neeeeeeeee5 kilo ha
evet,çok ballı,hele içine havuç atınca tam böööööö oluyo ama bebiş gelsinde,biz böleye möleye içerik.
kızlar bu sabah ateşimi ölçtüm 36,2 olmuşsonra yataktan hiç kalmadan tekrar uyudum iki saat sonra uyandım bi daha ölçtüm 36,5 olmuş.anlayacağınız benim ateş düşsem mi çıksammı diye karar veremiyo. bende eşimle düşündüm cuma gününe kadar test yapmaktan vazgeçtim.o güne kadar kırmızılar gelirse zaten yapacak bişey yok ama gelmezse kan tahlili yaptırım gerçeği öğrenecez.haksızmıyım ama daha günüm geçeli bugünle berber 2 gün oluyo.biraz beklemekte fayda vardır dimi.zaten dünkü eczane testide negatif çıkınca umudum da kırılda açıkçası.
kızlar bu sabah ateşimi ölçtüm 36,2 olmuşsonra yataktan hiç kalmadan tekrar uyudum iki saat sonra uyandım bi daha ölçtüm 36,5 olmuş.anlayacağınız benim ateş düşsem mi çıksammı diye karar veremiyo. bende eşimle düşündüm cuma gününe kadar test yapmaktan vazgeçtim.o güne kadar kırmızılar gelirse zaten yapacak bişey yok ama gelmezse kan tahlili yaptırım gerçeği öğrenecez.haksızmıyım ama daha günüm geçeli bugünle berber 2 gün oluyo.biraz beklemekte fayda vardır dimi.zaten dünkü eczane testide negatif çıkınca umudum da kırılda açıkçası.
tatlım senide bizim beklenmeyen kırmızılar listesine yazalım
evet,çok ballı,hele içine havuç atınca tam böööööö oluyo ama bebiş gelsinde,biz böleye möleye içerik.
haklısınız kızlar bebek gelsinde gerisi önemli değil.
kardelenim sen nasılsın canım.dualarımız seninle biliyosun.
canım nasıl sabretcen cumaya kadar biz nasıl sabretcez git yaptır yarın bence inş. varsa biran önce progestana başlarsın sen ateşe takılma belki üşümüşsündür ilk ölçtüğünde
yazın tatlım.12 mart benim.hiç şaşmaz.annemin de öyleymiş.1 gün geçse hamile olurmuş.bu ay bekliyorum ya stres yaptım.inşallah saptırmam gelcekse gelsin.yrn test alcam 10 tane yapıp durcam.çok erken ama çok sabırsızım elimde değil
yazın tatlım.12 mart benim.hiç şaşmaz.annemin de öyleymiş.1 gün geçse hamile olurmuş.bu ay bekliyorum ya stres yaptım.inşallah saptırmam gelcekse gelsin.yrn test alcam 10 tane yapıp durcam.çok erken ama çok sabırsızım elimde değil
iyiyim canım,görev icabı kupa almaktan sıkıldım sadece.
haklısında canım ama ne bileyim işte.eşimde öyle deyince bende tamam dedim.sol kasığım çok batıyo bu sabahta.sanki bi nokta sürekli batıyo ve ağrıyo.hastalıktan da bi haber yok henüz.
tatlım sen eşine bakma progestana ihtiyacın olabilir örnek benim karşında zamanında gidip testimi yaptırsaydım progestanada zamanında başlardım ateş topiğinde yumurtlamadan sonra adet olana kadar kızlar kendileri içiyolar tutunmayı kolaylaştırıyo die inş. hamişsindir canım bebişinin buna ihtiyacı olabilr
tatlım sen eşine bakma progestana ihtiyacın olabilir örnek benim karşında zamanında gidip testimi yaptırsaydım progestanada zamanında başlardım ateş topiğinde yumurtlamadan sonra adet olana kadar kızlar kendileri içiyolar tutunmayı kolaylaştırıyo die inş. hamişsindir canım bebişinin buna ihtiyacı olabilr
kızlar ben makineyi açayım arada size bakarım iyi sohbetler şekerler
progesteron testi ne işe yarıyo,bilgin var mı zeloşum?
sara 28 umutsuzluğa kapılma cnm adeti geçse bile neegatif çıkıp sonradan öğrenen çok oluyo sabır biraz.diyene bak gerçi.benim eltimin 10 gün kala çıktı.bende ona güvenip yapcm.negatif çıkak ama umutsuzluğa kapılmak yok.bi de atma hemen saatler sonra silik de çıkabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?