Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar böyle bi sabah uynamayı asla istemesdim adet oldum

şimdi napacamı bilmiyrm tekrarmı denesem tüp bebeğemi geçsem.bu ay diyetisyenemi gitsemmmm

Son düzenleme:

şimdi napacamı bilmiyrm tekrarmı denesem tüp bebeğemi geçsem.bu ay diyetisyenemi gitsemmmm

çok geçmiş olsun canım biliyorum şimdi ne desek sana boş gelecek ama yinede herşeyde bi hayır vardır üzülme Allahım seninde bebebğini vakti saati geldiğinde gönderecektir.

tüp bebek merkezinden randevu aldımmyarın sabah için

hadi hayırlısı olsun inşallah tedavin hayırlı olur başarılı olur ve bebeğin gelir

canım herşeyin hayırlısı olsun...moralini bozma lütfen...belki tüp bebek denemesi hayırlı gelir sana...
tüp bebek merkezinden randevu aldımmyarın sabah için
hadi bakalım hayırlısı olur senin için umarım tatlım...
günaydın arkadaşlar
günaydın saracım...

günaydın leyloşum şekey anne adayı

saracımmmmmmmm biliyormusun kızım artık önden gitmeye başlamış maşallah...cumartesi günü doktorumuz 29 hafta 4 günlük dedi...yani şu an 29 hafta 6 günlük oluyor... 1,5 kg ma yaklaşmış...bir dahaki randevumuz 21 mayısta..o zamana 2,5 olur inşallah teyzesi...

inşallah canım Allah gönlüne göre versin tatlım.

Son düzenleme:
kızlar prenses gözlerinden ameliyat olacaktı umarım ameliyatı başarılı geçmiştir ve kendiside iyidir.

kızlar bende kermese gidiyorum pasta yaptımm.onu götürücemmm.öğleden sonra gelirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…