kızlar benim mesaj kutum kendiliğinden silinmiş sizdede oldumu böyle bişey
kuşum benimkide öle olmuş ben kendim sildim sanmıştım
dedektif saram benimmmmmmm:82::82::82::82::82:canım şimdi mesaj yazdım yönetime du bakalım cevap gelirse sizede söylerim.
zelalım amiiiiiiiiiiiin canım
leyloşum özel işlerim vardı
günaydın güzel anne ve meleğiçiçeğim ben biraz iyidim ya benim akıllı bacım dün beni bırakırken kipaya uğradık orda hadi dondurma alalım dedi biz 3 akıllı arzu ben ayşenur üçümüzde hastayız ve dondurma aldık yedik:78::78:ben tekrar başa döndüm öksürmekten uyuyamadım onları hele ayşenurumu düşünemiyorum :93:hepsi arzunun yüzünden
geçmiş olsun tatlım..hasta hasta yenir mi hiç dondurma?cumartesi benimde güya ödülüm olacaktı..ama yiyemedim malesef...
çiçeğim iyiki yememişsin hele senin busemiz için kendine daha iyi bakman dikkat etmen lazım leyloşum busemiz önce Allaha sonra sana emanet canım ona güzel bakmamlısınbak bana nasıl öksürüyom gerçi hakettim biliyom ama:78::78:
hg zeynebim nasılsın canımmerhaba arkadaşlar nasılsınız
haklısın canım...sende hemen iyileş zeloşum...
merhaba arkadaşlar nasılsınız
hg zeynebim nasılsın canımkuzu tedavin hangi aşamada bayadır konuşamadık
tamam çiçeğim kendime bakmaya çalışıyom canımmmmm
kuzular ya rehavent çökmüş topiğimize hep olumsuzu aldık durgunlaştık hadi herşey çok güzel olcak hepimiz için inş.
tatlım ümitsiz olma nefes alıyosak herzaman bi ümit vardır unutma inş. Rabbim pozitif görmeyi nasip edercanım işte en son çatlama iğnesi vuruldum 4-5 gün sonra test için çağırdı doktor ama pek ümitli değilim göğüslerim acıyor ve kasıklarım ağrıyor adetime yakın hep böyle olur
haydi halaya...benide bu halimle oynattınya zeloşum...
canım işte en son çatlama iğnesi vuruldum 4-5 gün sonra test için çağırdı doktor ama pek ümitli değilim göğüslerim acıyor ve kasıklarım ağrıyor adetime yakın hep böyle olur
tatlım ümitsiz olma nefes alıyosak herzaman bi ümit vardır unutma inş. Rabbim pozitif görmeyi nasip eder
hayde leyloşum sen çok zıplama oturduğun yerden oyna
dedektif saram benimmmmmmm:82::82::82::82::82:
çiçeğim iyiki yememişsin hele senin busemiz için kendine daha iyi bakman dikkat etmen lazım leyloşum busemiz önce Allaha sonra sana emanet canım ona güzel bakmamlısınbak bana nasıl öksürüyom gerçi hakettim biliyom ama:78::78:
merhaba arkadaşlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?