Sabırla Bebeğini Bekleyenler

misafirlerim vardı leylacım bende çok özledim vallahii
tmm kendine çook cici bak görüşür sonra kocaman öpüyorumm leylacıımm

kızlar ben koçişi yürüyüşe çıkartacağım gelirim yine

kıyamam desene çok yorulmuşsun neyseki geçti :13:hakklısın canım bende öle diyorum aslında adetimin gelmesine sevindim bile

leyloşum bende busemizi çoook öpüyorum Allaha emanet olsun inş. Rabbim korusun meleğimizierkeklar bazen insanı deli ediyo bende bazen çıldırıyom bizde çoooook seviyoruz leyloşum sizi yarın görüşürüz inş. öpt.byyyyy

hiç sorma canım baya bi yorucu geçti ama çok şükür bitti

kuzu inş. hiç aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin sana süpriz yapar hafta sonunda biz manisaya geliyoz[/QUOTE]

:)) inşallah manisadan izmire git gelde çok zor oluyo yaa.eşimden sperm testide istedi.bu 3. yaptırmamız olucak.ege tüpte yaptırın dedi.eşim müsait değil o yüzden gidemicez manisada üroloji merkezi var orda yaptırıca.hem ege tüpte 120 lira dediler.çok değilmi

kuzu inş. hiç aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin sana süpriz yapar hafta sonunda biz manisaya geliyoz

manisadan bizim oraya kolay oluyo biz hiç garaja gitmiyoz canım bizim duraktan bütün otobusler geçiyo dolmuşa biner gibi manisa otobüsüne biniyoztabi sık sık geliyosanız cidden zor eğer manisadaki merkeze güveniyosan orda yaptır burda aşşağı yukarı testler hep öyle canım Rabbim yardımcınız olsun

kuzu bi totoş gördüm sanki

Son düzenleme:

canım biz irenbede yaptırmıştık geçen sene 60 liramı ne öyle bişii aldılar.ya ben arabayla gidip geliyorum izmire ama nede olsa yorgunluk oluyo işte.dönerken foruma saparsam biraz rahatlıyorum:))):18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…