Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım nasıl sabretcen cumaya kadar biz nasıl sabretcez git yaptır yarın bence inş. varsa biran önce progestana başlarsın sen ateşe takılma belki üşümüşsündür ilk ölçtüğünde

calimero canım sende aramıza hoşgeldin.inşallah senin bebişinde bu ay gelirde seni çok bekletmez tatlım.

ya niye böyle yapıyon,kan testi hemen bugünde çıkar,o kadar bekleme,bizide merakta koma

tatlım senide bizim beklenmeyen kırmızılar listesine yazalım

yazın tatlım.12 mart benim.hiç şaşmaz.annemin de öyleymiş.1 gün geçse hamile olurmuş.bu ay bekliyorum ya stres yaptım.inşallah saptırmam gelcekse gelsin.yrn test alcam 10 tane yapıp durcam.çok erken ama çok sabırsızım elimde değil

canım nasıl sabretcen cumaya kadar biz nasıl sabretcez git yaptır yarın bence inş. varsa biran önce progestana başlarsın sen ateşe takılma belki üşümüşsündür ilk ölçtüğünde

haklısında canım ama ne bileyim işte.eşimde öyle deyince bende tamam dedim.sol kasığım çok batıyo bu sabahta.sanki bi nokta sürekli batıyo ve ağrıyo.hastalıktan da bi haber yok henüz.

tamam canım zeynom gelsin senide ekler listemizi o yapıyoo kadar stres yapma canım olacağı varsada olmaz kendini kasma günün geçtimi yaparsın testi o kadar odaklanma sen akışına bırak çalışman gerektiği günleri kaçırma yeter

çok erken değil mi,sonra ya canın sıkılırsa?

haklısında canım ama ne bileyim işte.eşimde öyle deyince bende tamam dedim.sol kasığım çok batıyo bu sabahta.sanki bi nokta sürekli batıyo ve ağrıyo.hastalıktan da bi haber yok henüz.

tatlım sen eşine bakma progestana ihtiyacın olabilir örnek benim karşında zamanında gidip testimi yaptırsaydım progestanada zamanında başlardım ateş topiğinde yumurtlamadan sonra adet olana kadar kızlar kendileri içiyolar tutunmayı kolaylaştırıyo die inş. hamişsindir canım bebişinin buna ihtiyacı olabilr

canım acele etme negatif çıkarsa moralin bozulur.

Son düzenleme:

progesteron testi ne işe yarıyo,bilgin var mı zeloşum?

sara 28 umutsuzluğa kapılma cnm adeti geçse bile neegatif çıkıp sonradan öğrenen çok oluyo sabır biraz.diyene bak gerçi.benim eltimin 10 gün kala çıktı.bende ona güvenip yapcm.negatif çıkak ama umutsuzluğa kapılmak yok.bi de atma hemen saatler sonra silik de çıkabiliyo

öylemiiii yarınki ateşimi ölçeyimde ona göre bakayım o zaman.

progesteron testi ne işe yarıyo,bilgin var mı zeloşum?

canım progestan hap iğneside var progesteron hormonu için kullanılıyo bazen vücutta yeterince üretilmiyo bu ihtiyacı haplarla iğnelerle gideriyolar hem bebeğin daha kolay tutunmasını hemde düşük olmasını engelliyo çok faydalı bişey

canım saatler sonra çıkan silik çizginin önemli olmadığı söyleniyo.o yanıltıcıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…