Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zeloş hani limonlu şekerler oluyo tofita gibi canım onlardan istiyo ben kocişi arıyım akşam bana limonlu şeker getirsin.

kuzu bende güveçte yapcam bulgur pilavimi yapsam acaba o daha iştah açıcı geldi

güvecin yanına sebzeli bulgur pilavı çok yakışıyo canım bide salata yoğurt ohhh tamam işte.
biliyomusun ben bulgur pilavını sadece kuru soğanla yemeyi bile seviyorum.yanında yoğurtla

güvecin yanına sebzeli bulgur pilavı çok yakışıyo canım bide salata yoğurt ohhh tamam işte.
biliyomusun ben bulgur pilavını sadece kuru soğanla yemeyi bile seviyorum.yanında yoğurtla

kuşum oh ne güzel anlattın bulgur yapıyom kuruda güveçte harika oluyo sen ne yapcan güveçte :26::26::26:

eeeeeeee eniştem bana dua etsin artık sen bu sinirle onu perişan ederdin bak ben kendimi feda ettim saram ben bi acile gidip geleyim fena dövdün beni

kıyamam men sana çokmu acıdı gel men seni bi öpem geçsin. oy oy oy

kuşum oh ne güzel anlattın bulgur yapıyom kuruda güveçte harika oluyo sen ne yapcan güveçte :26::26::26:

men toprak kapta güveç yapıyom sebzeyle yani bol domatesli sarımsaklı az patlıcan ve yeşil biber bide kuşbaşı et pişirecem.

zeloşum güveç kabında kuru fasulyede çok güzel olur bide dolmada çok güzel oluyo denemeni tavsiye ederim dolmayı özellikle.men bayılıyom

hııııııııım bi gün deneyeyim hiç yapmadım sadece manisada yemiştim kaynanamın eltisi yapmıştı patetes biber patlıcan koymuştu senin gibi çok lezzetli olmuştu

Son düzenleme:
hııııııııım bi gün deneyeyim hiç yapmadım sadece manisada yemiştim kaynanamın eltisi yapmıştı patetes biber patlıcan koymuştu senin gibi çok lezzetli olmuştu

istersen patatesde koyabilirsin hatta taze kabakta karışıkta çok güzel oluyo.ben sadece yeşil fasulyeyi bile güveç kabında yapıyom yemede yanında yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…