Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm saracım ve leylacım

eşimle ben ameliyat olduk ya o varikoselden ben tüplerimden.eşimin anne ve babası çok karşı çıktılarr.bende allahıma hep allahım beni bunlara karşı mahcup etme ameliyat oldular yine olmuo tüp bebeği ameliyatsızda yapabilirlerdi demesinler die dua ettim ama olmadııı.oğlumuzu ameliyat ettirdi die demedikelrini bırakmadılar.onlarda kendi penceresinden haklı çünkü kimse çekmediği derdi anlayamazzzyine gidiyrm o merkezee hiç istemediğim halde.arkadaşlarım kk dakiler yani bana tüp bebek yaptır dediklerinde zoruma gidiodu içten içe ama şimdi başka çarem yokonun için üzülüyrmmmdedimize geldin diceklerr

selam canım nasılsın maonyacım çok üzüldüm canım yaaa

şuanda hiç bişey düşenimiyrm sanki kafam dondu.hep diodum kendi kendime cadıyla sonuçlarım aynı olacak aynı olacak die geçen cadınınkini duyunca zaten ozmn benimkide negatif dedimmm.içime doğdu sanki

Son düzenleme:

maonyacım üzülme canım kimseyide kafana takma boş ver kaynananları sen kocana bak o senin yanında değilmi önemli olanda bu.tüp bebek yaptırman ne ayıp nede günah takma kafana sana tüp bebek yap diyen kızlarada üzülme canım onlar bak bizim sözümüze geldin demeyeceklerdir çünkü herkes aynı dertten muzdarip o yüzden o neder bu neder kim ne derse desin sen kafana takma önemli değil herkes bi şey konuşur ama sen bebeğini kucağına aldınmı herkes herşeyi unutur bebeği sevmeye başlar kaynananlarda arkadaşlarında.tamam mı canım

Son düzenleme:
iyiyim canım sadece dondum kaldım ya maonyaya çok şaşırdım üzüldümm diecek söz bulamıyorum tıkandımm

bende maonyaaa çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı canım elden işey gelmiyoki Allah hiçibirimizi evlat hasretiyle sınamasın

şuanda hiç bişey düşenimiyrm sanki kafam dondu.hep diodum kendi kendime cadıyla sonuçlarım aynı olacak aynı olacak die geçen cadınınkini duyunca zaten ozmn benimkide negatif dedimmm.içime doğdu sanki

kısmet degilmiş canım ya zamanı gelmemiş demekki üzme kendinii valla söyleyecek söz bulamıyorumm sıkma canınııı

kızlar prenses gözlerinden ameliyat olacaktı umarım ameliyatı başarılı geçmiştir ve kendiside iyidir.
inşallah iyi geçmiştir canım ya...geçmiş olsun prensese şimdiden...
canım lütfen kendini üzme...bu hayatta herşey olacağına varıyor..kimin ne dediğine hiç bakma...hayat senin ve eşinin hayatı...karıştırma kimseyi işine...git paşalar gibi tüp bebeğinide yaptır..ALlahın izniyle herşey yolunda gidecek maonyam...ben sana çok dua ediyorum tatlım..Rabbim inşallah mükafatını verecek sana...bu kadar sıkıntının elbet mükafatı olur...umutsuzluk asla yok tamam mı bitanem..şimdi git kermeste kafanı dağıt hiç bişeyi düşünme...şunuda unutma..yanında eşin var ya oda olmasaydı..bazen hayır bildiklerimizde şer şer bildiklerimizde hayır vardır güzelim..demekki seninde zamanın var...adet olunca bende çok üzülürdüm eşime diyemezdim seni iyi anlıyorum...Rabbim inşallah sizler içinde OL diyecek...merak etmeyin hiç...duayı eksik etmeyin canlarım...Allaha emanet ol...moral depolamış olarak topice gel tamammı maonyam...öpüyorum gözlerimden...

iyiyim canım sadece dondum kaldım ya maonyaya çok şaşırdım üzüldümm diecek söz bulamıyorum tıkandımm

eceeeeeeeeeee diyetle şekerimi düşürdüm tatlım...doktorum telde tüm değerlerin süper dedi...inşallah hep böyle devam eder ya...yinede diyete devam edelim dedi...ama eskisi kadar sıkmam kendimi...her gidişime şekerime bakacak böyle..21 mayısta randevumuz var yine...yine açlık tokluk şeker bakacak ve muayene edecek busemi...inşallah doğumda kolay olur...vakit yaklaştıkça tırsmaya :18::18:başladım...

leylacımm nasılsın canım busecigimizx nasılll

aaaa çok sevindim canımmmmm ya bakk dişini sıkmanın faydasını gördünnn canımm inşallahh herşey yolunda gider canımm yaaa inşallahh canımmrabbimmm kolay dogum nasip ederr hayırlısı ile busecigiiii kucagına alırsınnnn

leylacımm nasılsın canım busecigimizx nasılll
saol bitanem...ikimizde iyiyiz çok şükür..sende iyisindir umarım ececim...

evet canım biraz zor oldu ama insan herşeye alışıyor..sabah kahvaltıda çayı içerken limonu doldurdum içine...öyle içmeye bile alıştı bünyem...çaydan hiç vazgeçemem sanıyordum ama aramıyor bile insan unutuyorum..aklıma gelince soda içiyorum..buzdolabına soda yığdım hafta sonu...diyetisyenim sütlü tatlı yiyebilirsin dedi..mükafat olarak kahvaltıma haftada bir gün simit koydu...inşallah hayırlısıyla doğumda kolay olur...duanızı eksik etmeyin canım benim..Rabbim sizlerede bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah...dualarımdasınız hepiniz....

kızlar men acıktım gidim sofrayı hazırlayım birazdan eşimde gelir sonra görüşürüz öptüm sizi

canım benimmm dualarımın her zaman içindesinnn allahımmm tümm isteyenlere tez zamanda bebegini nasip eder inşallahh inşallahhhh yavrusunu kucagına almayıı bekleyenlerede hayırlsı ilee kolaylıkla kucagına almayıı nasip ederrr inşallahhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…