Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
son_ece
eger birileri gelirse titretsin beniii
ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
ececim titreeeeeeeeeeeeeeToplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
son_ece
eger birileri gelirse titretsin beniii
a.s kevok bebem ben yetişemedim sana :93::93:Allaha emanet olun canlarımsaracım ben kaçar. ii geceler. zeloşa selam...
iyiyim canım ne olsun bildiğin gibi bi değişiklik yok bende sizin iyi olmanıza sevindim.
iyi geceler canım aleyküm selam zeloşa söylerim.
kızlar adetin çok koyu renk kahverengi gibi gelmesiii ne demek oluoı:26:
ececim titreeeeeeeeeeeeee
a.s kevok bebem ben yetişemedim sana :93::93:Allaha emanet olun canlarım
sarammmmmmmm kuşum nerelerdesin gellllllllllllll:84::84::84::84::84::84::84:
zeynocum umarım daha iyisindir canım hemen gitmeee diyecem ama sanırım gitmişsin
ben daha iyiyim balım... sende yemişsin dondurmaları hasta hasta.... yapma kuzum böyle dikkat et kendine... daha iysin ins.?amin zeynocumzeynom bebem nasılsın 70:
edacım sende hg canım nasılsın
hoşbulduk canım nasılsın bugünhoş geldin canımmm
kıs zelal o ne biçim titretme öylee hissetmedim bileee
tatlım nasılsın? iyi bak kendine dikkat et.. sakın hasta olma sekerim sende... daha iyi gibiyim tatlım saol...
ben daha iyiyim balım... sende yemişsin dondurmaları hasta hasta.... yapma kuzum böyle dikkat et kendine... daha iysin ins.?
kızlar altta kim var görmedim..herkese selamlar
hoşbuldık tatlım iyiym bende allaha sükür zelalcim ben bu ay başlıycam allahın izniyle yaramazlık yapmayabekleme sürem doldu yani allahın izniyle bu sefer sağıklı bir hamilelik geciririm inşallah
hoşbulduk canım nasılsın bugün
uzun çubukla seni türtcektimde tam senin kapıda çubuk yetişmedi camdan bak görürsün
kızlar yeni geldim ama çıkıyorum, eşim cağırıyor... neyse yarın konusuruz insallah... kendinize iyi bakın.. selamlar, sevgiler.....
haydi o zaman gazan mübarek ola bebiş ola inş.hoşbuldık tatlım iyiym bende allaha sükür zelalcim ben bu ay başlıycam allahın izniyle yaramazlık yapmayabekleme sürem doldu yani allahın izniyle bu sefer sağıklı bir hamilelik geciririm inşallah
hoşbulduk canım nasılsın bugün
tatlım nasılsın? iyi bak kendine dikkat et.. sakın hasta olma sekerim sende... daha iyi gibiyim tatlım saol...
ben daha iyiyim balım... sende yemişsin dondurmaları hasta hasta.... yapma kuzum böyle dikkat et kendine... daha iysin ins.?
kızlar altta kim var görmedim..herkese selamlar
allaha şükür bu gün daha iyiyim canımmmmmmm
bişeycik olmaz sana hem eniştemin intikamınıda alıyomo zamanda ödüm kopardı kızzzzzzzzzzzz
kızlar yeni geldim ama çıkıyorum, eşim cağırıyor... neyse yarın konusuruz insallah... kendinize iyi bakın.. selamlar, sevgiler.....
aman canım iyi ol kötü olsakda bişi değişmio o yüzden hiç bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?