kuşum ben kaçtım yemeğimi yapıp gelirim çok öpt.byyyyyyyy
pc açık olcak balımmmmmmm
hayır canım ben zaten hepsini silmiştim...onların silmesine gerek kalmadı yani...leyla senide özel mesajların silindimi:26::26::26::26::26::26:
erişteye bayılıyorum...kıjlar akşama menüde ne varrrrrrr
kuru fasulye erişte yoğurt
şekeyyyyyyyy demeyin yaaaaaaaaaa..canım çekiyor...zeloş hani limonlu şekerler oluyo tofita gibi canım onlardan istiyo ben kocişi arıyım akşam bana limonlu şeker getirsin.
bende güveç yapacam canım yanınada bulgur pilavı ve salata
kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne habersiniizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
iyiyiz tatlım sen nasılsın?
zeloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:80::80: hg bebem... yemeği yaptındamı geldin?benim akşama yemeğim yok yapasımda yok valla...
slm kızlarr ben yeni geldimm.başım ağrıyorrrkilerimi temizlicemmm şimdi sinirden kendimi işe vurdummmm
kızlarrrrrrrrrr ne habersinizzzzzzzzzzzzz
hg tatlım...slm şekerler ben yine geldim
moralin biraz düzeldimi canım..rahatladın mı?slm kızlarr ben yeni geldimm.başım ağrıyorrrkilerimi temizlicemmm şimdi sinirden kendimi işe vurdummmm
hb leyloşummmmmmmevet bebem yemeğimi yaptım bize gel yemeğe evde uğraşma boşuna
kızlarrrrrrrrrr ne habersinizzzzzzzzzzzzz
iyi diyelim iyi olalım yeterimsen nasılsın kuzu
leyloşum senden bıkmak olurmu ben sana bi aşçı tutardım sana bütün gün yemek yapardı
hg tatlım...ben ne yapsam akşama ya...
moralin biraz düzeldimi canım..rahatladın mı?
ayyyyyyy koşa koşa gelirim..keşke kapı komşum olsaydın valla senden çıkmazdım..beni kovardın herhalde...leyloşşşşşşşşş yeter artık hergün hergün senle uğraşamam derdin...
selam kızlarrrrbende kolemnin 3. günündeyim.adetin 5. günü başladım.ama hala adetim devam ediyo kafayı yicem.hiç böyle olmazdı
valla bilmiyorum bir boşluk içindeyimmmm
neden balım şükür herşey yoluna girmeye başladı sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?