Sabırla Bebeğini Bekleyenler

geçmiş olsun tatlım..hasta hasta yenir mi hiç dondurma?cumartesi benimde güya ödülüm olacaktı..ama yiyemedim malesef...

geçmiş olsun tatlım..hasta hasta yenir mi hiç dondurma?cumartesi benimde güya ödülüm olacaktı..ama yiyemedim malesef...

çiçeğim iyiki yememişsin hele senin busemiz için kendine daha iyi bakman dikkat etmen lazım leyloşum busemiz önce Allaha sonra sana emanet canım ona güzel bakmamlısın bak bana nasıl öksürüyom gerçi hakettim biliyom ama:78::78:

haklısın canım...sende hemen iyileş zeloşum...

kuzular ya rehavent çökmüş topiğimize hep olumsuzu aldık durgunlaştık hadi herşey çok güzel olcak hepimiz için inş.

hg zeynebim nasılsın canım kuzu tedavin hangi aşamada bayadır konuşamadık

tamam çiçeğim kendime bakmaya çalışıyom canımmmmm

canım işte en son çatlama iğnesi vuruldum 4-5 gün sonra test için çağırdı doktor ama pek ümitli değilim göğüslerim acıyor ve kasıklarım ağrıyor adetime yakın hep böyle olur

canım işte en son çatlama iğnesi vuruldum 4-5 gün sonra test için çağırdı doktor ama pek ümitli değilim göğüslerim acıyor ve kasıklarım ağrıyor adetime yakın hep böyle olur
tatlım ümitsiz olma nefes alıyosak herzaman bi ümit vardır unutma inş. Rabbim pozitif görmeyi nasip eder

haydi halaya... benide bu halimle oynattınya zeloşum...

hayde leyloşum sen çok zıplama oturduğun yerden oyna

hiç belli olmaz...gebelik belirtileride adet belirtileriyle aynıdır zeynepcim..benimde adet olcak gibi ağrım vardı ama bebiş geldi bak...inşallah sende hamilesindir tatlım...fazla iş yapma..kendini yorma...belli olmaz..bakarsın sürpriz yapar bebiş...

tatlım ümitsiz olma nefes alıyosak herzaman bi ümit vardır unutma inş. Rabbim pozitif görmeyi nasip eder

hayde leyloşum sen çok zıplama oturduğun yerden oyna

hareket iyi geliyor aslında zeloşum ama..neyse sözünü dinleyeyim..

dedektif saram benimmmmmmm:82::82::82::82::82:

kıyamam men sana

merhaba arkadaşlar nasılsınız

merhaba zeynebim nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…