keçiboynuzu biz kendimizde satıyoruz dükkanda:)))))arada onlardan da ye kıtırr kıtırr diyorum:)) suyunu içemedi daha önce bende tozunu aldım sütün içine katıyorum geceleri.
kılarrr ben çıkıyorumm hepinizee iyi gecelerrr
kılarrr ben çıkıyorumm hepinizee iyi gecelerrr
iyi geceler kuşum. allah rahatlık versin. yarın görüşürüz kendine iyi bak
tatlım ballada verebilirsinbalın faydalarıda saymakla bitmez gerçi benim adam bala bile surat ekşitiyo
aaa hiç söylemedimmi ki ben sizeohooo adı çoktan belliydi bizim. yani daha bebek bile yokkenden vardı adı. kız olsaydı peri olcaktı. erkekte de hep ege istedim. eşimde seviyo o ismi. kabul etti. amin canım inşallah allah herkesin bebeişine hayırlı yazılar yazsın inşallah. bakalım yarın ne haber alıcam idrar yolları enfeksiyonu var dediler geçen hafta. ama benim hiç bir sıkıntım yok nasıl hastalık anlamadım gitti. yarın gene gidicem inşallah geçmiştir olmayan hastalığım doktorum da ısrarla dikkat et sakın idrar yolların iltihaplanmasın erken doğum olmasın dedi korktum valla boşyere
iyi geceler canım bak direk eve git yolda biyerlere takılmaöpt.byyyyyyyyyyy
keçiboynuzu biz kendimizde satıyoruz dükkanda:)))))arada onlardan da ye kıtırr kıtırr diyorum:)) suyunu içemedi daha önce bende tozunu aldım sütün içine katıyorum geceleri.
ozaman kavanoz mesir macunu yedirmeyi dene canım.
tamam canımmm bende bu korku oldukçaaa sendenn bi yere taklırmıyım hiççççç :18::18::18::18::18:
bilmiyomki tatlım sölesen hatırlardım ama:44: Allah korusun canım dikkat et kendinede egemizedeRabbim korusun küçük meleğimizi
tamam canımmm bende bu korku oldukçaaa sendenn bi yere taklırmıyım hiççççç :18::18::18::18::18:
mesir macunu çok pahalı geçen manisada sorduk içinde 4 tanemi 5 tanemi ne var 5 tl dediler 5 taneden ne olcak pahalı diye almadık[/QU
canım ozaman bir ara ben sana göndereyim onuda satıyoru biz.eşimin bilgisayarda işi varmış.sonra gelirim ben yine şimdilik bye
mesir macunu çok pahalı geçen manisada sorduk içinde 4 tanemi 5 tanemi ne var 5 tl dediler 5 taneden ne olcak pahalı diye almadık
nehircim bende dün yattım aklıma geldi acaba bebğinin cinsiyeti ne die bugün soracaktım ama ismini söyleyince anladım
Eki Görüntüle 188722 Eki Görüntüle 188722 Eki Görüntüle 188723 Eki Görüntüle 188722 Eki Görüntüle 188722 nehircim bu egemize gelsin
tamam şeker öpt.byyyyyyyyyymesir macunu çok pahalı geçen manisada sorduk içinde 4 tanemi 5 tanemi ne var 5 tl dediler 5 taneden ne olcak pahalı diye almadık[/QU
canım ozaman bir ara ben sana göndereyim onuda satıyoru biz.eşimin bilgisayarda işi varmış.sonra gelirim ben yine şimdilik bye
mesir macununun faydası çok kızlar. ben manisanın akhisar ilçesinde doğdum büyüdüm. herkes bol bol yerdi baharatlardan nefret etmeme rağmen grip olduğumda 2 tane yerdim ilaçlardan iyi gelirdi. amcamların bebeği de olmayınca ne yaptılarsa boş çıkınca dediler bide keçiboynuzu+mesir maacunu deneyelim. 3. ay bebekler geldi. denemenizde fayda var aslında. ben pek kürleri denemedim tatlarından dolayı. ama tüp bebekten sonra ege gelmeseydi bunu kesinlikle denicektim kafaya koymuştum.
tatlım bu hafta sonu gitcez manisaya olmadı 2 paket alayım inş. işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?