saol bitanem...ikimizde iyiyiz çok şükür..sende iyisindir umarım ececim...
evet canım biraz zor oldu ama insan herşeye alışıyor..sabah kahvaltıda çayı içerken limonu doldurdum içine...öyle içmeye bile alıştı bünyem...çaydan hiç vazgeçemem sanıyordum ama aramıyor bile insan unutuyorum..aklıma gelince soda içiyorum..buzdolabına soda yığdım hafta sonu...diyetisyenim sütlü tatlı yiyebilirsin dedi..mükafat olarak kahvaltıma haftada bir gün simit koydu...inşallah hayırlısıyla doğumda kolay olur...duanızı eksik etmeyin canım benim..Rabbim sizlerede bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah...dualarımdasınız hepiniz....
slm saracım ve leylacım
eşimle ben ameliyat olduk ya o varikoselden ben tüplerimden.eşimin anne ve babası çok karşı çıktılarr.bende allahıma hep allahım beni bunlara karşı mahcup etme ameliyat oldular yine olmuo tüp bebeği ameliyatsızda yapabilirlerdi demesinler die dua ettim ama olmadııı.oğlumuzu ameliyat ettirdi die demedikelrini bırakmadılar.onlarda kendi penceresinden haklı çünkü kimse çekmediği derdi anlayamazzzyine gidiyrm o merkezee hiç istemediğim halde.arkadaşlarım kk dakiler yani bana tüp bebek yaptır dediklerinde zoruma gidiodu içten içe ama şimdi başka çarem yok onun için üzülüyrmmmdedimize geldin diceklerr
çabuk gelllllllll...kızlar men acıktımgidim sofrayı hazırlayım birazdan eşimde gelir sonra görüşürüz öptüm sizi
aminnnnnnn ececim....canım benimmm dualarımın her zaman içindesinnn allahımmm tümm isteyenlere tez zamanda bebegini nasip eder inşallahh inşallahhhh yavrusunu kucagına almayıı bekleyenlerede hayırlsı ilee kolaylıkla kucagına almayıı nasip ederrr inşallahhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
hemen boşaltıyorum tatlım...amiiiiin leylacım tüm dualarına
veeeeeeeee mesaj kutunu boşalt lütfeeeeeeeeen:84::84::84::84::84:
Slm güzeller gününüz aydın gönülleriniz eviniz şen olsun canlarımmmmmmmmm
leyloşum özel işlerim vardızeloşşşşşşşşşşş neden cevap yazmıyorsun tatlım ya...:26::26::26::26::26:
günaydın zeloşum...nasılsın bebem..iyileştin mi?nereye kayboldun hemen ya.......... :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
senindeeeeeeeeeeeeeeee hepimizinde
canımmm ne söylenir ne denir bilmiyorummmm
kuzum boş ver çevreyi herkesi inan bana hepimiz çevresinde var bu kendini bilmezlerden sakın üzme kendini yıpratma ve takma ne istiyorlarsa onu düşünsünle hiç kimse sorunu yoksa ameliyat olmaz kendiğinden gelse neden tüp bebk yaptırasın ki bo verr heğ diyoruz YAŞAMAYAN BİLMEZ sakın üzme kendini
slm saracım ve leylacım
eşimle ben ameliyat olduk ya o varikoselden ben tüplerimden.eşimin anne ve babası çok karşı çıktılarr.bende allahıma hep allahım beni bunlara karşı mahcup etme ameliyat oldular yine olmuo tüp bebeği ameliyatsızda yapabilirlerdi demesinler die dua ettim ama olmadııı.oğlumuzu ameliyat ettirdi die demedikelrini bırakmadılar.onlarda kendi penceresinden haklı çünkü kimse çekmediği derdi anlayamazzzyine gidiyrm o merkezee hiç istemediğim halde.arkadaşlarım kk dakiler yani bana tüp bebek yaptır dediklerinde zoruma gidiodu içten içe ama şimdi başka çarem yok onun için üzülüyrmmmdedimize geldin diceklerr
topiğeeeee şenlikmoral lazımmm
leyloşum özel işlerim vardı
günaydın güzel anne ve meleğiçiçeğim ben biraz iyidim ya benim akıllı bacım dün beni bırakırken kipaya uğradık orda hadi dondurma alalım dedi biz 3 akıllı arzu ben ayşenur üçümüzde hastayız ve dondurma aldık yedik:78::78:ben tekrar başa döndüm öksürmekten uyuyamadım onları hele ayşenurumu düşünemiyorum :93:hepsi arzunun yüzünden
topiğeeeee şenlik moral lazımmm
kızlar merhaba
nasılsınız.. kimseye denk gelemedim... bi ece vardı o da ben yazana kadar gitti.... neyse, ben biraz gidip is yapıcam... iyi bakın kendinize......
umarım güzel haberler alırız artık.....
amin zeynocumkızlar merhaba
nasılsınız.. kimseye denk gelemedim... bi ece vardı o da ben yazana kadar gitti.... neyse, ben biraz gidip is yapıcam... iyi bakın kendinize......
umarım güzel haberler alırız artık.....
heheheh saram azcık iyi oldum ya battıhoşgeldin canım nasılsın
eferrin menim bacıma dondurma yemişmiş hemde bu havada neyse canım geçmiş olsun ıhlamur içi ılık ballı süt iç geçer inşallah
evet yetercim gel oynıyağ
zeynocum umarım daha iyisindir canım hemen gitmeee diyecem ama sanırım gitmişsin
yeterim yavyum bu bahar bize hiç iyi gelmedibilmemki kuzummmmmm
amin zeynocumzeynom bebem nasılsın
heheheh saram azcık iyi oldum ya battıadamda sana müstehaktır ben öksürdükçe oh iyi öksür dyip durdu sen nasılsın kuşummmmmmmmm
yeterim yavyum bu bahar bize hiç iyi gelmediinş. yaz bize neşe getirir bebiş getirir
canım inşallah yaz sana bana herkese bebiş getirir kendine dikkat et bahar havası insanı fena çarpıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?