Sabırla Bebeğini Bekleyenler

h.b canım bende iyiyim sagol...ne demek saracım kabul ettiginiz sürece aranızda olmaktan mutluluk duyarım...

ne demek canım bizim kapımız herkese açık.biz burada hep bebek üzerine konuşmuyoruz dertlerimizi sevinçlerimizide paylaşıyoruz.kah gülüyoruz kah ağlıyoruz yeri geliyo bebek konusunda bilgilerimizi paylaşıyoruz yeri geliyo göbek atıp eğleniyoruz bütün arkadaşlarımıza duada okuyoduk ama forum yönetiminden uyarı geldi sayılı dua okumak yasak diye dua işini şimdilik askıya aldık.

canım benım Allah tekrar gostermesın en yakın zamanda tekrar saglıklı bır sekılde gebe kalırsın ınşallah.

tekrar yazdım özelden ama cevap gelmedi daha

sagol canım... ne güzel zaten insan hep bebek konuşsa olmaz başka şeyler paylaşmakta lazımbende bundan sonra sizle her şeyimi paylaşırım dua işi güzel ama biliyorum yasak geldigini ben başka bi topige daha yazıyorum orda da yasak geldi... olsun canım bizde evimizde dua ederiz birbirimize rabbim hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder inş hepimize...bende bi düşük yaptım aralıkta rahim agzında yara oldugu ortaya cıktı şimdi onun tedavisini oluyorum ama korunmuyorum...
çok şükür canım sen nasılsın

bende iyiyim canım bi degişiklik yok şimdilik...ateş ölcme yöntemini deniyorum bu ay bakalım hayırlısı...

Son düzenleme:

hııııım çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede iyileşirsin ve bebişin sana sürpriz yapar.
evet dualarımızı evimizde yaparız önemli olan kalben Allaha yönelmek sizler benim dualarımdasınız

inşş güzel sonuçlar alırsın canımmm

cok teşekkür ederim canım amin inş...sende düşük yapmışsın saracım sanada gecmiş olsun inş bebişin bu ay göbüşündedir... güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla... sizlerde benim dualarımdasınız canım...

çok sağol canım amiiiiiiin inşallah

acaba zelallım bugündemi kızkardeşinde kaldı bu saate kadar gelmedi:26::26::26::26::26::26::26::26:

kızlar ben çıktım 10 dk bir masj gitmedi yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…