Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leyla senide özel mesajların silindimi:26::26::26::26::26::26:
hayır canım ben zaten hepsini silmiştim...onların silmesine gerek kalmadı yani... yönetime yazacam diyordun cevap geldimi kuzucum..?
kıjlar akşama menüde ne varrrrrrr

kuru fasulye erişte yoğurt
erişteye bayılıyorum... ama yasak...
zeloş hani limonlu şekerler oluyo tofita gibi canım onlardan istiyo ben kocişi arıyım akşam bana limonlu şeker getirsin.
şekeyyyyyyyy demeyin yaaaaaaaaaa..canım çekiyor...
bende güveç yapacam canım yanınada bulgur pilavı ve salata

sara akşama sendeyim tatlım...güvece bayılırım ben...oh oh oh....

kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne habersiniizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

zeloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :80::80: hg bebem... yemeği yaptındamı geldin?benim akşama yemeğim yok yapasımda yok valla...

slm kızlarr ben yeni geldimm.başım ağrıyorrrkilerimi temizlicemmm şimdi sinirden kendimi işe vurdummmm

kızlarrrrrrrrrr ne habersinizzzzzzzzzzzzz

slm kızlarr ben yeni geldimm.başım ağrıyorrrkilerimi temizlicemmm şimdi sinirden kendimi işe vurdummmm

maonyammmmmmmm bebeğim üzülme desemde üzülceksin ama kendini çok üzme olurmu şeker gelcek bebişin inş. biraz daha sabır balım kendini çok yorma

slm şekerler ben yine geldim
hg tatlım... ben ne yapsam akşama ya...
moralin biraz düzeldimi canım..rahatladın mı?
hb leyloşummmmmmmevet bebem yemeğimi yaptım bize gel yemeğe evde uğraşma boşuna

ayyyyyyy koşa koşa gelirim..keşke kapı komşum olsaydın valla senden çıkmazdım..beni kovardın herhalde...leyloşşşşşşşşş yeter artık hergün hergün senle uğraşamam derdin...

selam kızlarrrrbende kolemnin 3. günündeyim.adetin 5. günü başladım.ama hala adetim devam ediyo kafayı yicem.hiç böyle olmazdı

leyloşum senden bıkmak olurmu ben sana bi aşçı tutardım sana bütün gün yemek yapardı
selam kızlarrrrbende kolemnin 3. günündeyim.adetin 5. günü başladım.ama hala adetim devam ediyo kafayı yicem.hiç böyle olmazdı

hg canım aramıza tedavin hayırlı olsun canım bizim adetlerde sapıttı bahardandır üzülme

hoşbulduk cnm..inşallah öyledir daha öncede 2.kutu klomen ve 1 çatlatma iğnesi kullanmıştım ama olmadı hemde kendi doktoruma değil burda özel bir hastaneye gitmiştim.şimdi kendi doktorumla başladım tedavime perşembe kontrole gidicem izmire bakalım hayırlısı inşallah..

hg canım aramıza tedavin hayırlı olsun canım bizim adetlerde sapıttı bahardandır üzülme [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…