Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hamile kalmak isteyenlerin listesi canım tarıh veriyoruz ona görede hamile kalanları hamiş listesine sokuyoruz...

yetercim niye öyle oluyoki canım ya... görüşmek üzre kendine iyi bak

hıııım hamiş listemiz var canım hem hamilelerimizi hemde neklenmeyen adet tarihlerimizi yaızyoruz.pikepolat arkadaşımız takip ediyo onu sende tarihi yaz o gelince senide ekler.

hıııım hamiş listemiz var canım hem hamilelerimizi hemde neklenmeyen adet tarihlerimizi yaızyoruz.pikepolat arkadaşımız takip ediyo onu sende tarihi yaz o gelince senide ekler.

tamam canım benim beklenmeyen adet tarihim 15 nisan...saracım ben cıkıyorum sonra görüşürüz tanıştıgımıza memnun oldum

tamam canım benim beklenmeyen adet tarihim 15 nisan...saracım ben cıkıyorum sonra görüşürüz tanıştıgımıza memnun oldum

bende seninle tanıştığıma memnun oldum canım.pelincim 15 mayısmı yazmak istedin iyi geceler canım öptüm byyyyyy

Son düzenleme:
hoşbulduk tatlım iyiyim işten geldim banyoya girdim sonra hemen size geldim

hımm sen çalışıyordun degil mii bende misafirim vardı 2 ghündür iremiyordummm bugün kardeşim gitti akşamda yan komşumm gelmiş ti biraz önce gitti hemen geldim ama ben gelene kadar herkescikler gitmiş

hımm sen çalışıyordun degil mii bende misafirim vardı 2 ghündür iremiyordummm bugün kardeşim gitti akşamda yan komşumm gelmiş ti biraz önce gitti hemen geldim ama ben gelene kadar herkescikler gitmiş

ne güzel ya ben calıştıgım için öyle pek misafirim olmuo anca izinli olcamda planlı gelecekler yoksa cok severim misafiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…