Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amiiiiin leylacım tüm dualarına

veeeeeeeee mesaj kutunu boşalt lütfeeeeeeeeen:84::84::84::84::84:

canımmm ne söylenir ne denir bilmiyorummmm
kuzum boş ver çevreyi herkesi inan bana hepimiz çevresinde var bu kendini bilmezlerden sakın üzme kendini yıpratma ve takma ne istiyorlarsa onu düşünsünle hiç kimse sorunu yoksa ameliyat olmaz kendiğinden gelse neden tüp bebk yaptırasın ki bo verr heğ diyoruz YAŞAMAYAN BİLMEZ sakın üzme kendini

kızlar men acıktım gidim sofrayı hazırlayım birazdan eşimde gelir sonra görüşürüz öptüm sizi
çabuk gelllllllll...
aminnnnnnn ececim....
amiiiiin leylacım tüm dualarına

veeeeeeeee mesaj kutunu boşalt lütfeeeeeeeeen:84::84::84::84::84:
hemen boşaltıyorum tatlım...

zeloşşşşşşşşşşş neden cevap yazmıyorsun tatlım ya...:26::26::26::26::26:

zeloşşşşşşşşşşş neden cevap yazmıyorsun tatlım ya...:26::26::26::26::26:
leyloşum özel işlerim vardı

günaydın zeloşum...nasılsın bebem..iyileştin mi?nereye kayboldun hemen ya..........:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

günaydın güzel anne ve meleği çiçeğim ben biraz iyidim ya benim akıllı bacım dün beni bırakırken kipaya uğradık orda hadi dondurma alalım dedi biz 3 akıllı arzu ben ayşenur üçümüzde hastayız ve dondurma aldık yedik:78::78:ben tekrar başa döndüm öksürmekten uyuyamadım onları hele ayşenurumu düşünemiyorum :93:hepsi arzunun yüzünden

kuzu ya daha geçmişe bakmadım maonyam test yaptımı neden öle olumsuz konuşmuş

maonyam bebem çok üzüldüm canım :93::93:ama bu dünyanın sonu değil ben senin anne olcağına yürekten inanıyom demekki bu aşılama değil başka bi şey sebebin olcak bellimi olur bi bakmışsın meleğin kendiliğinden gelmiş herşey gibi bebişinde vakti saati var canım inş. Rabbim artık ne tüpe ne aşılamaya gerek kalmadan yollar bebişini biz herzaman yanındayız canım kuzu kermeste iyi ağlen kafa dağıt dediğim gibi bu dünyanın sonu değil olcak inş. bebişin Allahımın izniyle

topiğeeeee şenlik moral lazımmm

Son düzenleme:
kızlar merhaba
nasılsınız.. kimseye denk gelemedim... bi ece vardı o da ben yazana kadar gitti.... neyse, ben biraz gidip is yapıcam... iyi bakın kendinize......

umarım güzel haberler alırız artık.....

Slm güzeller gününüz aydın gönülleriniz eviniz şen olsun canlarımmmmmmmmm

hoşgeldin canım nasılsın

eferrin menim bacıma dondurma yemişmiş hemde bu havada neyse canım geçmiş olsun ıhlamur içi ılık ballı süt iç geçer inşallah

topiğeeeee şenlik moral lazımmm

evet yetercim gel oynıyağ

kızlar merhaba
nasılsınız.. kimseye denk gelemedim... bi ece vardı o da ben yazana kadar gitti.... neyse, ben biraz gidip is yapıcam... iyi bakın kendinize......

zeynocum umarım daha iyisindir canım hemen gitmeee diyecem ama sanırım gitmişsin

kızlar merhaba

amin zeynocum zeynom bebem nasılsın
heheheh saram azcık iyi oldum ya battı adamda sana müstehaktır ben öksürdükçe oh iyi öksür dyip durdu sen nasılsın kuşummmmmmmmm
bilmemki kuzummmmmm
yeterim yavyum bu bahar bize hiç iyi gelmediinş. yaz bize neşe getirir bebiş getirir

canım inşallah yaz sana bana herkese bebiş getirir kendine dikkat et bahar havası insanı fena çarpıyo

kızlar benim mesaj kutum kendiliğinden silinmiş sizdede oldumu böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…