cnm ne diyelimmmm

inşş cnm.it demicemmi diooo :90:aklım yiyenin de kaldı

evet diyoruzki hadi yat bak çık diyecek bitecek itdememmmmmmm diyor yıkılıyor acil filmi çeken adam gülmekten öldüm diyorrrrrrrrama biz çok üzülüdk kuzum benim teyde kuytay beni diyorrr

hayırlısı olsun canımmm

kuzular ben bugün olmucam kızkardeşime gitcem şimdi diceniz sen hasta değilmisin eeeeeeeee bacılar ben hızlı yaşıyom bugün biraz daha iyiyim ben bi gezeyim tozayım gelirim akşama görüşürüz hepinizi çooook öpt.byyyyyyyy
not: kıjlar ya cadımdan hala bi haber yokmu

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr günüzüz aydın istediğniz gibi mucizelerle dolu olsunnnnnn

topikt rengarenk çok güzel olmuşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…