hehehehhhhhhhanaaammmm hemde nasıl tırstımmm :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bendegeldim kızlar
seyn gezmiyecen evinin kadını inş. çocuğunun anası olacan anadınmı uleynnnnnnnnnnn
kıss sen bizi aldatıonmuuuuuuu
kızlarrr ne kaynatıyorsunuz bakimmm:82:
hehehehhhhhhhdesene eniştemden çok benden tırsıyon
hg kelebekcim nasılsın balım
hg zeynepcimkızlarrr ne kaynatıyorsunuz bakimmm:82:
kıss sen bizi aldatıonmuuuuuuu
hoşgeldin sefalar getirdin
hg zeynepcimecem bizi aldatıyomuşta birazdan onu kaynatıcaz
sorma edacım taaaaaaaaaaa edirneden görünüyomuş
anam millet geziyor da aldatma olmadı ben gezince mi aldatma olduuuu hayırr hayırrr olmazzzz nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inş. canım o günlerde gelcek Allahın izniyle zaten hamiş kalır kalmaz postu sercen koltuğun üstüne 9 ay kalkmak yok birazda biz hanım olalımbendeevimde oturup cocuk bakmak istiyorum calışmakta istemiorum kociş calışsın bize baksın
sus bide cevap veriyo bana telefon yağıyo edirneden gözüken sizinkimi diye ne dicemi bilemiyorum çok kötü oldum şuananam millet geziyor da aldatma olmadı ben gezince mi aldatma olduuuu hayırr hayırrr olmazzzz nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kuzu klomen zaten yumoşları büyütüyo istersen hayıtı şimdi içme ikisi birden ağır gelebilir:26:iyi canım hoşbulduk.canım sıkıldı evde öye oturuyorum işte.bu arada biri bana klomenle hayıt tohumunu beraber kullanma dedi.sakıncalımı bileniniz varmı??:44::44::44::44::44::44::44:
ecemmm çokk ayıpp senden başka kimse gezmiyor başka topikte hele ben hiççALLAH seni böyleeeee yapsınnnn
kızlar hayıt tohumu ve klomen aynı anda kullanılmıyomu bileniniz varmı??
inş. canım o günlerde gelcek Allahın izniyle zaten hamiş kalır kalmaz postu sercen koltuğun üstüne 9 ay kalkmak yok birazda biz hanım olalım
sus bide cevap veriyo bana telefon yağıyo edirneden gözüken sizinkimi diye ne dicemi bilemiyorum çok kötü oldum şuan
kuzu klomen zaten yumoşları büyütüyo istersen hayıtı şimdi içme ikisi birden ağır gelebilir:26:
inş. canım o günlerde gelcek Allahın izniyle zaten hamiş kalır kalmaz postu sercen koltuğun üstüne 9 ay kalkmak yok birazda biz hanım olalım
sus bide cevap veriyo bana telefon yağıyo edirneden gözüken sizinkimi diye ne dicemi bilemiyorum çok kötü oldum şuan
kuzu klomen zaten yumoşları büyütüyo istersen hayıtı şimdi içme ikisi birden ağır gelebilir:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?