Eki Görüntüle 188449 Eki Görüntüle 188449 Eki Görüntüle 188448 Eki Görüntüle 188449 Eki Görüntüle 188449 maonyam edanım kelebekkkkk kıjlar bunlarda size
kıyamam desene çok yorulmuşsun neyseki geçti :13:hakklısın canım bende öle diyorum aslında adetimin gelmesine sevindim bilegörümcem mersinden gelmiş bi onun yanına gidip geliyoduk kaç kezde yemeğe çağırdım yani anlayacağın iki haftadır çok doluydum canımm
bende sizlerii çokk özledimm bu arada geçmiş olsun üzülme bitanneeemmm herşeyde var bi hayır canımm
sorma sorma çok düşüncelidir...cumartesi bir kavga etmişim hastanede...sinirimden bağırdım üstüne valla...bazen beni çileden çıkartıyor...ya bu erkek milleti...bazen çekilmiyorlar...hamilelikten mi nedir sinirim hemen zıplayveriyor...
saol bitanem..çok hoşmuş zeloş teyzesi...busede tepikleriyle teşekkür ediyor sana teyzesi...
edannnnnnnn nerelerdesin sen tatlişim...hg bitanem..ama ben çıkacam..yarın görüşürüz inşallah...
hep iyi ol moralin yüksek olsun bitanem..Göreceksin Rabbim yardım edecek inşallah...her işin başı dua..duayı eksik etmeyelim..
ben çıkıyorum tontişler...hepinizi çok öpüyorum...yarın görüşmek dileğiyle...sara bir gitti pir gitti bir dahada gelmedi...alacağı olsun onun..yarın hesabını keserim...
seviyommmmmmmmmm hepinizi...:76::76::76:
kızlar ben koçişi yürüyüşe çıkartacağım gelirim yine
kızlar ben koçişi yürüyüşe çıkartacağım gelirim yine
kıyamam desene çok yorulmuşsun neyseki geçti :13:hakklısın canım bende öle diyorum aslında adetimin gelmesine sevindim bile
leyloşum bende busemizi çoook öpüyorum Allaha emanet olsun inş. Rabbim korusun meleğimizierkeklar bazen insanı deli ediyo bende bazen çıldırıyom bizde çoooook seviyoruz leyloşum sizi yarın görüşürüz inş. öpt.byyyyy
kuzu inş. hiç aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin sana süpriz yaparhafta sonunda biz manisaya geliyoz
manisadan bizim oraya kolay oluyo biz hiç garaja gitmiyoz canım bizim duraktan bütün otobusler geçiyo dolmuşa biner gibi manisa otobüsüne biniyoztabi sık sık geliyosanız cidden zor eğer manisadaki merkeze güveniyosan orda yaptır burda aşşağı yukarı testler hep öyle canım Rabbim yardımcınız olsun
kuzu bi totoş gördüm sanki
kızlar ben banyoyu yıkayıp geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?