Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım biz irenbede yaptırmıştık geçen sene 60 liramı ne öyle bişii aldılar.ya ben arabayla gidip geliyorum izmire ama nede olsa yorgunluk oluyo işte.dönerken foruma saparsam biraz rahatlıyorum:))):18::18::18:
tatlım forum beni tam tersi çok yoruyo çok büyük gezince halim kalmıyo
tamam canımm kolay gelsin

sağol bebem geldim kaçmışsın

kilerimdeki bütün baklagillerin kablarını tencerelerimi yıkadım rafları sildimmm örtülerini yıkadımmm çok yoruldum ama beni rahatlatıo bişeylerle meşgul olmakk

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende sorunlarım sebebiyle odasından hiç çıkmayan 13 haftalık hamile bi anne adayıyım
burası bana çok iyi geliyor sosyal anlamda tşk kk

cnm inşş sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.bu ay tüpe başlıcamm bana ve diğer arkadaşlarıma dualarını eksik etme cnm.

cnm inşş sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.bu ay tüpe başlıcamm bana ve diğer arkadaşlarıma dualarını eksik etme cnm.

benim bebeklerim ikiz
ben hep hamile kalmayı bekleyener forumunda yazıyordum azmettim dua ettim hep ..
sabah namazlarına kalkıp Allaha el açtım açıkcası
polikistikover ve 5-6 ay öncsine kadar yakşalık 2 sene adet olmadım hiç
ama ona ragmen hamile kaldım ..
ve ikiz bebek bekliyorum hemde biri kız biri erkek teyzesi..
herkese nasip etsin Allah
daha iyilerini daha güzellerini ...
başarılı tedaviler
güzel sonuçlar diliyorumm

itdemiyorum .....

çokmu bebeğndin kızzzzzzzzz
rabbim sana da banada nasip etsin inşşş

az önce bana ne yaptı bak anlatayım aradım dedimki paraka çıkacağız sizde gelin annesi dediki söyle kendin telefonu verdi:26: tamam teyde memek yidem gelerim dedi (park ikizin evin arsında )biraz bekledim yok eşime dedimki hadi evlerine kadar yürüyelim doğukanı alalım gittik balkondan seslendi bana teyde kandıydım teni gelmorum bennnnnnnnnnn

Son düzenleme:

bende ikiz istiyrmmmmadet olmadın ayda mı kaldın gebe:26:

ayyy allahda doğukanı güldürsün.hiç güleceğim yoktu:90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…