kıjlar akşama menüde ne varrrrrrr
kuru fasulye erişte yoğurt
zeloş hani limonlu şekerler oluyo tofita gibi canım onlardan istiyo ben kocişi arıyım akşam bana limonlu şeker getirsin.
bende güveç yapacam canım yanınada bulgur pilavı ve salata
getirsin benim arkidişime afiyet olsun canım
aradım getircek :121::121::121::121::121::121::121::121::121::121::122::122::122::122::122::122:
kuzu bende güveçte yapcambulgur pilavimi yapsam acaba o daha iştah açıcı geldi
limonlu şekerle çayda harika içiliyoiçtikçe beni hatırla canım
güvecin yanına sebzeli bulgur pilavı çok yakışıyo canım bide salata yoğurt ohhh tamam işte.
biliyomusun ben bulgur pilavını sadece kuru soğanla yemeyi bile seviyorum.yanında yoğurtla
eeeeeeee eniştem bana dua etsin artık sen bu sinirle onu perişan ederdinbak ben kendimi feda ettim saram ben bi acile gidip geleyim fena dövdün beni
kuşum oh ne güzel anlattın bulgur yapıyomkuruda güveçte harika oluyo sen ne yapcan güveçte :26::26::26:
kıyamam men sana çokmu acıdı gel men seni bi öpem geçsin. oy oy oy
saram kuşum önce dövüyon sonra seviyon karı kocalara benzedik
men toprak kapta güveç yapıyom sebzeyle yani bol domatesli sarımsaklı az patlıcan ve yeşil biber bide kuşbaşı et pişirecem.
zeloşum güveç kabında kuru fasulyede çok güzel olur bide dolmada çok güzel oluyo denemeni tavsiye ederim dolmayı özellikle.men bayılıyom
hııııııııım bi gün deneyeyim hiç yapmadım sadece manisada yemiştim kaynanamın eltisi yapmıştı patetes biber patlıcan koymuştu senin gibi çok lezzetli olmuştu
kuşum kuruyu bugün öle yapcam eşim çok seviyo dolma hı:44: hiç düşünmemiştim
dolmayı sarmayı toprak kapta pişir bi daha başka tencerede pişirmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?