[/QUOTE]hoşbulduk cnm..inşallah öyledir daha öncede 2.kutu klomen ve 1 çatlatma iğnesi kullanmıştım ama olmadı hemde kendi doktoruma değil burda özel bir hastaneye gitmiştim.şimdi kendi doktorumla başladım tedavime perşembe kontrole gidicem izmire bakalım hayırlısı inşallah..
hg canım aramızatedavin hayırlı olsun canım bizim adetlerde sapıttı bahardandır üzülme
hg tatlım...doktorunu arayıp sor istersen...inşallah bir sorun yoktur..ağır falan kaldırma adetliyken...selam kızlarrrrbende kolemnin 3. günündeyim.adetin 5. günü başladım.ama hala adetim devam ediyo kafayı yicem.hiç böyle olmazdı
leyloşum senden bıkmak olurmu ben sana bi aşçı tutardım sana bütün gün yemek yapardı
hg canım aramızatedavin hayırlı olsun canım bizim adetlerde sapıttı bahardandır üzülme
hg tatlım...doktorunu arayıp sor istersen...inşallah bir sorun yoktur..ağır falan kaldırma adetliyken...
ayyyyy canımsın ya..kocam bile senin kadar düşünmüyor beni zeloşum ya...
yeterim al sana çiçek vereyim sen üzülme sıkılma bitanemmmmm
Eki Görüntüle 188439 Eki Görüntüle 188439 Eki Görüntüle 188439
inş. bu sefer herşey yolunda gider bebişine kavuşursun canımkaç yıllık evlisin bende izmirdeyim
inş. bu sefer herşey yolunda gider bebişine kavuşursun canımkaç yıllık evlisin bende izmirdeyim
inş cnmmm şok yaşadım ama olacak o kadarr.inşş bu ayki tedaavim olumlu sonuçlarınmaonyammmmmmmm bebeğim üzülme desemde üzülceksin ama kendini çok üzme olurmu şekergelcek bebişin inş. biraz daha sabır balım kendini çok yorma
daha iyiyim cnm
hg tatlım...ben ne yapsam akşama ya...
moralin biraz düzeldimi canım..rahatladın mı?
ayyyyyyy koşa koşa gelirim..keşke kapı komşum olsaydın valla senden çıkmazdım..beni kovardın herhalde...leyloşşşşşşşşş yeter artık hergün hergün senle uğraşamam derdin...
edanımmmm kuzum hgnasılsın canımmm
inş cnmmm şok yaşadım ama olacak o kadarr.inşş bu ayki tedaavim olumlu sonuçların
daha iyiyim cnm
iyiyim canım tşk ederim sen nasılsın canııımmm
sorma sorma çok düşüncelidir...leyloşum kocişinde düşünüyoda sen rejimdesin diye tutmuyo
saol bitanem..çok hoşmuş zeloş teyzesi...busede tepikleriyle teşekkür ediyor sana teyzesi...leyloşum bunlarda busemle sana
Eki Görüntüle 188441 Eki Görüntüle 188441 Eki Görüntüle 188441 Eki Görüntüle 188442 Eki Görüntüle 188442 Eki Görüntüle 188442
edannnnnnnn nerelerdesin sen tatlişim...hg bitanem..ama ben çıkacam..yarın görüşürüz inşallah...selamm kızlar nasılsınız
inşallah iyisinizdir hepiniz
inş cnmmm şok yaşadım ama olacak o kadarr.inşş bu ayki tedaavim olumlu sonuçların
daha iyiyim cnm
şeker kaç gündür karşılaşamadık özledimmmmmbende iyiyim canım sadece ben yine adet oldum ayın 22 sinde olmuştum ama çok az gelmişti bu seferki gerçek adetim galiba baharda sapıttık hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?