Sabırla Bebeğini Bekleyenler

rabbim bekleyen herkeslere nasip etsin banadaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaç yaşında cnm bizimki 5e giricek ama dili tam dönmüo .çok tatlı oluo ozmnda.

napakkk kanka herkes çoçuklarını sorar bizzz yiyyenlerimizi buna şükür

ekimde 3 bitecek teyzesi
canım çok şükürki konuşacak yeğenlerimiz varrr allah korusun ya onlarda olmasaydıı

gel leylacım bekliyorum
yönetimden daha mesaj gelmedi.

slm şekerler ben yine geldim

hoşgelmişsin bacıııııııım

kızlarrrrrrrrrr ne habersinizzzzzzzzzzzzz

iyidir yetercim senden naber

inşallah canım.3 yıl oldu.ağustosta dolucak.dolmadığı için heyete giremedim ege ünv de.ağustosa kada böyle devam edicez sanırım.sonrada aşılama heralde.

hoşgeldin aramıza kelebeketkileri

selamm kızlar nasılsınız
inşallah iyisinizdir hepiniz

hoşgeldin edancım nasılsın

sara bir gitti pir gitti bir dahada gelmedi...alacağı olsun onun..yarın hesabını keserim...

seviyommmmmmmmmm hepinizi...:76::76::76:

mutfağa girdim mi çıkmak bilmiyom leyloşum

selam kızlar nasılsınız

hoşgeldin pelincim karşılaşamamışız umarım iyisindir.

meraba bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel paylaşımlar var:)

hoşgeldin emelşahin umarım aramızda mutlu olursun

Son düzenleme:
kızlar benim kırmızılar ancak akşama kadar sabrettiler bu ay da bana ceee dediler. ağlayıp sızlamak bana göre değil korkuyla bekliyodum:18::18::18::18::18::18:ama geldiklerinde de yıkılmadım.eninde sonunda bu kırmızıları altedecem Allahın izniyle.muhakkak hayat bi gün bayram olacak.:124::124::124::124::124::124::124::124 meşhur çift çizgiyi görecem inanıyorum ve burda size kızlaaaar hamileyiiiiim diyecem.sizde inanın ve umudunuzu hiç kaybetmeyin.birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim ben bundan sonra daha çok daha çok dua edecem tavsiyem sizde öyle edin.hepinizi çooooook seviyorum byyyyyyyy

saracım bayıldım avatarına yaaa..nasıl yapıyosun hareketlisini. ben bi türlü yapamıyorum

selam canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyo minik prensesimiz iyi dimi

ben bişey yapmıyorum canım netten hareketli avatarları aşırıyorum hepsi bu

seni gidi seiiii

biz iiz çok şükür. arada ağrılarım oluyo da bunada şükür diyelim.bi değişiklik yok yani.

sen nasılsın,nasıl gidiyo

seni gidi seiiii

biz iiz çok şükür. arada ağrılarım oluyo da bunada şükür diyelim.bi değişiklik yok yani.

sen nasılsın,nasıl gidiyo

iyiyim canım ne olsun bildiğin gibi bi değişiklik yok bende sizin iyi olmanıza sevindim.

saracım ben kaçar. ii geceler. zeloşa selam...

iyi geceler canım aleyküm selam zeloşa söylerim.

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

son_ece
eger birileri gelirse titretsin beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…