Sabırla Bebeğini Bekleyenler

keçiboynuzu biz kendimizde satıyoruz dükkanda:)))))arada onlardan da ye kıtırr kıtırr diyorum:)) suyunu içemedi daha önce bende tozunu aldım sütün içine katıyorum geceleri.

tatlım ballada verebilirsin balın faydalarıda saymakla bitmez gerçi benim adam bala bile surat ekşitiyo

bilmiyomki tatlım sölesen hatırlardım ama:44: Allah korusun canım dikkat et kendinede egemizede Rabbim korusun küçük meleğimizi

nehircim bende dün yattım aklıma geldi acaba bebğinin cinsiyeti ne die bugün soracaktım ama ismini söyleyince anladım

mesir macunu çok pahalı geçen manisada sorduk içinde 4 tanemi 5 tanemi ne var 5 tl dediler 5 taneden ne olcak pahalı diye almadık

mesir macununun faydası çok kızlar. ben manisanın akhisar ilçesinde doğdum büyüdüm. herkes bol bol yerdi baharatlardan nefret etmeme rağmen grip olduğumda 2 tane yerdim ilaçlardan iyi gelirdi. amcamların bebeği de olmayınca ne yaptılarsa boş çıkınca dediler bide keçiboynuzu+mesir maacunu deneyelim. 3. ay bebekler geldi. denemenizde fayda var aslında. ben pek kürleri denemedim tatlarından dolayı. ama tüp bebekten sonra ege gelmeseydi bunu kesinlikle denicektim kafaya koymuştum.

nehircim bende dün yattım aklıma geldi acaba bebğinin cinsiyeti ne die bugün soracaktım ama ismini söyleyince anladım

ooooo savuluuuun çok feci ağır abi geliyo sinirli valla şimdiden belli etti kendini bana resmen tepki vermeye başladı ben ağlayamaz oldum mesela bu ara. uyusa bile ağladığım an uyanıyo ve canımı acıtıyo gülünce de acayip hareketler yapıyo uykusu gelince benim kıkırdamamdan rahatsız oluncada zıplar gibi bişeyler yapıyo. doğunca sıtkımı sıyırcak benim öyle görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…