Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bendeevimde oturup cocuk bakmak istiyorum calışmakta istemiorum kociş calışsın bize baksın
inş. canım o günlerde gelcek Allahın izniyle zaten hamiş kalır kalmaz postu sercen koltuğun üstüne 9 ay kalkmak yok birazda biz hanım olalım
anam millet geziyor da aldatma olmadı ben gezince mi aldatma olduuuu hayırr hayırrr olmazzzz nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sus bide cevap veriyo bana telefon yağıyo edirneden gözüken sizinkimi diye ne dicemi bilemiyorum çok kötü oldum şuan
iyi canım hoşbulduk.canım sıkıldı evde öye oturuyorum işte.bu arada biri bana klomenle hayıt tohumunu beraber kullanma dedi.sakıncalımı bileniniz varmı??:44::44::44::44::44::44::44:
kuzu klomen zaten yumoşları büyütüyo istersen hayıtı şimdi içme ikisi birden ağır gelebilir:26:

Son düzenleme:

tama ozaman ya ben içmeyim.yumurta bakımında zenginsin diyo doktorum çok oluşuyo hatta 23mm ye kadar çıktığı oldu ama olmadi işte hamilelik.neyse ben içmeyim hayıt tohumunu.incirle havuca devam edeyim ozaman.

valla tam hanım olim naz yapayım biraz diom hop bebiş gidio inşallah bu sefer izin verir naz yapmama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…