- 26 Şubat 2011
- 105
- 3
- 66
canım ben bu ay düşük yaşadım biraz geç olabilirim artık olunca yeni batımı öğrenicem benim bugün 17.günü ateş ölçüyom incir kürü içiyom bakalım hayırlısı şeker
geçmiş olsun tatlım.çok üzüldümelbet zamanı vardır.rabbim ne zaman isterse olur.benim eltimin bebeğinin kalbi durmuştu.kürtaj oldu.bi süre korundu sonra bırakınca 2.ay hamile kaldı .şimdi kızı var 1.5 yaşında.banada anne diyo.çok şeker ya:80::80::80:
çok sağol canımAllah bağışlasın tatlım 12 sene sonra kendiliğinden oldu oda durmadı gitti sağlık olsun ben gene sabırla beklicem inş. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı doldursun sen izmirin neresindesin tatlım ben bornovadayım
ben karşıyakalıyım tatlım.
zeloooooş,kahvaltımı yaptım geldim canım,kek çok güzeldi.
kahvaltımı yaptım geldiiiiimm.
sen nereye gidecen zelalım.
hııııııım tanştığımıza memnun oldunm hemşerim
oh afiyet bal şeker olsun canımtatlım bende evi toparlayıp pazara gitcem incirim bitti kendime mama alcam
ohhh,şifa olsun canım.
orda kaça incirin kilosu?
oh afiyet bal şeker olsun canımtatlım bende evi toparlayıp pazara gitcem incirim bitti kendime mama alcam
bende memnun oldum.
canım büyük alışveriş merkezlerinde bi avuç incir 7 milyon aktarlarda 16 milyon ama ben pazardan 6 milyona alıyom
günaydın benim güzel arkidişlerim ne güzel sözler yazmışsınız bendende sizlere yürek dolusu sevgi öpücük ne güzel bi topik olduk maşallah Rabbim hepimizi nazarlardan korusun canlarım
hıımmmmm iyi yapacan canım.sana yarasın bal kaymak vede bebek olsun tatlım.
incirin memeleketinde bile demek öyle,niye bu kadar pahalı ki bu meyve?
bende ilk 9 a sldım,sonra promosyonluymuş,5,5 aldım,o bitmiş,sonrada 7 ye aldım kilosunu,toplamda 5 kiloya ykın incir tükettim bir ayda.
saracım bundanhepimizin olsun aslında incirde hiç güzel değil zorla içiyom işe yarasında o önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?