Sabırla Bebeğini Bekleyenler

[/QUOTE]

inş. bu sefer herşey yolunda gider bebişine kavuşursun canım kaç yıllık evlisin bende izmirdeyim

selam kızlarrrrbende kolemnin 3. günündeyim.adetin 5. günü başladım.ama hala adetim devam ediyo kafayı yicem.hiç böyle olmazdı
hg tatlım...doktorunu arayıp sor istersen...inşallah bir sorun yoktur..ağır falan kaldırma adetliyken...
leyloşum senden bıkmak olurmu ben sana bi aşçı tutardım sana bütün gün yemek yapardı

hg canım aramıza tedavin hayırlı olsun canım bizim adetlerde sapıttı bahardandır üzülme

ayyyyy canımsın ya..kocam bile senin kadar düşünmüyor beni zeloşum ya...

hg tatlım...doktorunu arayıp sor istersen...inşallah bir sorun yoktur..ağır falan kaldırma adetliyken...

ayyyyy canımsın ya..kocam bile senin kadar düşünmüyor beni zeloşum ya...

leyloşum kocişinde düşünüyoda sen rejimdesin diye tutmuyo

inş. bu sefer herşey yolunda gider bebişine kavuşursun canım kaç yıllık evlisin bende izmirdeyim [/QUOTE]

inşallah canım.3 yıl oldu.ağustosta dolucak.dolmadığı için heyete giremedim ege ünv de.ağustosa kada böyle devam edicez sanırım.sonrada aşılama heralde.

inş. bu sefer herşey yolunda gider bebişine kavuşursun canım kaç yıllık evlisin bende izmirdeyim

inşallah canım.3 yıl oldu.ağustosta dolucak.dolmadığı için heyete giremedim ege ünv de.ağustosa kada böyle devam edicez sanırım.sonrada aşılama heralde.[/QUOTE] işin gücün rast gitsin bebğin daha fazla bekletmesin inşşş

Son düzenleme:
işin gücün rast gitsin bebğin daha fazla bekletmesin inşşş[/QUOTE]

inşallah canım.isteyen herkese hayırlısını versin rabbim.

inşallah canım.3 yıl oldu.ağustosta dolucak.dolmadığı için heyete giremedim ege ünv de.ağustosa kada böyle devam edicez sanırım.sonrada aşılama heralde.[/QUOTE]

kuzu inş. hiç aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin sana süpriz yapar hafta sonunda biz manisaya geliyoz

maonyammmmmmmm bebeğim üzülme desemde üzülceksin ama kendini çok üzme olurmu şeker gelcek bebişin inş. biraz daha sabır balım kendini çok yorma
inş cnmmm şok yaşadım ama olacak o kadarr.inşş bu ayki tedaavim olumlu sonuçların
daha iyiyim cnm

kelebekkkkkkkk

inşşşşşşşş camnımmmmmmmm
alıntılar birbirine girdi yineeeeeeeeeeeeeeeee

iyiyim canım tşk ederim sen nasılsın canııımmm

şeker kaç gündür karşılaşamadık özledimmmmmbende iyiyim canım sadece ben yine adet oldum ayın 22 sinde olmuştum ama çok az gelmişti bu seferki gerçek adetim galiba baharda sapıttık hepimiz

leyloşum kocişinde düşünüyoda sen rejimdesin diye tutmuyo
sorma sorma çok düşüncelidir... cumartesi bir kavga etmişim hastanede...sinirimden bağırdım üstüne valla...bazen beni çileden çıkartıyor...ya bu erkek milleti...bazen çekilmiyorlar...hamilelikten mi nedir sinirim hemen zıplayveriyor...
saol bitanem..çok hoşmuş zeloş teyzesi...busede tepikleriyle teşekkür ediyor sana teyzesi...
selamm kızlar nasılsınız
inşallah iyisinizdir hepiniz
edannnnnnnn nerelerdesin sen tatlişim...hg bitanem..ama ben çıkacam..yarın görüşürüz inşallah...
inş cnmmm şok yaşadım ama olacak o kadarr.inşş bu ayki tedaavim olumlu sonuçların

daha iyiyim cnm

hep iyi ol moralin yüksek olsun bitanem..Göreceksin Rabbim yardım edecek inşallah...her işin başı dua..duayı eksik etmeyelim..

ben çıkıyorum tontişler...hepinizi çok öpüyorum...yarın görüşmek dileğiyle... sara bir gitti pir gitti bir dahada gelmedi...alacağı olsun onun..yarın hesabını keserim...

seviyommmmmmmmmm hepinizi...:76::76::76:

şeker kaç gündür karşılaşamadık özledimmmmmbende iyiyim canım sadece ben yine adet oldum ayın 22 sinde olmuştum ama çok az gelmişti bu seferki gerçek adetim galiba baharda sapıttık hepimiz

görümcem mersinden gelmiş bi onun yanına gidip geliyoduk kaç kezde yemeğe çağırdım yani anlayacağın iki haftadır çok doluydum canımm
bende sizlerii çokk özledimm bu arada geçmiş olsun üzülme bitanneeemmm herşeyde var bi hayır canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…