Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım ben bu ay düşük yaşadım biraz geç olabilirim artık olunca yeni batımı öğrenicem benim bugün 17.günü ateş ölçüyom incir kürü içiyom bakalım hayırlısı şeker

geçmiş olsun tatlım.çok üzüldüm elbet zamanı vardır.rabbim ne zaman isterse olur.benim eltimin bebeğinin kalbi durmuştu.kürtaj oldu.bi süre korundu sonra bırakınca 2.ay hamile kaldı .şimdi kızı var 1.5 yaşında.banada anne diyo.çok şeker ya:80::80::80:

çok sağol canım Allah bağışlasın tatlım 12 sene sonra kendiliğinden oldu oda durmadı gittisağlık olsun ben gene sabırla bekliceminş. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı doldursunsen izmirin neresindesin tatlım ben bornovadayım

ben karşıyakalıyım tatlım.

canım büyük alışveriş merkezlerinde bi avuç incir 7 milyon aktarlarda 16 milyon ama ben pazardan 6 milyona alıyom

incirin memeleketinde bile demek öyle,niye bu kadar pahalı ki bu meyve?
bende ilk 9 a sldım,sonra promosyonluymuş,5,5 aldım,o bitmiş,sonrada 7 ye aldım kilosunu,toplamda 5 kiloya ykın incir tükettim bir ayda.

kızlar bu sabah ateşimi ölçtüm 36,2 olmuş sonra yataktan hiç kalmadan tekrar uyudum iki saat sonra uyandım bi daha ölçtüm 36,5 olmuş.anlayacağınız benim ateş düşsem mi çıksammı diye karar veremiyo. bende eşimle düşündüm cuma gününe kadar test yapmaktan vazgeçtim.o güne kadar kırmızılar gelirse zaten yapacak bişey yok ama gelmezse kan tahlili yaptırım gerçeği öğrenecez.haksızmıyım ama daha günüm geçeli bugünle berber 2 gün oluyo.biraz beklemekte fayda vardır dimi.zaten dünkü eczane testide negatif çıkınca umudum da kırılda açıkçası.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…