- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
amin canım.benım evlılıgımın ıkıncı yılı dolmak uzere ve en bastan berı hıc korunmadık hayatım.
FIKRA :)) Vereceksen ver !! :))
Bir gun bir kadın ve çocuğu izmir otobüsüne binmiş ve kadının yanına irice bir a...dam ve otobüs gıtmey...e başlamış ankaradan geçerken kadın memesini çıkarip çocuğun azına sokmuş ama çocuk bir turlu meme emmiyormuş kadın demişki çocuğa al yoksa yanımdaki adama veririm demiş adam tip tip bakmış tövbe tövbe demiş bu sefer ...otobus istanbuldan gecerken kadın tekrar memesıni acmıs cocuğa vermeye çalısmiş cocuk emmek istemiyormuş kadın demişki em yoksa amcaya veririm demiş otobus antalyadan geçerken al yoksa amcaya veririm demiş yine bu sefer adam sinirlenmiş vereceksen ver bende istanbulda ınecektim senin için buraya kadar geldim :))
saracıgım sen neden bu kadar umutsuzsun sen ne kadar zamandır ıstoyrosun gebe kalmayı?
Owww oldukca fazla deneme yapmıslar Allah yardım etsın.Sayı eger amelıyat oncesı cok dusukse amelıyattan bır fayda pek gorulmuyor canım ya.Hele ıkıncı amelıyatı esım asla olmazdı herhalde:)
Anne ve baba çocukları anlamasın diye sevişmeye "çamaşır yıkama" demişler. Yani sevişmek istediklerinde çamaşır yıkayalım mı diyorlarmış.
Bir gün baba oğlunu çağırmış ve "git anana sor bakalım çamaşır yıkayacakmıymış" demiş. Oğluda gitmiş ve sormuş. Annesi "olmaz oğlum git babana söyle bugün yorgunum" demiş.
Ertesi gün adam bir daha oğlunu çağırmış ve anana git sor demiş.
Anne yine aynı cevabı vermiş.
Ondan sonraki gün anne oğlunu çağırmış. "Git babana söyle bugün çamaşır yıkayabiliriz" demiş. Oğulda gitmiş babasına sormuş.
Babası "yok oğlum olmaz anana söyle ben çamaşırları elde çitiledim" demi
Hmm sımdı anladım canım bende tekrar varıkosel amelıyatı oldu sandım.Allah yardım etsın.Nasıl oluyor yanı yetercıgım 5 adet sperm mı donduruyorlar?
Saracıgım basta dedın ya adet olmusum bıtmıs gıbı hıssedıyorum sok streslıyım dıye.Onun ıcın umutsuz gıbı gordum canım senı:)Dogal yolla bır kez kaldıysan cok yakındır ıkınıcıyede hamıle kalman canım benım.
Hmm sımdı anladım canım bende tekrar varıkosel amelıyatı oldu sandım.Allah yardım etsın.Nasıl oluyor yanı yetercıgım 5 adet sperm mı donduruyorlar?
Saracıgım basta dedın ya adet olmusum bıtmıs gıbı hıssedıyorum sok streslıyım dıye.Onun ıcın umutsuz gıbı gordum canım senı:)Dogal yolla bır kez kaldıysan cok yakındır ıkınıcıyede hamıle kalman canım benım.
selam kızlar nasılsız bende sabırla bebegini bekleyenlerdenim...
saracım geldim canım nasılsın...
selam kızlar nasılsız bende sabırla bebegini bekleyenlerdenim...
saracım geldim canım nasılsın...
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın senide aramızda görmek çok güzel
Iyı o zaman sevındım saracıgım.Ilk dusuk neden kaynaklanmıs doktor neden kaynaklandıgını soyledımı?
hoş geldin canımmmmmmmmmmmm
Iyı o zaman sevındım saracıgım.Ilk dusuk neden kaynaklanmıs doktor neden kaynaklandıgını soyledımı?
Yetercıgım aman gordunmu bak nasılda dusmus sayıları.Allah yardım etsın.Turan hocaya da ben pek guvenemedım ama galıba oda oldukca basarılı ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?